Regulament de participare

„Aboneaza-te la Dilema Veche si pleci in Toscana!”

Art. 1 Organizatorul concursuluiAboneaza-te la Dilema veche si pleci in Toscana!

1.1. ADEVARUL HOLDING S.R.L. – societate in reorganizare, in judicial reorganization, en redressesment, cu sediul in Bucuresti, str. Fabrica de Glucoza nr. 21, sector 2, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/14119/2006, CUI RO 18990288, cod IBAN RO24PIRB4216709616001000 deschis la Piraeus Bank – Sucursala Lacul Tei, reprezentata prin Carmina Dumitrescu, Administrator Special, înregistrată  ca operator în evidenţele autorităţii naţionale de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal, sub numărul 6363,

Organizează concursul „Aboneaza-te la Dilema veche si pleci in Toscana!” în publicatia saptamanala Dilema Veche si pe www.dilemaveche.ro.

1.2. Concursul „Aboneaza-te la Dilema Veche si pleci in Toscana!” se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse în prezentul regulament (denumit în cele ce urmează “Regulamentul”). Termenii şi condiţiile prezentului Regulament, aşa cum sînt prezentate mai jos, sînt obligatorii pentru toţi participanţii la concurs.

1.3. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducînd la cunoştinţa publicului acest fapt, prin act adițional la prezentul regulament.

Art.2. Perioada de desfăşurare a concursului

Concursul „Aboneaza-te la Dilema Veche si pleci in Toscana!” este organizat în perioada 13 august – 09 septembrie 2018.

Art.3. Premiul oferit:

3.1. Premiul oferit în cadrul acestui concurs consta in:

O excursie in Italia – Toscana, circuit de 7 zile pentru 2 persoane de la Premio Travel, dupa cum urmeaza:

CIRCUIT ITALIA TOSCANA

Date de plecare Bucuresti, la alegere: 27.09.2018, 11.10.2018, 18.10.2018, 25.10.2018, 01.11.2018

Ziua 1: Zbor către Roma 

Preluare de la aeroport și vizita in Roma (in functie de orarul de zbor). După amiază cazare la hotelul dvs. confortabil de 4 stele - Grand Hotel Boston din Chianciano Terme. Cocktail de bun venit cu ghidul dumneavoastră și cazare.

Ziua 2: Montepulciano - Monte Olivetto Maggiore și Montalcino (inclus)

După ce serviți micul dejun, vă invităm la o excursie demnă de ținut minte! Prima dată explorați orașul din evul mediu, Montepulciano, care tronează pe un deal și care este împrejmuit de un zid. În cele din urmă veți vizita Monte Olivetto Maggiore si Montalcino.

Ziua 3:  Excursie în Perugia & Assisi (Excursie opțională)

După micul dejun aveți posibilitatea să participați la o excursie opțională. Prima dată vizitați Perugia, capitala regiunii Region Umbria. Orașul cu străduțele sale întortocheate se află situat pe o colină lină cu vedere minunată asupra Apeninilor și a Lago di Trasimeno. În cele din urmă veți călători spre Assisi, locul nașterii domnului Franz de Assisi și a domnului Klara. Assisi este unul dintre cele mai importante orașe penru pelerinii din toată Italia. Întoarcere la hotel.

Ziua 4: Excursie in Pienza - Bagno Vignoni – Val d‘Orcia (inclus)

Mic dejun. Astăzi vă invităm la o excursie în minunata Toscana. Explorați împreună cu noi orașele Pienza (Patrimoniul Mondial UNESCO) și Bagno Vignoni. În cele din urmă vizitați valea Orcia în sudul Toscanei, unul dintre cele mai frumoase și fertile locuri din lume! Peisajul cu o cîmpie plană din care se ridică dealuri aproape de forma conică a inspirat mulți artiști. Bucurați-vă de arhitectura impresionantă a renașterii și natură neatinsă. Întoarcere la hotel.

Ziua 5: San Marino (excursie opțională)

San Marino este cea mai veche republica a lumii și al treilea stat de dimensiune mică din Europa. Acest stat se află la 657 m deasupra nivelului mării și oferă vederi spectaculoase asupra peisajului rural și a coastei Adriatice și este situat la numai 10 km de Rimini. Legenda spune că fondatorul statului San Marino a fost un pietrar, care a venit din insula Rab în Dalmația și a urcat pe muntele Titano, unde a găsit o mică comunitate de creștini, persecutați pentru credința lor de către împăratul Dioclețian. San Marino este format din cîteva orașe separate de munți. Capitala statului San Marino se numește chiar San Marino, este situată în vîrful unui munte și este înconjurată de un zid. Sit-ul  San Marino: Centru Istoric si Muntele Titano a devenit parte din Patrimoniul Cultural UNESCO din 2008. La final veți avea posibilitatea să vizitați centrul vechi al orașului și să faceți cumpărături din magazinele fără taxe adăugate. 

