Ca întotdeauna, dincolo de valul de știri negative se petrec și lucruri bune. Trebuie doar să fim receptivi și, pe cît posibil, să contribuim.

● Funky Citizens au lansat aplicația pentru Android De Gardă. Dacă ești doctor, asistent, brancardier sau șofer pe ambulanță poți rapoarta în aplicație nereguli din spital. 

● Asociația CONIL, în parteneriat cu Decathlon România, își propune ca, timp de 15 zile, să acumuleze 15.000 km de alergare. Evenimentul este organizat pentru a marca Ziua Internațională a Dizabilității, 3 decembrie, și pentru a da o șansă reală de recuperare și integrare copiilor cu forme severe de autism. 

● Asociația Necuvinte, cu o finanțare de la Ambasada Țărilor de Jos în România, a lansat un ghid despre siguranța online, intimitate și consimțămînt. 

● Campania de strîngere de fonduri organizată de depreHUB, primul hub antidepresie din România, s-a încheiat cu obținerea sumei de 20.000 de euro, bani care urmează a fi utilizați pentru a asigura continuarea serviciilor de suport psiho-emoțional, gratuit. 

● Muzicienii independenți din Timișoara cîntă în cartierele alese de către timișoreni, în cadrul proiectului Scena din cartier

● 23 de proprietari de restaurante, cafenele și ceainării din Brașov au pregătit mese calde pentru comercianții din pieţe. 

● Expert Forum (EFOR) a lansat harta secțiilor de votare din străinătate la alegerile parlamentare din 5-6 decembrie. 

Paul Alexandru este inginer de profesie, fotograf pasionat și pețitor de cuvinte în timpul liber.