"Lumea ca ziar" şi "Lipscani. Ghid turistic şi de chefuri"
● Un consistent fragment (România literară, nr. 21, 27 mai 2011) din volumul Ioanei Pârvulescu Lumea ca ziar. A patra putere: Caragiale îmi impune să anunţ – fără a recurge la multe explicaţii bio şi bibliografice personale – că aştept să citesc cu pixul între degete această istorie a presei noastre în al cărei titlu fiecare cuvînt e magnetic. (Radu Cosaşu)
● „Lipscaniul de astăzi arată ca o recuzită gata pentru o petrecere care se tot amînă: decor de epocă, rochii de mireasă, droguri şi iubiri uşoare, cadouri ieftine şi antichităţi, biciclete nebune şi ceaiuri nemaiauzite, eco, bio, şaorme, scoici, narghilele, excentricităţi, cool, euforia trăncănelii, party-uri, beţivi, funny, takeaway, crîşme pentru toate buzunarele, dar şi un cutremur la pîndă gata să prefacă mofturile în praf şi pulbere.“ Dacă vreţi să ştiţi mai multe despre ce mai e nou în Centrul vechi al Bucureştiului, citiţi cartea Lipscani. Ghid turistic şi de chefuri de Eugen Istodor, apărută recent la editura ART. (Matei Martin)