Dacă eşti genul de jucător căruia îi place să călătorească, atunci o croazieră este motivul perfect pentru a evada din cotidian. Ai totul la dispoziţie într-o singură locaţie, distracţie, piscină, muzică, spectacole şi un cazinou legal care se situează la aceleaşi standarde de calitate pe care poate numai în Las Vegas le întîlneşti.

Dacă ai o asemenea posibilitate, nu ezita să o faci cît mai repede şi noi îţi vom aduce la cunoştinţă tot ceea ce trebuie să ştii despre asemenea locaţii plutitoare.

Cazinourile de pe vasele de croazieră au ore limitate

Orice platformă online oferă rotiri gratuite pentru sloturile din ofertă, dar este mai palpitant să pariezi offline, undeva, pe o croazieră, într-o zi relaxanta, în cel mai luxos cazinou. Singurul inconvenient pe care îl poţi trăi pe un vas de croazieră este programul de funcţionare al cazinoului, însă ai la îndemînă o mulţime de alte activităţi astfel încît să îl dai uitării cît mai curînd.

După lăsarea serii, este timpul să îţi încerci norocul şi o poţi face în intervalul orar 20:00-02:00, iar în unele ocazii speciale chiar pînă la ora 3 sau 4 dimineaţa. Pentru că este un vas de croazieră care are şi scurte opriri în anumite porturi, pe perioada acestora cazinoul va fi închis, dacă ţara unde acesta se găseşte are legi care interzic jocurile de noroc. În afara acestor rare acostări, cazinoul este la dispoziţia ta în intervalul orar cunoscut, astfel încît tu să îţi poţi pune la treabă norocul la jocurile care te aşteaptă acolo.

Probabil nu o să ai parte de băuturi gratis

Dacă eşti obişnuit cu atmosfera din Las Vegas unde primeai gratuit cîteva băuturi pentru a te menţine în incintă, s-ar putea ca pe un vas de croazieră să nu mai ai parte de aceleaşi servicii. Chiar dacă o să dai bani pe băutura preferată, o să fii surprins plăcut de largheţea cu care consumul de alcool este acceptat pe un vas de croazieră.

Dacă în alte locaţii consumul de alcool este interzis, cu excepţia băuturilor din partea casei, pe un asemenea vapor de distracţie nu o să ai nici o restricţie. Singura restricţie rămîne bunul simţ personal de care trebuie să dai dovadă, excesele fiind taxate sever de către echipaj, ajungînd pînă la interzicerea intrării în cazinou.

Nu ţi-ai dori acest lucru dacă eşti un jucător pasionat, deci trebuie să rămîi în limitele rezonabile de consum de alcool care să nu îţi afecteze prestanţa, dar nici deciziile în joc.

Unele vase nu au jocuri de masă

Cum distracţia în toate formele ei este acceptată pe un vas de croazieră, este posibil ca partea de cazinou să se bazeze explicit pe acest lucru şi să fie limitată la anumite jocuri. Dacă eşti un jucător care apreciază jocul de ruletă, blackjack sau tot ceea ce înseamnă jocuri de masă, s-ar putea să fi dezamăgit de lipsa acestora.

Nu vei avea parte de un dealer care să arunce bila ruletei pe roată sau care să împartă cărţile de joc la poker, însă le vei putea juca în varianta electronică. Predominante în asemenea cazinouri plutitoare sînt sloturile şi jocurile de video poker, pe care le vei întîlni în număr mare pe vas. Oricum este bine să te informezi înainte de achiziţionarea biletului de călătorie în ce constă oferta cazinoului plutitor şi dacă ea te satisface să îl rezervi cît mai repede cu putinţă.

Sloturile domină

Nu este nici un secret că cele mai populare jocuri şi pe un vas de croazieră sînt îndrăgitele păcănele, care atrag turişti de toate sexele şi vîrstele. Pînă la urmă ai venit să te distrezi şi ce este mai bun decît să îţi încerci norocul în faţa unui slot cu un pahar din băutura preferată în mînă? Numărul în care acestea sînt prezente în sala de jocuri a vasului este unul impresionant, la fel ca şi temele pe care le abordează.

Pînă la urmă, trebuie să fie pe gustul unui număr cît mai mare de călători aşa că prezenţa lor într-un număr atît de mare este perfect justificată. Nu îţi rămîne decît să dai o tură prin cazinou, să observi care sînt sloturile care îţi surîd cel mai tare şi să treci la acţiune în cel mai scurt timp.

Merită să mergi într-o croazieră cu cazinou?

Indiferent din ce poziţie priveşti acest lucru merită cu prisosinţă. Dacă eşti doar un entuziast al călătoriilor pe mări şi oceane, atunci nu strică să încerci să şi cîştigi şi cîţiva bani suplimentari care să îţi prelungească sejurul pe un asemenea vas.

Dacă eşti un jucător, ce ocazie mai bună de a-ţi testa norocul într-o locaţie care se schimbă din oră în oră? În ambele cazuri nu ai decît de cîştigat, deci da, merită din plin să participi la o asemenea călătorie palpitantă. Vei avea parte de adrenalina pe care jocurile de noroc o induc la perfecţie şi în plus vei obţine şi destinderea atît de mult aşteptată după o perioadă de grele încercări.

Concluzie

Aşa cum vezi, avantajele unei asemenea croaziere sînt indiscutabile, indiferent de unghiul din care priveşti lucrurile. Alege deci croaziera care ţi se potriveşte cel mai bine, asigură-te că jocurile tale preferate sînt disponibile în oferta cazinoului şi ia cît de mult poţi din adrenalina pe care acestea le aduc în viaţa ta!