An de an piața electronicelor ne surprinde cu dispozitive și accesorii din ce în ce mai neobișnuite, cu funcții premium, de care nici nu realizăm că avem nevoie pînă în momentul în care începem să le folosim. Între toate acestea, bineînțeles, există și o mulțime de gadget-uri care, chiar dacă aduc în prim plan un concept revoluționar, nu se bucură de mai mult de cinci minute de popularitate pentru că nu sînt cu adevărat utile. Dar subiectul articolului nostru de astăzi nu sînt trendurile trecătoare, ci acele dispozitive în care investești o dată și te bucuri cel puțin cîțiva ani.

Ce să-ți cumperi nou în materie de dispozitive anul acesta?

#1 Un Apple iPad din ultima generație

Cea de-a opta generație de iPad-uri de la Apple are toate funcțiile pe care un utilizator obișnuit le poate cere de la o tabletă. În plus, are un design absolut superb, un display impecabil de 10.2 inch și un preț convenabil pentru un produs cu performanțele sale. De asemenea, pentru cei care nu se mulțumesc cu gama sa originală de culori, există și posibilitatea de personalizare cu un set de huse tablete iPad de la Itelmobile care să-i ofere și protecția de care are atît de multă nevoie.

#2 O boxă inteligentă Amazon Echo Dot

De boxa inteligentă Amazon Echo Dot ajunsă deja la cea de-a treia generație este imposibil să nu te îndrăgostești pe loc. Ea este acoperită cu o pînză de calitate, disponibilă într-o gamă variată de culori și se potrivește de minune cu orice fel de interior, fiind un accesoriu modern și elegant. Iar în ceea ce privește sunetul, Amazon Echo Dot este absolut uimitoare, mai ales ținînd cont de dimensiunile sale foarte modeste.

#3 O pereche de căști wireless Bowers & Wilkins PX7

Dacă nu îți place atunci cînd asculți muzică și sunetele din jur îți distrag atenția, îți recomandăm să investești într-o pereche de căști profesionale, fără fir, care anulează zgomotul exterior, Bowers & Wilkins PX7. Ele arată absolut superb din punct de vedere al design-ului și sînt atît de eficiente încît atunci cînd le folosești aproape că poți să juri că ești prezent la concertul trupei tale preferate.

#4 Un nou MacBook Pro

Sîntem de acord cu faptul că un MacBook Pro costă o avere, dar dacă ai ceva bani puși de-o parte și te-ai hotărît să-i investești într-un dispozitiv cu totul și cu totul deosebit anul acesta, atunci noul MacBook Pro de 16 inch, cu Retina Display, Touch Bar mvvm2ro/a, procesor Intel Core i9, un trackpad uriaș și placă video dedicată este ceea ce cauți! Chiar dacă este scump, cu toate aceste dotări, un astfel de computer îți va servi mulți ani de acum înainte fiind o investiție care garantat se amortizează cu timpul! Iar dacă tot optezi pentru o astfel de bijuterie, nu uita s-o protejezi corespunzător, alegînd din colecția de huse MacBook de la Itelmobile produsul care ți se potrivește.

#5 Un Apple Watch

Sînt atît de multe lucruri pe care le poți face cu un Apple Watch încît nici nu mai are rost să vorbim despre importanța investiției într-un astfel de dispozitiv, pentru că este un lucru de la sine înțeles. Apple Watch este și cu siguranță va rămîne pentru mult timp de acum înainte cel mai practic, dar și cel mai elegant dispozitiv de tipul său, avînd incredibilul avantaj de a putea fi personalizat după bunul plac al utilizatorului cu un simplu set de curele Apple Watch.

#6 Un mouse de gaming, Razer Basilisk Ultimate HyperSpeed

Datorită senzorului său optic de ultimă generație, mouse-ul Razer Basilisk Ultimate este unul din cele mai bune mouse-uri de gaming disponibile la ora aceasta pe piață. Cum era de așteptat din partea unei asemenea minuni a tehnologiei, acest mouse are butoane customizabile și poate fi folosit pînă la 100 de ore după o singură încărcare.

#7 Dispozitive de urmărire de la Tile

Dacă ești o persoană mereu cu capul în nori și niciodată nu-ți amintești unde ți-ai lăsat lucrurile, atunci ai nevoie de dispozitivele de urmărire Tile pentru telefon, chei și alte lucruri fără de care nu poți funcționa normal. Cu noile dispozitive de urmărire Tile care îți descoperă lucrurile pierdute pe o rază de 120 de metri, niciodată nu vei mai fi pus în situația să întîrzii la o întîlnire pentru că nu găsești ceea ce îți trebuie.