Ziua 6: Siena (excursie opțională cu degustare de vinuri)

După micul dejun aveți posibilitatea să participați la o excursie opțională în Siena. Siena este deja cunoscută ca unul dintre cele mai frumoase orașe medievale ale Italiei, cu vechile construcții gotice din Piazza del Campo care au luat naștere între secolele 12 și 15. Din anul 1995, centrul vechi istoric face parte din moștenirea culturală mondială a UNESCO. Domul din Siena este unul dintre cele mai frumoase din întreaga lume, care a fost construit în stil romano-gotic. Întoarcere la hotel.

Ziua 7: Roma și călătoria de întoarcere (inclus)

După micul dejun se va călători spre Roma.  Vă așteaptă un tur al orașului de circa 4 ore. Acesta vă va aduce la cele mai interesante și importante atracții ale orașului Piazza San Pietro, Basilica St. Peter, Fontata di Trevi,  faimoasa strada Via Condotti, Piazza di Spagna pînă ajungem la Spanish Steps si Colosseum. În funcție de ora zborului, autocarul vă va aduce la aeroport și veți începe zborul de întoarcere.

DURATA CIRCUITULUI: 7 zile / 6 nopti 

Servicii incluse:
Zbor dus-întors București - Roma cu bagaj de cala si de mana
Taxe Aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare 6 nopti la hotel de 4*
Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
Transportul la obiectivele turistice menționate mai sus, incluse in pachet
Bilete de intrare incluse la obiectivele menționate, inlcuse in pachet

Servicii neincluse/optionale:

Pachet  cină 7 seri: 79 €/pers. (opțional)

Pachet 3 excursii opționale: 119 euro/pers(opțional)

Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers (opțional)

Suprataxă pentru camera single: 100 €/pers.

Datele de plecare din Bucuresti

27.09.2018

11.10.2018

18.10.2018

25.10.2018

01.11.2018

 

Pret excursie*: 850 euro TVA inclusa/persoana

*Pretul unui sejur poate suferi mici modificari in functie de perioada aleasa.

Valoare totala premii = 1700 euro inclusiv TVA

Art. 4. Mecanismul concursului
4.1. Concursul se va desfăşura in ziarul Dilema Veche, cu aparitie in fiecare joi si pe www.dilemaveche.ro, pe toata perioada specificata la Art. 2.

4.2. Pentru a participa la concurs, cititorii trebuie sa se aboneze, in perioada campaniei, la publicatia Dilema Veche pe o perioada de 6 sau 12 luni, prin modalitatile de abonare pe care le au la dispozitie, inclusiv online, pe pagina dedicata abonamentelor. In plus, pentru abonamentele platite cu mandat postal sau ordin de plata este necesar ca abonatii sa trimita talonul completat sau datele lor (nume, prenume, adresa, nr. de telefon), impreuna cu copia dovezii de plata la S.C. ADEVARUL HOLDING S.R.L. – Abonamente, Bucuresti, Sos. Fabrica de Glucoza, nr 21, sector 2, cod postal 020331 sau prin fax: 0372.130.068 sau prin e-mail la: [email protected]

Persoanele care se aboneaza la Posta sau la firmele de abonamente trebuie sa trimita dovada ca sînt abonati la Dilema Veche pe 6 sau 12 luni.

Abonatii trebuie sa furnizeze toate datele cerute in talon si/sau in formularul online, corect si complet.

4.2.1. Modalitati de abonare:Online la http://abonamente.adevarul.ro, prin virament bancar sau mandat postal in contul S.C. Adevarul Holding S.R.L., cod fiscal RO18990288, nr. Cont  RO24PIRB4216709616001000 deschis la Piraeus Bank – Sucursala Lacul Tei, la toate oficiile postale si la firmele de abonamente.

