Tehnologia pentru a reduce cheltuielile de încălzire

28 octombrie 2015
Tehnologia pentru a reduce cheltuielile de încălzire png

Eliminarea subvențiilor pentru încălzire va duce la creșterea exponențială a costurilor de încălzire în cazul locuințelor conectate la rețeaua de încălzire a orașului. În condițiile în care gigacaloria nu va mai fi subvenționată, costurile de încălzire a unui apartament de 2-3 camere vor urca la aproximativ 700-800 de lei pe lună. De aceea ne-am gîndit să vă aducem în atenție un sistem nou de încălzire care ar putea să rezolve această problemă foarte repede și cu costuri minime. Este vorba despre panourile radiante SUNJOY - o inventie relativ recenta a concernului Sud Coreean ENERGY KOREA, producătorul panoului radiant infraroșu original.

Iată ce am reușit să aflăm despre acest sistem de încălzire revoluționar. Panourile SUNJOY sînt o invenție relativ recentă în domeniul încălzirii, un patent unic în lume care funcționează pe bază de curent electric și oferă o mulțime de avantaje față de toate celelalte sisteme de încălzire tradiționale, avantaje care vor face ca în scurt timp, majoritatea spațiilor de locuit, a spațiilor publice și a halelor industriale să folosească această metodă de încălzire. Majoritatea specialiștilor în domeniu considera acest sistem ca fiind sistemul de încălzire al viitorului.

De ce sistemul de încălzire al viitorului?

Pentru că acest sistem de încălzire prezintă avantaje extraordinare comparativ cu tot ceea ce mai exista la ora actuală în domeniul încălzirii.

În primul rînd, instalarea lor se face foarte simplu, repede, ușor - fără aprobări, autorizații, proiect și timp pierdut, fără șantier și mizerie. Ele funcționează pe bază de curent electric, 220V, fără a fi necesară nici o modificare la rețeaua de curent a casei. Rețeaua nu este suprasolicitată deoarece consumul lor este foarte mic! Costul curentului electric pentru încălzirea unui apartament de 2 camere se ridică în medie la doar 150-200 lei/lună. Pe lîngă acest aspect foarte important, panourile SUNJOY au termen de garanție 10 ani - durata medie de viață a unui panou SUNJOY este de 25 ani, fără service și revizii, fără consumabile, fără curățat de calcar, fără curs apa pe la țevi și calorifere, fără schimbat de filtre. Practic, în 25 ani plătiți de 3-4 ori mai puțin decît la o centrala electrică sau pe gaz! În plus, factura de încălzire este cu pînă la 50% mai mică!

Si asta nu e tot... pe lîngă funcția de încălzire, panourile SUNJOY au și un efect terapeutic foarte important. Pe lîngă radiația infraroșie care are funcția de încălzire, panourile SUNJOY emit ioni negativi și nanosilver, radiații cu efect terapeutic, dovedit științific prin teste efectuate în cele mai importante instituții de profil din lume. De asemenea, panourile SUNJOY emit radiatie de ioni de argint care au efect sterilizant, antibacterial, excepţional!

Camerele în care exista aceste panouri sînt practic sterilizate, eliminînd în procent de 99% viruși, microbi, bacterii. Acest fenomen are loc chiar și atunci cînd panoul nu este conectat la rețeaua electrică!

Alte efecte importante: elimină praful, mirosurile neplăcute, elimină igrasia, elimină fumul, echilibrează tensiunea arterială, îmbunătățește circulația sanguină, reumatism, boli respiratorii, alergii, insomnie, depresie, previne apariția cancerului, boli geriatrice, etc.

Singura problemă cu care se confrunta panourile SUNJOY este cea a produselor contrafăcute care imită forma, designul și prezentarea, dar care în realitate nu sînt decît niște "reșouri moderne". Datorita prezentării panourilor SUNJOY pe posturile TV cu specific științific ca pe o mare descoperire, un sistem revoluționar de încălzire, au apărut o sumedenie de oportuniști, care folosesc conceptul pentru a înșela oamenii și pentru a vinde produse contrafăcute, care nu au nimic în comun cu încălzirea în infraroșu. Este un fenomen generalizat la toate genurile de produse de pe piaţă... Contrafacerile aduc mari deservicii produsului original deoarece sînt de o calitate îndoielnică și au un randament mult inferior panourilor SUNJOY, iar oamenii nu spun că au cumpărat un produs ieftin și prost, ci spun că panourile radiante nu sînt bune, fără a ști că de fapt în realitate, nici măcar nu au un panou infraroșu!

Cei ce se decid în achiziționarea unui astfel de produs, trebuie să se asigure că au cumpără un panou SUNJOY original. Acest lucru se poate face accesînd site-urile www.sunjoy.ro sau www.helvetic-impex.ro sau telefonic la numărul 0755.098.489 și cerînd coordonatele distribuitorului autorizat din orașul tău de reședință pentru mai multe detalii.

