Homoconspirația

Florin BUHUCEANU
14 decembrie 2019
Homoconspirația jpeg

Aflați că libertatea de exprimare în România are zilele numărate. Mai rău, bărbatul mioritic se teme că, în curînd, riscă sa fie pus pe picior de egalitate cu femeia. România e pe cale a deveni campioana est-europeană în ale rigorilor corectitudinii politice, „ideologia de gen” va transforma negreșit bărbatul în femeie și viceversa, heterosexualul în homosexual. Copiii în școală nu vor ști cu ce jucării să se joace și nu vor mai avea voie să zică altora „poponar”, „jidan”, „țigan”, „handicapat”. Curată dandana în țara „valorilor tradiționale” în care fetele sînt răpite din stradă, în care Biserica își arată grija părintească pentru minorele care nasc în numele imperativului biblic „creșteți și vă înmulțiți”, în care o strategie de educație parentală e aruncată la coș de chiar Academia Română pentru că ar conține hulitul termen de „gen”. Românul nu poate ști decît de sex, sex, sex, țării cît mai mult sex. Și fără prezervativ, va rog. El, prezervativul, nu există altfel decît ca „dispozitiv medical” ca să nu supărăm înaltele fețe ecleziastice, academice și cercurile fundamentaliste ale coalițiilor pentru salvarea familiei de năpasta homosexuală și de numita ideologie de gen. Violența domestică e o exagerațiune, poate doar homosexualii se păruiesc în familie. La noi, cotonogeala aplicată copilului ori nevestei e strașnic necesară pentru formarea şi întărirea caracterului.

Se știe doar că homosexualii nu există, dar se înmulțesc continuu și au ca scop în viață să atace familia tradițională. În plin comunism, noi nu puteam avem „dinăștia”: nu puteau fi găsiți decît dincolo de graniță, începînd cu Budapesta. În plină sminteală totalitară, eram cu toții un „colectiv”, după chipul și asemănarea iubitului Conducător. Pericolul sodomit se pedepsea cu închisoarea pe atunci, azi cum deschizi televizorul îți năvălesc în casă. Nu numai că trebuie să-i „vedem”, dar au îndrăzneala să trăiască în văzul lumii el-cu-el, ea-cu-ea. Unii au și copii: cine e tata, cine să fie mama dintre ei? Cum s-or înțelege copiii cu ei? Smintesc societatea și tradițiile ei, conspiră între ei, sînt sexo-marxiști. Nu degeaba îl avertiza epistolar, în 22 iunie 1869, F. Engels pe dumnealui K. Marx că „pederaștii” au început să conteze și devin o putere. Doar organizarea le lipsește, altfel victoria lor e iminentă. Noroc că dumnealor nu vor apuca așa ceva din motive de vîrstă: ce se va întîmpla însă cu noua generație? Profetice cuvinte, aruncate azi democratic în capul mulțimii direct din altar și în demonstrații stradale de prelați, pastori, braț la braț cu politicieni bufoni din mai toate partidele politice. Nu i-au zdrobit Hitler, Stalin, Ceaușescu ori Putin, care va să zică tinerimea trebuie protejată de periculoasa și monstruoasa homoconspirație. Candidatul ex-pesedist la prezidențiale declarat dispărut pentru a se reculege la Putna în fața răului eșuase în a apăra copiii de mîna lungă a Hominternului, dar s-a găsit repede un senator de ispravă de la PMP să ceară pedeapsa cu închisoare pentru prozelitism sexual și prozelitism de gen. Pe aici nu se trece!

Corectitudinea politică face victime, altfel despre ce vorbim noi aici? Cum intri în luptă dreaptă cu literele acelea multe din alfabet și care se tot înmulțesc (l, g, b, t, q, a, i șamd), cum intri pe mîna unui comando cvasi-judecătoresc care suferă de un fel de icter galben și nu te mai lasă să fii bărbat heterosexual, căsătorit, cu copii, care te constrînge a nu mai putea decide profesoral ce rol poate juca o jună identificată cu litera T (transgen) la un oarece examen de actorie de la o facultate americană? Nu contează că te-ai pregătit pentru un rol anume ca studentă, Profesorul știe mai bine ca tine cine ești și ce rol ți se potrivește înainte de a deschide gura. Demn, a demisionat cînd dumneaei studenta a insistat că vrea să dea examen cu rolul Julietei. Asta e prea de tot! În România fu isterie generală, Marele Regizor fu aproape dat afară din facultatea unde avea de altfel un contract nelimitat. Nu poți decide tu cine este persoana pe care o ai în față și în ce rol trebuie să „joace”? Te dai în spectacol, te declari stupefiat că există oameni care nu sînt ceea ce vrei tu să fie. Desigur, actorii în timpul lui Shakespeare nu puteau să își asume alte identități. Desigur, dramaturgul nu putea să fie gay și nu putea să dea cu tifla tocmai acestor cutii identitare în care ne vîrîm unii pe alții pentru a decide cine sîntem, pe cine trebuie să iubim și ce profesii ni se potrivesc. Desigur, dragostea e doar între un Romeo și o Julietă. Cine a auzit de amorul dintre Ion și Vasile?