4.2.2. Preturile practicate in campania de abonare sînt:

Dilema Veche - abonament 6 luni = 98 lei

Dilema Veche - abonament 12 luni = 159 lei

4.3. Castigatorii vor fi stabiliti in urma unei trageri la sorti pe random.org. Toti cititorii ce se aboneaza la ziar pe 6 luni sau 12 luni in perioada 13 august – 9 septembrie 2018 vor intra in tragerea la sorti pentru premiile mentionate la art. 3.1. 

Nu vor putea participa la extragere abonatii pe perioada mai mica de 6 luni.

Extragerea castigatorului va avea loc pe data de 10 septembrie 2018. Castigatorii vor fi anuntati in ziarul Dilema Veche, editia din data de 13 septembrie 2018.

4.4. Cîştigătorul va semna un proces verbal cu organizatorul concursului.

Art. 5. Acordarea premiilor

5.1. Cîştigătorii pot scrie pentru revendicarea premiilor pe adresa de e-mail [email protected] sau pot suna la numerele de telefon 0372.130.211 sau 0372.130.213 (tarif normal, orele 9:00-18:00, de luni pînă vineri).

5.2. În cazul în care, în termen de 60 de zile de la publicarea pe site, cîştigătorii nu semnează procesul verbal cu organizatorul, aceştia vor pierde premiul, premiile astfel neacordate nefăcînd obiectul unei noi trageri la sorţi.

5.3. Pentru a intra în posesia a premiilor, cîştigătorul trebuie să prezinte actul de identitate în original sau in copie organizatorului.  

Neprezentarea unui document de identitate va conduce în mod obligatoriu la neacordarea premiului.

5.4. SC Adevărul Holding SRL nu-şi asumă răspunderea pentru orice reclamaţie privind calitatea premiilor, reclamaţiile fiind îndreptate către furnizori.

Art.6. Regulamentul Concursului „Aboneaza-te la Dilema Veche si pleci in Toscana!

6.1. Regulamentul de participare/desfăşurare a concursului se află în formă redusă pe site-ul www.adevarul.ro in sectiunea dedicata. De asemenea va putea fi consultat gratuit la sediul organizatorului specificat la art.1.

Art. 7. Valoarea Premiilor/Taxe şi Impozite

7.1. Valoarea premiilor este brută şi va fi specificată în cadrul concursului.

7.2. Concursul se desfăşoară în acord cu prevederile Codului Fiscal, aprobat prinLegea nr. 227 din 2015 actualizată. Impozitul pentru premiile în produse ce depăşesc valoarea de 600 ron net va fi suportat de către Organizator. Nu sînt impozabile veniturile obţinute din premii în bani şi/sau în natură, sub valoarea sumei 600 lei, pentru fiecare premiu.

Orice alte obligaţii de natură fiscala sau de alta natură în legatură cu aceste venituri sînt în sarcina exclusiva a cîştigătorilor.

7.3. Organizatorii se obligă să nu acorde contravaloarea în bani a premiilor oferite la acest concurs, acordînd exclusiv premiul stabilit prin regulament, iar cîştigatorii nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor oferite.

Art. 8. Protecţia datelor personale

8.1. SC ADEVARUL HOLDING SRL colectează și prelucrează datele cu caracter personal ale participanților la campania Aboneaza-te la Dilema veche si pleci in Toscana! în scopul selecționării cîștigătorilor, alocării premiilor și centralizării de rapoarte statistice cu privire la consumatori, precum și al comunicării cu dumneavoastră și alte persoane în legătură cu această campanie. Temeiul prelucrării este consimțămîntul persoanei vizate, exprimat prin înscrierea la campanie.

Prin participarea la campania “Aboneaza-te la Dilema veche si pleci in Toscana!” participanții pot fi/nu pot fi de acord ca datele lor personale să intre în baza de date a organizatorului, acestea putînd fi folosite pentru activitățile de marketing ale acestuia.

8.2. Organizatorii se obligă ca datele personale transmise de participanți să nu fie difuzate către terți sau în străinătate, cu excepția persoanelor implicate în organizarea campaniei sau a operatorului de marketing direct al Organizatorului.

8.3. Datele personale prelucrate vor fi [nume, prenume, număr de telefon, e-mail]. În vederea validării cîștigătorilor, vom prelucra și seria și numărul actului de identitate. Nu este permisă participarea persoanelor cu vîrsta mai mică de 18 ani.

8.4. Organizatorul își rezervă dreptul de a anunța public numele participanților cîștigători și premiile cîștigate, în conformitate cu legislația în vigoare.

