Unde găseşti cele mai bune jocuri cu jackpot progresiv?

14 mai 2021
Unde găseşti cele mai bune jocuri cu jackpot progresiv? jpeg

Fără îndoială că păcănelele sînt de departe cele mai îndrăgite jocuri de noroc. Le impun în acest top al jucătorilor tematicile diverse, simbolurile intens colorate care populează rolele jocului, dar şi cîştigurile rapide pe care aceste jocuri deseori le administrează. Şi, dacă aceste lucruri nu erau edificatoare, existenţa jackpoturilor progresive nu face decît să confirme popularitatea de care se bucură.

Tipuri de jackpot progresiv

Sînt anumiţi producători de sloturi care implementează în jocurile lor premii suplimentare. Asta înseamnă că pe lîngă premiile pe care aparatul le cedează în mod frecvent există posibilitatea să achiziţionezi şi un premiu important. Poți găsi o multitudine de astfel de sloturi pe Betano casino.

De cele mai multe ori, acesta este cunoscut ca fiind un jackpot progresiv şi, în acelaşi timp, misterios. Faptul că este progresiv i se datorează unor trepte distincte de cîştig, de obicei 4 la număr, şi care diferă din punct de vedere valoric.

Cea mai mică treaptă de cîştig este 1 în timp ce treapta 4 aduce cel mai rîvnit jackpot. Faptul că este misterios face referire la ideea că el poate să fie adjudecat de oricare jucător, în orice moment al jocului. După o combinaţie cîştigătoare pe care o vei introduce în casă sau nu, acest jackpot misterios se poate activa instantaneu.

Vei putea observa acest lucru pentru că vei fi transportat din ecranul jocului principal în cel de jackpot, acolo unde vei vedea cele 4 nivele şi vei alege simbolurile care vor determina cîştigarea unuia dintre ele. Aici este caracteristica de mister, jackpotul progresiv se activează absolut aleatoriu, în orice fază a jocului şi pe orice miză de joc te-ai afla, putînd fi adjudecat de către orice jucător care îşi încearcă şansele învîrtindu-i rolele.

mega moolah jpg jpeg

Mega Moolah

Cu siguranţă slotul este extrem de cunoscut atît prin prisma producătorului său, Microgaming, cît și prin mega premiile distribuite prin intermediul jackpotului progresiv pe care îl are ataşat. Ca orice alt fel de jackpot progresiv şi acesta este structurat pe mai multe nivele de cîştig, cel mai mare fiind cunoscut sub denumirea de Mega Progressive, ceea ce a dus cu siguranţă la introducerea cuvîntului Mega în titlul jocului.

Acesta oferă garantat un nivel minim de 1 MILION de EURO, însă nici celelalte 3 nivele nu sînt de aruncat. Dacă vei ajunge în postura să cîştigi unul dintre ele trebuie să ştii că poţi achiziţiona jackpotul Mini, care pleacă de la 10 EURO, Minor care oferă un minim de 100 de EURO şi Major, cel care începe de la suma de 10.000 de EURO. Ceea ce atrage la acest slot este faptul că unul dintre aceste nivele de jackpot progresiv, inclusiv cel de Mega, este acordat o dată la 60 de zile.

Megabucks

Slotul este întîlnit cu predilecţie în SUA, dar acest lucru nu înseamnă că nu ai acces la el. Aşa cum ştii, graniţele nu mai există de ceva vreme, iar internetul chiar că nu impune aşa ceva în nici un fel. Oricum, slotul este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai plătitoare astfel de jocuri aşa că jackpotul impresionant care se poate cîştiga jucîndu-l este unul cu adevărat apetisant. Ai de-a face cu un jackpot rar întîlnit, pentru că acesta pleacă de la un minim de 10 MILIOANE de DOLARI şi creşte exponenţial în funcţie de numărul de jucători care îl accesează. Se consideră că şansa de a cîştiga acest jackpot uriaş este similară cu şansele de loterie, fiind necesare între 1 şi 17 milioane de rotiri pînă cînd un fericit jucător şi-l va putea adjudeca.

major millions jpg jpeg

Major Millions

Acelaşi producător Microgaming se afla şi în spatele acestui slot de succes, înzestrat la rîndul lui cu un jackpot progresiv de poveste. Pentru că jocul este de ceva vreme pe piaţa de iGaming, există 2 versiuni ale acestui joc, una pe 3 role şi una pe 5. Nu contează ce versiune alegi, jackpotul este la îndemîna oricărui jucător pe oricare dintre acestea.

