Plecarea într-o călătorie, fie că vorbim despre afaceri sau vacanță poate fi destul de stresantă, mai ales cînd trebuie organizată pentru un grup mare de persoane. Unii vor merge cu trenul, alții cu autoturismul personal, alții vor schimbă mai multe curse speciale etc. Apoi, puteți avea surprize că unii să nu ajungă la timp, alții să piardă un mijloc de transport, iar lista de inconveniente poate continua la nesfîrșit. Așadar, există ceva ce poate ajuta în acest sens? 

Cu siguranță, a apela la un serviciu de închirieri autocare este opțiunea ideală pentru a duce un grup către și din locația dorită, cu maximum de confort și siguranță. În plus, această opțiune îndepărtează orice urmă de stres în acest sens, lăsîndu-vă să va concentrați asupra celorlalte aspecte ale călătoriei. Cu un transfer cu autocarul, puteți fi sigur că veți ajunge la și de la destinație în timp. Dacă doriți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie, trebuie să solicitați o ofertă către o firmă care oferă servicii de închirieri microbuze sau autocare.

Transcar SRL oferă o gamă completă și variată de autocare și microbuze de înaltă calitate, pentru toate ocaziile. De la transferuri de la aeroport și servicii de grup pentru diverse ocazii importante, pînă la excursii organizate și soluții de transport personalizate pentru cluburi sportive sau evenimente corporative, compania oferă autocare de prima clasă pentru a se potrivi cu fiecare nevoie. Combinația de vehicule moderne, fiabile, cu șoferi amabili și prietenoși reprezintă autuuri pentru servicii variate și de înaltă clasă pe care clienții le cer.

De ce ar trebui să închiriați un autocar cu șofer?

Există diverse motive pentru a călători și va exista întotdeauna un dezavantaj: stresul cu traficul sau, pur și simplu, mijloace de transport complet incomode. Cu toate acestea, nu trebuie să fie așa. În ultimii ani, călătoriile cu autocarul au devenit din ce în ce mai populare în rîndul oamenilor din întreaga lume. Există multe motive pentru care autocarele sînt o modalitate excelentă de a călători cu grupul. Unii oameni sînt încă dezamăgiți de călătoriile cu autocarul din cauza modului în care călătoreau cu zeci de ani în urmă - înghesuiți, în căldură sau frig și pe scaune inconfortabile. Cu toate acestea, în zilele noastre, călătoria cu autocarul este atît de diferită!

Transcar SRL oferă o gamă largă de autocare cu șofer disponibil pentru închiriere. Toate vehiculele oferă cele mai înalte standarde de confort. Șoferii profesioniști și prietenoși vă vor face călătoria o plăcere, de la început pînă la sfîrșit. Prețurile competitive și serviciile excelente pentru clienți au făcut că Transcar SRL să fie unul dintre cei mai importanți furnizori din industria de închiriere de autocare și microbuze din București și Teleorman. Pe site-ul transcarsrl.ro veți găsi o listă de servicii pe care vi le oferă această companie. 

Beneficii

Autocarul reprezintă un mod ușor de a călători. Pentru grupuri mai mari, călătoria cu autocarul este mult mai ușoară decît cu mașină personală sau cu trenul. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cine vă conduce, aveți suficient spațiu pentru bagajele tuturor și punctualitate, deoarece serviciile de închirieri autocare și microbuze vor elimina toate aceste probleme.

Autocarele va oferă confort. În zilele noastre, nimeni nu va nega că autocarul reprezintă una dintre cele mai confortabile modalități de călătorie. Autocarele moderne vin cu o serie de beneficii pe care nu le veți găși într-o mașină sau chiar într-un tren. Autocarele sînt echipate cu aer condiționat reglabil individual, ceea ce înseamnă că nu trebuie să răspundeți nevoilor altcuiva. În plus, există mult mai mult spațiu pentru ca fiecare individ să aibă confort maxim.

Autocarele reprezintă o modalitate de a economisi bani. Dacă împărțiți costurile unui autocar închiriat cu fiecare membru din grup, cheltuielile vor fi mai mult decît avantajoase. Nu este nevoie de bilete individuale pentru fiecare persoană.

Dacă doriți să închiriați autocare curate, confortabile și dotate cu un șofer cu experiență, atunci aruncați o privire asupra flotei Transcar SRL și alegeți cea mai bună opțiune!