8.5. Pentru a determina perioada pentru care datele personale vor fi prelucrate și păstrate, luăm în considerare durata campaniei, precum și termenele de arhivare prevăzute de dispozițiile legale în materie. Dacă doriți mai multe informații despre cît timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

În cazul în care vă retrageți sau limitați consimțămîntul înainte de finalizarea campaniei, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

Retragerea consimțămîntului înainte de finalizarea campaniei implică retragerea participării dumneavoastră la această campanie.

8.6. Participanții au următoarele drepturi, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date: dreptul la informare; dreptul de acces; dreptul la rectificarea datelor; dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”); dreptul la restricționarea prelucrării; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul la opoziție; dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri; dreptul la retragerea consimțămîntului; dreptul de a depune o plîngere în fața unei autorități de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal; dreptul la o cale de atac judiciară.

În vederea exercitării drepturilor prevăzute mai sus, persoana vizată va înainta operatorului o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată, către [email protected]. În cerere, solicitantul poate arăta dacă dorește ca informațiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi și de poștă electronică, sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure că predarea i se va face numai personal.

Operatorul este obligat să comunice persoanei vizate măsurile luate în termen de 30 de zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opțiuni a solicitantului de a i se comunica informațiile în scris la o anumită adresă fizică sau virtuală (electronică).

8.6.1 Dreptul de acces la date

8.6.1.1. Persoana vizată are dreptul de a obține din partea operatorului o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care o privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la următoarele informații:

a. scopurile prelucrării;

b. categoriile de date cu caracter personal vizate;

c. destinatarii sau categoriile de destinatari cărora datele cu caracter personal le-au fost sau urmează să le fie divulgate, în special destinatari din țări terțe sau organizații internaționale;

d. acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă;

e. existența dreptului de a solicita operatorului rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal ori restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizată sau a dreptului de a se opune prelucrării;

f. dreptul de a depune o plîngere în fața unei autorități de supraveghere;

g. în cazul în care datele cu caracter personal nu sînt colectate de la persoana vizată, orice informații disponibile privind sursa acestora;

h. existența unui proces decizional automatizat incluzînd crearea de profiluri, menționat la articolul 22 alineatele (1) și (4), precum și, cel puțin în cazurile respective, informații pertinente privind logica utilizată și privind importanța și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru persoana vizată.

8.6.1.2. În cazul în care datele cu caracter personal sînt transferate către o țară terță sau o organizație internațională, persoana vizată are dreptul să fie informată cu privire la garanțiile adecvate în temeiul articolului 46 referitoare la transfer.

8.6.1.3. Operatorul furnizează o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucrării. Pentru orice alte copii solicitate de persoana vizată, operatorul poate percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative. În cazul în care persoana vizată introduce cererea în format electronic și cu excepția cazului în care persoana vizată solicită un alt format, informațiile sînt furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent.

8.6.2. Dreptul la rectificarea datelor

8.6.2.1. Persoana vizată are dreptul de a obține de la operator, fără întîrzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc. Ținîndu-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, persoana vizată are dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sînt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

8.6.3. Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”)

8.6.3.1. Persoana vizată are dreptul de a obține din partea operatorului ștergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fără întîrzieri nejustificate, iar operatorul are obligația de a șterge datele cu caracter personal fără întîrzieri nejustificate în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive:

a. datele cu caracter personal nu mai sînt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

b. persoana vizată își retrage consimțămîntul pe baza căruia are loc prelucrarea, și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrarea;

c. persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea;

d. datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

e. datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale care revine operatorului în temeiul dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidența căruia se află operatorul;

f. datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale în mod direct unui copil, în măsura în care consimțămîntul pentru prelucrare este acordat sau autorizat de titularul răspunderii părintești asupra copilului.

8.6.3.2. În cazul în care operatorul a făcut publice datele cu caracter personal și este obligat să le șteargă, operatorul, ținînd seama de tehnologia disponibilă și de costul implementării, ia măsuri rezonabile, inclusiv măsuri tehnice, pentru a informa operatorii care prelucrează datele cu caracter personal că persoana vizată a solicitat ștergerea de către acești operatori a oricăror linkuri către datele respective sau a oricăror copii sau reproduceri ale acestor date cu caracter personal.