Jocul a rămas încă la un standard înalt de popularitate datorită mărimii acestui jackpot, care pleacă cel mai adesea de la o sumă de 1 MILION de EURO. Ceea ce jucătorii cu experiență împărtăşesc pe site-uri specializate este faptul că acest jackpot se acordă cu o frecvenţă de cîteva săptămîni, ceea ce justifică numărul mare de accesări de care se bucură şi în acest moment. Să cîştigi 1 MILION de EURO este visul oricărui jucător şi Major Millions este slotul care îţi poate îndeplini acest vis peste noapte situîndu-se în galeria marilor cîştigători la păcănele.

Betano

Mega Moolah, Mega Bucks şi Major Millions pot să fie găsite pe Betano, cel mai apreciat operator de jocuri de noroc din România. Site-ul oferă o ofertă bogată de jocuri de noroc printre care se numără sloturi, jocuri de masă live exclusiv dezvoltate pentru operator, o secțiune largă de pariuri virtuale și una dintre cele mai complete oferte sportive. 

Promoţiile nu lipsesc, operatorul oferind clienţilor săi bonusuri zilnice sau pachete de bun venit special dezvoltate pentru ei. Rotiri gratuite, bonusuri în bani extra, jetoane de aur valabile pentru cele mai bune jocuri live şi pariuri fără risc te pot ajuta să îţi măreşti posibilităţile de cîştig, jucînd cu mai mulţi bani.

Concluzie

Se pot achiziţiona aceste jackpoturi uriaşe de către oricare jucător? Răspunsul este unul afirmativ, trebuie doar să fii la momentul şi locul potrivit şi cu siguranţă că zeii norocului îţi vor surîde aşa cum ei o pot face. Rămîi deci focusat pe sloturile cu jackpoturile progresive, joacă detaşat şi, cine ştie, mîine poţi să fii chiar tu fericitul cîştigător al unuia dintre acestea!

