Super este festivalul de filme făcute de adolescenți, ajuns la a cincea ediție. Festivalul a început înscrierile de filme pentru ediţia 2017. Alătură-te armatei de adolescenţi din curtea liceului. Dacă ai între 14 şi 19 ani, trimite-ne filmul tău pînă pe 1 martie 2017.

Regulament:
Regizorul/regizorii trebuie să aibă între 14 și 19 ani și să nu fi terminat liceul. Festivalul acceptă filme de orice gen și pe orice teme, ele nu trebuie să depășească 40 de minute, dar în cazul în care astfel de filme sînt înscrise, poate fi posibilă, totuși organizarea unei proiecții speciale. Trimiterea filmelor se va face pînă pe 1 martie 2017; rezultatele selecției vor fi anunțate pînă pe 5 aprilie 2017.

Filmele pot fi acceptate în competiție sau în afara ei. Festivalul are o competiție internațională și națională, și, în funcție de filmele primite, programe în afara competiției. Doar competiția va fi jurizată.
Filmele din România trebuie să fie subtitrate în română în caz că se vorbește altă limbă; nu se acceptă filme care instigă la ură sau discriminare față de anumite categorii de persoane sau grupuri sociale.

Odată făcută înscrierea, nu este posibilă retragerea filmului din festival. Odată făcută selecția filmelor, regizorii filmelor selectate trebuie să fie gata să ofere informații suplimentare și filmul într-un format pentru proiecție: Quicktime, MP4, MPEG sau BluRay, în funcție de ceea ce li se cere atunci. Regizorii filmelor selectate vor putea participa la festival. Super va acoperi o parte din costurile deplasării/ cazării în București, în cazul în care participanții sînt din alte orașe/țări;
Pentru filmele din competiție se vor acorda: premiul pentru cel mai bun film, mențiunea juriului, premiul publicului; juriul va fi format din cineaști și critici de film.

Putem utiliza fragmente din film (maxim 2 minute) pentru clipuri de promovare a festivalului. Informațiile trimise sînt pentru catalog și pentru site/blog. Filmele vor putea fi proiectate de mai multe ori (maxim cinci) în cadrul proiecțiilor Super.