8.6.4. Dreptul la restricționarea prelucrării

8.6.4.1. Persoana vizată are dreptul de a obține din partea operatorului restricționarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri:

a. persoana vizată contestă exactitatea datelor, pentru o perioadă care îi permite operatorului să verifice exactitatea datelor;

b. prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitînd în schimb restricționarea utilizării lor;

c. operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau

d. persoana vizată s-a opus prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (1), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

8.6.4.2. În cazul în care prelucrarea a fost restricționată, astfel de date cu caracter personal pot, cu excepția stocării, să fie prelucrate numai cu consimțămîntul persoanei vizate sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță sau pentru protecția drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice sau din motive de interes public important al Uniunii sau al unui stat membru.

8.6.5. Dreptul la portabilitatea datelor

8.6.5.1. Persoana vizată are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat operatorului într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea operatorului căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, în cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțămînt sau pe un contract; și prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.

8.6.5.2. În exercitarea dreptului său la portabilitatea datelor, persoana vizată are dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la un operator la altul acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

8.6.6. Dreptul de opoziție

8.6.6.1 În orice moment, persoana vizată are dreptul de a se opune, din motive legate de situația particulară în care se află, prelucrării datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții. Operatorul nu mai prelucrează datele cu caracter personal, cu excepția cazului în care operatorul demonstrează că are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanei vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

8.6.6.2. Atunci cînd prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment prelucrării în acest scop a datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv.

8.6.6.3. În cazul în care persoana vizată se opune prelucrării în scopul marketingului direct, datele cu caracter personal nu mai sînt prelucrate în acest scop.

8.6.6.4. În contextual utilizării serviciilor societății informaționale și în pofida Directivei 2002/58/CE, persoana vizată își poate exercita dreptul de a se opune prin mijloace automate care utilizează specificații tehnice.

8.6.6.5. În cazul în care datele cu caracter personal sînt prelucrate în scopuri de cercetare științifică sau istorică sau în scopuri statistice, persoana vizată, din motive legate de situația sa particulară, are dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal care o privesc, cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini din motive de interes public.

8.6.7. Procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri

8.6.7.1. Persoana vizată are dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

8.6.7.2. Respectîndu-se celelalte garanții prevăzute de lege, o persoană poate fi supusă unei decizii de natura celei de mai sus, în următoarele situații:

a. este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între persoana vizată și un operator de date;

b. este autorizată prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplică operatorului și care prevede, de asemenea, măsuri corespunzătoare pentru protejarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei vizate; sau

c. are la bază consimțămîntul explicit al persoanei vizate.

8.6.8. Dreptul la retragerea consimțămîntului, în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțămîntului înainte de retragerea acestuia.

8.6.9. Dreptul de a depune o plîngere în fața unei autorități de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal

8.6.9.1. Fără a aduce atingere oricăror alte căi de atac administrative sau judiciare, orice persoană vizată are dreptul de a depune o plîngere la o autoritate de supraveghere, în special în statul membru în care își are reședința obișnuită, în care se află locul său de muncă sau în care a avut loc presupusa încălcare, în cazul în care consideră că prelucrarea datelor cu caracter personal care o vizează încalcă prezentul regulament.

8.6.10. Dreptul la o cale de atac judiciară

8.6.10.1. Fără a aduce atingere oricăror alte căi de atac administrative sau nejudiciare, fiecare persoană fizică sau juridică are dreptul de a exercita o cale de atac judiciară eficientă împotriva unei decizii obligatorii din punct de vedere juridic a unei autorități de supraveghere care o vizează.

8.6.10.2. Fără a aduce atingere oricăror alte căi de atac administrative sau nejudiciare, fiecare persoană vizată are dreptul de a exercita o cale de atac judiciară eficientă în cazul în care autoritatea de supraveghere care este competentă nu tratează o plîngere sau nu informează persoana vizată în termen de trei luni cu privire la progresele sau la soluționarea plîngerii depuse.

8.6.10.3. Fără a aduce atingere vreunei căi de atac administrative sau nejudiciare disponibile, inclusiv dreptului de a depune o plîngere la o autoritate de supraveghere, fiecare persoană vizată are dreptul de a exercita o cale de atac judiciară eficientă în cazul în care consideră că drepturile de care beneficiază în temeiul prezentului regulament au fost încălcate ca urmare a prelucrării datelor sale cu caracter personal fără a se respecta prezentul regulament.