chirilov cover jpg
Mihai Chirilov: „Un festival, dacă nu e construit în jurul comunității, e degeaba”
„Filmul de artă te forțează să devii inventiv în a găsi metode de expunere pentru a ajunge la cît mai mulți oameni.”
ILC jpg
Posteritatea Graziellei
În toți acești (mulți) ani în care l-am recitit, periodic, pe Caragiale, m-am întrebat nu o dată cum se face că opera sa a părut să accepte tot felul de interpretări, unele de-a dreptul stupide, reductive și, în fond, absurde.
jocuri noroc populare jpg
Care sînt cele mai populare jocuri de noroc din străinătate?
Oamenii din diferite țări de pe glob au preferințe specifice în materie de jocuri de noroc, modelate de culturi distincte.
boluri diversificare little prints jpg
Diversificarea, acum o joacă de copii – ce am învățat de la generațiile mai vechi de părinți
Din drag pentru copii, din nevoia de a oferi celor mici tot ce mai bun din tot ce mai bun, au apărut și branduri de lux, cu produse premium.
drujba jpg
Există modele de drujbă care să poată fi manevrate cu o singură mînă? Răspunsul specialiștilor!
Un model eficient de drujbă garantează o tăiere rapidă a elementelor de vegetație nedorite, precum și un confort sporit în utilizare.
pantaloni eleganti pentru femei stilizari pentru birou jpg
Pantaloni eleganți pentru femei – stilizări pentru birou
Datorită sfaturilor de mai jos, vei învăța cum să creezi o ținută excepțional de stilată în cîțiva pași simpli, în care te vei simți ca o femeie de succes.
Afis Sala Radio 3 iunie 2022 jpg
Cîștigătorul uneia dintre cele mai prestigioase competiții muzicale din Europa: dirijorul Dmitri Matvienko, invitat la Sala Radio
Cîștigătorul uneia dintre cele mai prestigioase competiții muzicale din Europa – Concursul Malko pentru tineri dirijori (organizat la Copenhaga de Orchestra Simfonică Radio Daneză) este invitat special pe scena Sălii Radio.
interviu job jpg
5 sfaturi de urmat pentru a-ți mări șansele pentru interviul de angajare
Este important să știi cum să te prezinți mai bine în fața oricărui recrutor, cum să-ți pui în valoare calitățile și cum să fii candidatul cu cele mai mari șanse pentru a fi ales.
00 cover event facebook (1) jpg
Viața la 18 ani
„Am 18 ani” este un proiect, produs de Asociația Art No More și cofinanțat de AFCN, la care au participat șapte scriitori români contemporani: Dan Coman, Augustin Cupșa, Andreea Cătălina Drăghici, Andrei Doșa, Jean-Lorin Sterian, Cristina Ștefan, Mara Wagner.
serileRRM25 landscape 1920x1080 jpg
Serile Radio România Muzical – 25. Recital susținut de violonistul Răzvan Stoica și pianista Andreea Stoica
Îndrăgitul violonist Răzvan Stoica, alături de sora sa, pianista Andreea Stoica, vor urca pe scena Sălii Radio joi, 2 iunie, ora 19:00.
Stailer, inspirație pentru cei care merg la saloanele de hair and beauty jpeg
Stailer, inspirație pentru cei care merg la saloanele de hair and beauty
Toți cei care au nevoie de serviciile din saloanele de beauty se pot programa online, la doar cîteva click-uri distanță, la orice salon își doresc.
4 legende pe care merită să le știi jpeg
4 legende pe care merită să le știi
Anumite legende au intrat deja în folclorul popular și, chiar dacă istoricii nu au reușit să le demonstreze veridicitatea în totalitate și unele par simple fabule, ele au un farmec aparte și sînt foarte interesante.
POLIȚIA ROMÂNĂ LANSEAZĂ CAMPANIA DE EDUCAȚIE RUTIERĂ PENTRU PIETONI, CONDUCĂTORI DE BICICLETE ȘI TROTINETE jpeg
POLIȚIA ROMÂNĂ LANSEAZĂ CAMPANIA DE EDUCAȚIE RUTIERĂ PENTRU PIETONI, CONDUCĂTORI DE BICICLETE ȘI TROTINETE
Scopul general al proiectului este ca România să devină o țară cu un trafic rutier mai sigur, prin reducerea progresivă a numărului victimelor accidentelor rutiere.
Fundația Superbet continuă să fie alături de cel mai cunoscut brand cultural românesc prin susținerea seriei „Conferințele Dilema veche” jpeg
Fundația Superbet continuă să fie alături de cel mai cunoscut brand cultural românesc prin susținerea seriei „Conferințele Dilema veche”
În 2022, Fundația Superbet este din nou alături de revista culturală, susținînd organizarea seriei „Conferințele Dilema veche”.
Cum să compari jocurile de masă la cazino? jpeg
Cum să compari jocurile de masă la cazino?
Sînt foarte multe jocuri, foarte multe posibilități, iar dacă ești începător, există riscul să te simți puțin stînjenit, să nu știi exact ce să te joci și să închei sesiunea cu un gust amar.
Modul în care porți geanta poate indica trăsături de personalitate pe care le ai  Zevo te inspiră jpeg
Modul în care porți geanta poate indica trăsături de personalitate pe care le ai. Zevo te inspiră
Iubitoarele și iubitorii de fashion vor găsi la magazinul online Zevo acele accesorii nelipsite din fiecare zi, realizate cu atenție la detalii și cu designuri inedite - GENȚILE!
Unde sa iti cumperi uniforme de calitate pentru bucatari jpeg
Unde sa iti cumperi uniforme de calitate pentru bucatari
Îmbrăcămintea de protecție și echipamentul personal de protecție (EIP) reprezintă o caracteristică de siguranță esențială în orice loc de muncă, iar industria alimentară nu face excepție.
Iată o dilemă nouă: să achiziționezi un dulap metalic clasic sau cu uși glisante? jpeg
Iată o dilemă nouă: să achiziționezi un dulap metalic clasic sau cu uși glisante?
Dulapurile produse din metal sînt structuri solide, foarte sigure și eficiente atunci cînd vine vorba despre depozitarea documentelor, obiectelor vestimentare, dar și a altor obiecte sau accesorii.
Leggings, blugi sau pantaloni de jogging? Ce pantaloni să alegi cu cizmele de damă? jpeg
Leggings, blugi sau pantaloni de jogging? Ce pantaloni să alegi cu cizmele de damă?
Pentru ca ținutele tale să arate perfect, merită să înveți arta purtării botinelor și cizmelor.
Moda de vară   Ce costume de baie vor fi un succes în acest sezon? jpeg
Moda de vară - Ce costume de baie vor fi un succes în acest sezon?
Noile tendinţe în materie de ţinute estivale sînt extrem de ofertante, dîndu-ţi posibilitatea de a jongla cu creativitatea şi de a-ţi dezvolta ideile vestimentare.
Cum a schimbat inteligența artificială joburile din lumea cazinourilor jpeg
Cum a schimbat inteligența artificială joburile din lumea cazinourilor
În ultimii cinci ani, tot mai mulți pasionați de jocuri de noroc au mutat distracția în online, beneficiind de avantajele oferite de acest mediu.
„Viața după Auschwitz” de Eva Schloss și Karen Bartlett – Cînd suferința are chip de femeie jpeg
„Viața după Auschwitz” de Eva Schloss și Karen Bartlett – Cînd suferința are chip de femeie
Sînt cărți care îți schimbă total viziunea despre lume, iar „Viața după Auschwitz” este una dintre ele.
Produsele Olaplex: ce reprezintă și de ce ar trebui să le folosești jpeg
Produsele Olaplex: ce reprezintă și de ce ar trebui să le folosești
Unul dintre principalele obiective ale producătorilor a fost să creeze produse cît mai naturale și au reușit.
Iată o dilemă nouă: cum să nu cheltui o avere pe accesorii de motocoasă? jpeg
Iată o dilemă nouă: cum să nu cheltui o avere pe accesorii de motocoasă?
Pentru a-ți ușura munca, ai nevoie de instrumente specializate, care să te ajute să toaletezi elementele de vegetație în siguranță și fără eforturi fizice prea mari.