Dacă mai ieri cei din literele astea multe nu aveau un nume, nu dispuneau de o identitate publică, acum parcă suferă de exces identitar. Nu se mai potolesc, refuză să rămînă țintuiți în spațiul lor privat și se preumblă fix pe Calea Victoriei. Taman în fața copiilor, de nu știi ce să le explici. Îmi amintesc de mutra grav-contrariată a unui lider CpF care, măsurînd uraganul care va să zdruncine liceele patriei, m-a avertizat amenințător: domle, ați intrat în școli! E prea de tot. Drept care țara întreagă a avut nevoie de un ditamai referendum constituțional care să decidă cine cu cine se poate maria: noi pînă în toamna lui 2018 nu știam. S-au pregătit frenetic de ultimul test al creștinătății, înainte de invazia musulmană a Grădinii Maicii Domnului. La botez, înmormîntare și nunți s-a aflat cum e cu răul homosexualității care ne va distruge viitorul ca neam și cum trebuie votat corect pentru a binemerita identitatea creștinească. N-au trecut testul creștinătății, dar democrația fu salvată. Știm acum cine e familia. Așa am aflat că ești familie doar la Casa de Căsătorii. Bine, ne-am zis eu și partenerul meu de viață (proaspăt dat afară din biserică pentru că s-a opus referendumului cu pricina). Ne-am prezentat respectuos și dichisiți la ghișeul marital dintr-o frumoasă și boierească casă a Sectorului 3 și ni s-a explicat urlăcios că vor chema Poliția de nu plecăm. Pînă la urmă, au permis generos să completăm și să depunem documentele maritale, întrebîndu-se sonor dacă sîntem imbecili ori avocata noastră e definitiv tîmpă, săraca de ea, și ne mai și induce în eroare. Cine să fi crezut că trebuie să fiu musai căsătorit pentru a îmi defini și apăra familia, la bine și la greu? Dacă trebuie, trebuie! Vom trece și de asta pentru a nu mai auzi vorbe că ăstora „pe invers” ne e capul doar la sex, sex, sex. M-am pus rău și cu comunitatea proprie (cea cu multe litere) între timp, cînd s-a aflat că ne plîngem litigios la Strasbourg alături de alte douăzeci de familii: de asta ne arde nouă? Asta nu e nimic altceva decît un fel de corectitudine politică impusă de heterosexuali.

Florin Buhuceanu este director advocacy al Asociației ACCEPT și reprezentant din partea European Network on Religion and Belief în Agenția pentru Drepturile Fundamentale a Uniunii Europene.