ILC jpg
Posteritatea Graziellei
În toți acești (mulți) ani în care l-am recitit, periodic, pe Caragiale, m-am întrebat nu o dată cum se face că opera sa a părut să accepte tot felul de interpretări, unele de-a dreptul stupide, reductive și, în fond, absurde.
jocuri noroc populare jpg
Care sînt cele mai populare jocuri de noroc din străinătate?
Oamenii din diferite țări de pe glob au preferințe specifice în materie de jocuri de noroc, modelate de culturi distincte.
boluri diversificare little prints jpg
Diversificarea, acum o joacă de copii – ce am învățat de la generațiile mai vechi de părinți
Din drag pentru copii, din nevoia de a oferi celor mici tot ce mai bun din tot ce mai bun, au apărut și branduri de lux, cu produse premium.
drujba jpg
Există modele de drujbă care să poată fi manevrate cu o singură mînă? Răspunsul specialiștilor!
Un model eficient de drujbă garantează o tăiere rapidă a elementelor de vegetație nedorite, precum și un confort sporit în utilizare.
pantaloni eleganti pentru femei stilizari pentru birou jpg
Pantaloni eleganți pentru femei – stilizări pentru birou
Datorită sfaturilor de mai jos, vei învăța cum să creezi o ținută excepțional de stilată în cîțiva pași simpli, în care te vei simți ca o femeie de succes.
Afis Sala Radio 3 iunie 2022 jpg
Cîștigătorul uneia dintre cele mai prestigioase competiții muzicale din Europa: dirijorul Dmitri Matvienko, invitat la Sala Radio
Cîștigătorul uneia dintre cele mai prestigioase competiții muzicale din Europa – Concursul Malko pentru tineri dirijori (organizat la Copenhaga de Orchestra Simfonică Radio Daneză) este invitat special pe scena Sălii Radio.
interviu job jpg
5 sfaturi de urmat pentru a-ți mări șansele pentru interviul de angajare
Este important să știi cum să te prezinți mai bine în fața oricărui recrutor, cum să-ți pui în valoare calitățile și cum să fii candidatul cu cele mai mari șanse pentru a fi ales.
00 cover event facebook (1) jpg
Viața la 18 ani
„Am 18 ani” este un proiect, produs de Asociația Art No More și cofinanțat de AFCN, la care au participat șapte scriitori români contemporani: Dan Coman, Augustin Cupșa, Andreea Cătălina Drăghici, Andrei Doșa, Jean-Lorin Sterian, Cristina Ștefan, Mara Wagner.
serileRRM25 landscape 1920x1080 jpg
Serile Radio România Muzical – 25. Recital susținut de violonistul Răzvan Stoica și pianista Andreea Stoica
Îndrăgitul violonist Răzvan Stoica, alături de sora sa, pianista Andreea Stoica, vor urca pe scena Sălii Radio joi, 2 iunie, ora 19:00.
Stailer, inspirație pentru cei care merg la saloanele de hair and beauty jpeg
Stailer, inspirație pentru cei care merg la saloanele de hair and beauty
Toți cei care au nevoie de serviciile din saloanele de beauty se pot programa online, la doar cîteva click-uri distanță, la orice salon își doresc.
4 legende pe care merită să le știi jpeg
4 legende pe care merită să le știi
Anumite legende au intrat deja în folclorul popular și, chiar dacă istoricii nu au reușit să le demonstreze veridicitatea în totalitate și unele par simple fabule, ele au un farmec aparte și sînt foarte interesante.
POLIȚIA ROMÂNĂ LANSEAZĂ CAMPANIA DE EDUCAȚIE RUTIERĂ PENTRU PIETONI, CONDUCĂTORI DE BICICLETE ȘI TROTINETE jpeg
POLIȚIA ROMÂNĂ LANSEAZĂ CAMPANIA DE EDUCAȚIE RUTIERĂ PENTRU PIETONI, CONDUCĂTORI DE BICICLETE ȘI TROTINETE
Scopul general al proiectului este ca România să devină o țară cu un trafic rutier mai sigur, prin reducerea progresivă a numărului victimelor accidentelor rutiere.
Fundația Superbet continuă să fie alături de cel mai cunoscut brand cultural românesc prin susținerea seriei „Conferințele Dilema veche” jpeg
Fundația Superbet continuă să fie alături de cel mai cunoscut brand cultural românesc prin susținerea seriei „Conferințele Dilema veche”
În 2022, Fundația Superbet este din nou alături de revista culturală, susținînd organizarea seriei „Conferințele Dilema veche”.
Cum să compari jocurile de masă la cazino? jpeg
Cum să compari jocurile de masă la cazino?
Sînt foarte multe jocuri, foarte multe posibilități, iar dacă ești începător, există riscul să te simți puțin stînjenit, să nu știi exact ce să te joci și să închei sesiunea cu un gust amar.
Modul în care porți geanta poate indica trăsături de personalitate pe care le ai  Zevo te inspiră jpeg
Modul în care porți geanta poate indica trăsături de personalitate pe care le ai. Zevo te inspiră
Iubitoarele și iubitorii de fashion vor găsi la magazinul online Zevo acele accesorii nelipsite din fiecare zi, realizate cu atenție la detalii și cu designuri inedite - GENȚILE!
Unde sa iti cumperi uniforme de calitate pentru bucatari jpeg
Unde sa iti cumperi uniforme de calitate pentru bucatari
Îmbrăcămintea de protecție și echipamentul personal de protecție (EIP) reprezintă o caracteristică de siguranță esențială în orice loc de muncă, iar industria alimentară nu face excepție.
Iată o dilemă nouă: să achiziționezi un dulap metalic clasic sau cu uși glisante? jpeg
Iată o dilemă nouă: să achiziționezi un dulap metalic clasic sau cu uși glisante?
Dulapurile produse din metal sînt structuri solide, foarte sigure și eficiente atunci cînd vine vorba despre depozitarea documentelor, obiectelor vestimentare, dar și a altor obiecte sau accesorii.
Leggings, blugi sau pantaloni de jogging? Ce pantaloni să alegi cu cizmele de damă? jpeg
Leggings, blugi sau pantaloni de jogging? Ce pantaloni să alegi cu cizmele de damă?
Pentru ca ținutele tale să arate perfect, merită să înveți arta purtării botinelor și cizmelor.
Moda de vară   Ce costume de baie vor fi un succes în acest sezon? jpeg
Moda de vară - Ce costume de baie vor fi un succes în acest sezon?
Noile tendinţe în materie de ţinute estivale sînt extrem de ofertante, dîndu-ţi posibilitatea de a jongla cu creativitatea şi de a-ţi dezvolta ideile vestimentare.
Cum a schimbat inteligența artificială joburile din lumea cazinourilor jpeg
Cum a schimbat inteligența artificială joburile din lumea cazinourilor
În ultimii cinci ani, tot mai mulți pasionați de jocuri de noroc au mutat distracția în online, beneficiind de avantajele oferite de acest mediu.
„Viața după Auschwitz” de Eva Schloss și Karen Bartlett – Cînd suferința are chip de femeie jpeg
„Viața după Auschwitz” de Eva Schloss și Karen Bartlett – Cînd suferința are chip de femeie
Sînt cărți care îți schimbă total viziunea despre lume, iar „Viața după Auschwitz” este una dintre ele.
Produsele Olaplex: ce reprezintă și de ce ar trebui să le folosești jpeg
Produsele Olaplex: ce reprezintă și de ce ar trebui să le folosești
Unul dintre principalele obiective ale producătorilor a fost să creeze produse cît mai naturale și au reușit.
Iată o dilemă nouă: cum să nu cheltui o avere pe accesorii de motocoasă? jpeg
Iată o dilemă nouă: cum să nu cheltui o avere pe accesorii de motocoasă?
Pentru a-ți ușura munca, ai nevoie de instrumente specializate, care să te ajute să toaletezi elementele de vegetație în siguranță și fără eforturi fizice prea mari.
De ce sînt video urile cu unboxing atît de populare? jpeg
De ce sînt video-urile cu unboxing atît de populare?
Cel mai mare succes îl au prezentările de gadget-uri, cum ar fi ultimele tipuri de telefoane.