Adevarul.ro

image
Reacţia neaşteptată a doi şoferi ucraineni în faţa unui român. „Mi s-a făcut pielea de găină, n-am ştiut ce să răspund“
Un şofer român a povestit cum a decurs întâlnirea neaşteptată cu doi ucraineni la Berlin, într-o parcare. Cei doi au avut o reacţie emoţionantă atunci când au aflat că au în faţă un român.
image
Experienţa unui turist în Cluj: „Nu pare din România. Arată într-un fel... “
Un turist a relatat impresiile sale după ce a vizitat Clujul şi spune că oraşul arată diferit de alte localităţi din România. Turistul a făcut mai multe remarci şi a explicat ce l-a impresionat.
image
Staţiunea balneară construită de la zero într-un oraş din Ardeal. Când vor sosi primii turişti FOTO
Autorităţile din Alba au mai făcut un pas în procesul de finalizare a unei investiţii în valoare de circa 35 de milioane de lei privind construcţia staţiunii de băi sărate din oraşul Ocna Mureş.

HIstoria.ro

image
România, alianțele militare și Războaiele Balcanice
Se spune că orice conflict militar extins are parte de un preambul, iar preludiul Primului Război Mondial a fost constituit de cele două conflicte balcanice din anii 1912 și 1913.
image
„Greva regală” și răspunsul lui Ion Mihalache
În prima parte a lui octombrie 1945, Lucreţiu Pătrășcanu îl abordează pe Mihalache, propunându-i să devină prim-ministru în locul lui Petru Groza.
image
Sultanul Mahmud II – călăul ienicerilor
Sultanul otoman Mahmud II (1808-1839) a fost cel care a iniţiat seria de reforme ce urma să modernizeze îmbătrânitul Imperiu Otoman şi să îl ridice la nivelul puterilor occidentale. Urcând pe tron în contextul luptelor dintre reformatori şi conservatori, Mahmud a înţeles mai bine decât vărul său, sultanul Selim III, cum trebuie implementate reformele la nivelul întregului imperiu.