Foto: wikimedia commons

dilema jpg
Cu ce se diferențiază casele de pariuri online
Alegînd o casă de pariuri cu un sistem de suport bine pus la punct, vei depăși mai ușor anumite momente dificile iar problemele pe care le vei întîmpina vor fi rezolvate mai rapid.
pexels andrea piacquadio 941555 jpg
Stresul de sărbători. Cum să îi faci față mai ușor
Amintește-ți că cel mai potrivit cadou pentru mama este, de cele mai multe ori, veselia și buna dispoziție din ziua de Crăciun, cu toată familia la masă.
The Veils Poster Web jpg
Finn & Oigăn, solo
Originar din Londra dar relocat în Noua Zeelandă, Finn Andrews este compozitor și multi-instrumentist.
ILUMA Stardrift KV Landscape jpg
Philip Morris International lansează în România prima ediție limitată IQOS ILUMA – descoperă IQOS ILUMA STARDRIFT
Philip Morris International (PMI) lansează la finalul acestei luni IQOS ILUMA STARDRIFT, prima ediție limitată a celui mai inovator produs din portofoliul său de alternative fără fum.
Grand Hotel Europa  poza 1 jpg
Grand Hotel Europa sau adevărul minciunilor la persoana întîi
Cu atît mai puțin unul în vogă ca autoficțiunea, explorat de nume mari ale ultimelor decenii precum Annie Ernaux sau Karl Ove Knausgård.
foto alex galmeanu jpg
dragostea, regim urban
Poate pentru că dimineața am intrat la loc în mine
ce rol are vitamina e jpg
Top 3 cele mai frecvente probleme ale pielii și cum le poți combate
Nu uita să faci schimbări și în alimentație: consumă produse cu indice glicemic mai scăzut și evită excesul de lactate.
featured image (7) jpg
un parfum clasic de barbati jpg
Idei de cadouri pentru bărbații din viața ta - ce să le dăruiești, în funcție de relația dintre voi
Așa că, o idee bună este să notezi fiecare link pe care ți-l trimite amicul tău, pentru a fi mai ușor să îi găsești cadoul ideal.
DilemaVeche (2) (3) jpg
Aproximativ 33% dintre parfumurile masculine sînt folosite de femei! Ce ingrediente au astfel de parfumuri?
Foarte apreciate sînt și parfumurile orientale pentru bărbați, care au note unice, catifelate, arome de vanilie și alte condimente minunate.
alege o crema pentru tenul uscat jpg
6 produse de îngrijire care să nu îți lipsească din trusa cosmetică
Toate acestea au proprietăți extraordinare și te pot ajuta să îți menții pielea tînără și frumoasă pentru cît mai mult timp.
AM jpg
Depresie
Cum să nu fiu mohorît
caserole mancare unica folosinta snick ambalaje jpg
Caserole pentru mîncare de unică folosință disponibile la Snick Ambalaje
Acest concept este unul care reușește să atragă mulți clienți, consumatori totodată.
Bulucz jpg
Relicve, ustensile
Tocmai îmi vin în minte spălarea picioarelor, Ciubotele lui van Gogh
IQOS x DIPLOMA 5 jpg
Omid Ghannadi, creatorul instalației IQOS x DIPLOMA: Apreciez că sînt companii care se implică atît de vizibil în sprijinul comunității
El este omul din spatele instalației imersive IQOS proiectată special pentru ediția de anul acesta a festivalului DIPLOMA.
Eutanasie
Cum ne-ai învățat să fim atenți
DilemaVeche (2) (2) jpg
10 dintre cele mai importante "remontadas" din istoria fotbalului
FC Barcelona a reușit cea mai impresionantă „remontada” din topul nostru.
IQOS x DIPLOMA 11 jpg
DIPLOMA Show sărbătorește 10 ani. IQOS susține industriile creative ca partener pentru al patrulea an consecutiv
La a X-a ediție a festivalului, vor fi reprezentate 16 specializări, de la arhitectură și peisagistică, arte grafice, design de produs și fashion, pînă la artele clasice - pictură și sculptură.
MS jpg
Soră profet și soldat
Un cîntec acoperă dealuri în Donbas
MCER3 jpg
Muzeul Cărții și Exilului Românesc a fost inaugurat la Craiova
De altfel, una dintre strategiile Consiliului Județean Dolj este de a readuce la viață clădirile de patrimoniu.
Saltele: cheia supremă pentru un somn de calitate și o sănătate excelentă
Pentru a vă păstra salteaua mulți ani de acum înainte, ar trebui să urmați cîteva reguli simple de îngrijire.
Limbă, tehnologie și cultură  Crearea de punți într o lume globalizată png
Limbă, tehnologie și cultură: Crearea de punți într-o lume globalizată
În concluzie, limbă, tehnologie și cultură joacă un rol vital în crearea de punți într-o lume globalizată.
pompa de caldura aer apa monobloc bricolaj market 1 jpg
Cumpără o pompă de căldură aer-apă monobloc de la Bricolaj Market!
Ești pregătit să faci față eficient necesităților tale de încălzire pentru locuință? Verifică ce găsești pe site-ul Bricolaj Market!
unnamed 2 jpg

Adevarul.ro

image
Răzbunarea unui patron disperat că îl abandonează angajații. „Sunt sigur că o să-mi săriți în cap cu treaba asta”
Tot mai mulți antreprenori se plâng nu doar de faptul că își găsesc cu greu angajați, dar și că mulți dintre ei pleacă după doar câteva săptămâni și îi lasă baltă, fără preaviz și fără să suporte niciun fel de consecințe. Un patron crede că a găsit soluția la această problemă
image
Mircea Badea: „De ce să stea Simona Halep în România?! O viață ai, cu toată dragostea pentru țară”
Prezentatorul de la Antena 3 comentează decizia sportivei de se muta la Dubai.
image
Româncă gravidă în nouă luni, înjunghiată în Țara Galilor. Motivul pentru care agresorul, tot român, o urmărea de o lună
Andreea Pintili, o româncă de 29 de ani care locuiește în Țara Galilor, a fost înjunghiată de mai multe ori de un conațional care o urmărea și posta pe TikTok clipuri cu ea și cu copiii săi.

HIstoria.ro

image
Moartea lui Aurel Vlaicu. Concluziile anchetei
În cursul anchetei în cazul accidentului aeronautic în care și-a pierdut viața Aurel Vlaicu (31 august/13 septembrie 1913) s-au conturat două ipoteze, pe care locotenentul av. Gheorghe Negrescu le prezintă astfel:
image
Zguduitoarea dramă amoroasă din Brăila, care a captivat presa interbelică
În anii 1923-1924, numita Anny Bally din Brăila, „de o frumuseţe rară“, a încercat să se sinucidă din dragoste. În 8 noiembrie 1924, tot din amor, şi-a împuşcat iubitul, după care s-a împuşcat şi ea.
image
Importanța stației NKVD de la Londra în timpul celui de-al Doilea Război Mondial
În 1941, stația NKVD de la Londra era cea mai productivă din lume, comunicând Moscovei 7.867 de documente diplomatice și politice, 715 documente pe probleme militare, 127 referitoare la aspecte economice și 51 legate de activități sau operațiuni ale serviciilor de informații.