8.7. De asemenea cîștigătorii au opțiunea de a-și exprima printr-un acord scris consimțămîntul expres și neechivoc ca imaginea lor – numele, fotografia – să fie/să nu fie făcută publică și să fie/să nu fie folosită de organizator în diverse materiale tipărite, audio, video pentru promovarea campaniei.

8.8. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face în conformitate cu Dispozițiile Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

8.9. Prin participarea la această campanie, jucătorii acceptă prevederile prezentului Regulament.

Art. 9. Dreptul de participare la concurs – Participanţi minori şi persoane lipsite de capacitate juridică

9.1. In cazul in care castigatorul unuia dintre premii este minor (cu varsta sub 18 ani), acesta va fi indreptatit sa intre in posesia premiului doar cu acordul scris al parintilor sau al tutorelui sau legal, iar in cazul in care castigatorul unuia dintre premii este incapabil de drept (ca urmarea unei alte situatii decat neimplinirea varstei de 18 ani), acesta va fi indreptatit sa intre in posesia premiului numai cu acordul scris al tutorelui sau legal.

9.2. Parintele sau tutorele va semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere, decurgand din acordarea premiului respectiv, precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura legate de premiul respectiv si de participarea minorului la prezenta campanie.

9.3. Angajatii trustului de presa Adevarul Holding, cei ai SC Premium News SRL, SC Media Promovalores SRL, SC Adevarul SA, SC Tipomedia Prod SRL, SC Free Media Ukraine Gmbh, SC East Europe Media Distribution SRL, SC Satiricon SRL, SC Integral Tipografie SRL, SC West Tipo International SRL, SC Mediatim SRL, SC Garamond Tipografie SRL, SC Standard Press Distribution SRL, SC Tetatet SRL, SC Radio City FM SRL, SC Depo Shop SRL, SC Adevarul Multimedia SRL, Fundatia Adevarul, Adevarul Investments LLC, ADEX Italia, SC News&More SRL, SC Cartile Adevarul SRL, SC Multicolor Tipografie SRL, SC Images&More SRL, SC The Platform Events&Communication SRL, Servicii Reorganizare si Lichidare IPURL si angajatii acestora, sotul/sotia, rudele si afinii de gradul I pana la gradul IV inclusiv ale acestora;  distribuitorii de presa autorizati si cei subcontractati de acestia, sotul/sotia, rudele si afinii de gradul I pana la gradul IV inclusiv ale acestora nu pot participa la acest concurs.

9.4. Nu vor fi considerate ca participari valide:

a. completarea datelor personale cu date partiale ori cu date false sau eronate;

b. in care completarea datelor personale (de identitate si de contact) se face prin folosirea altor litere decat cele specifice alfabetului latin si/sau a altor cifre decat cifre arabe si/sau romane;

c. care contin mesaje cu caracter obscen sau injurios;

d. care contin modificari ale datelor completate 

Art. 10. Încetarea Concursului

10.1. Prezentul concurs poate înceta în următoarele cazuri:

a. în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie caz de forţă majoră, conform legislaţiei în vigoare,

b. printr-o decizie a organizatorilor, dar nu înainte de a anunţa publicul prin intermediul  siteului www.dilemaveche.ro cu minim 3 zile înainte de incetare.

c. în cazul schimbării cadrului legislativ, astfel încît organizarea şi desfăşurarea concursului cu caracter promoţional să presupună mărirea bugetului alocat acestui proiect.

d. în caz de faliment, lichidare a Organizatorului, de la momentul pronuntarii unei astfel de decizii. 

Art.11. Litigii

11.1. Eventualele reclamaţii legate de desfăşurarea concursului vor fi făcute pe adresa organizatorului: Bucureşti, şos. Fabrica de Glucoză, nr. 21, sector 2, Bucureşti pînă la data de 09 septembrie 2018 la adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0372.130.241 (tarif normal, orele 9:00-18:00, de luni pînă vineri).

Reclamaţiile ulterioare nu vor mai fi luate în considerare.

11.2. Eventualele litigii apărute între organizatori şi participanţii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti competente din Romania.

Art. 12. Alte prevederi

12.1. Prin participarea la concurs, jucătorii acceptă prevederile prezentului Regulament de Concurs. Pentru a cere alte detalii despre concurs sunaţi la numarul de telefon 0372.130.241 (tarif normal, orele 9:00-18:00, de luni pînă vineri)

12.2. Orice modificare a prezentului regulament se va face prin act adiţional scris şi va fi anunţată pe site-ul www.dilemaveche.ro.