Tocaţi împreună o livră de carne mai împănată, puţină ceapă, o bucată măricică de jambon, două uncii de migdale, muguri de pin (song zi), o uncie de ciuperci uscate, înmuiate mai înainte în apă, o uncie de muguri de bambus cît mai fragezi (folosiţi, la o adică, doar vîrfurile), şase castane de apă (bi qi), castravete şi ghimbir murate în soia (jiang gua şi jiang jiang), amidon de fasole şi două bucăţi de ghimbir proaspăt.

Preparaţi din această tocătură chiftele, aranjaţi-le într-un bol, stropiţi-le cu vin de orez şi cu soia, şi gătiţi-le la abur, în mijlocul vasului de fiert orez. Se asezonează cu ulei de susan.

Cele „opt comori“, cu vaste şi multiple semnificaţii în budism, sînt reprezentate aici, pe înţelesul şi pe gustul tuturor, de ceapă, pin, migdale, ciuperci, bambus, castane, castravete şi ghimbir.