Adevarul.ro

image
Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă
Marea Britanie introduce pedeapsa cu închisoarea pe viaţă pentru şoferii care ucid, în cadrul unei ample reforme a justiţiei care a intrat duminică în vigoare, potrivit informaţiilor publicate de BBC.
image
O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar
O tânără care credea că va trăi o noapte de vis alături de un aşa-zis „Don Juan” s-a trezit a doua zi ca dintr-un coşmar. Bărbatul a fost condamnat pentru faptele sale.
image
Imagini din patiseria Paul din mall Promenada închisă de ANPC din cauza mizeriei şi a alimentelor expirate VIDEO
O echipa din Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor din Municipiul Bucureşti a constatat un mod defectuos în desfăşurarea activităţii Patiseriei/cofetăriei Paul, care oferea spre consum produse care pot pune în pericol viaţa şi sănătatea consumatorilor.

HIstoria.ro

image
100 de ani de show-uri culinare
În primăvara lui 1924 se auzea la radio primul show culinar, a cărui gazdă era Betty Crocker, devenită o emblemă a emisiunilor de acest gen și un idol al gospodinelor de peste Ocean. Puțină lume știa că Betty nu exista cu adevărat, ci era doar o plăsmuire a minților creatoare ale postului de radio.
image
„Uvertura” războiului austro-turc din 1715-1718
Războiul turco-venețiano-austriac dintre anii 1714-1718, cunoscut și drept Războiul Austro-Turc din 1715-1718, sau „Războiul lui Eugeniu de Savoia”, este primul din seria războaielor ruso-austro-turce din secolul XVIII.
image
Capitularea lui Osman Pașa
La 4/16 decembrie 1877, Carol îi scria Elisabetei că otomanii încercaseră pe data de 28 să iasă din Plevna luptând și construind un pod peste râul Vid, în zonă desfășurându-se bătălii cumplite. Carol s-a îndreptat imediat în acea direcție, în timp ce împăratul se dusese în centrul dispozitivului.