Surle și trîmbițe

18 noiembrie 2015
Surle și trîmbițe jpeg

Cumpărătorii împătimiți și iubitorii shopping-ului din toate colțurile Internetului sărbătoresc weekendul acesta pasiunea pentru cumpărături. Luînd în considerare expansiunea de care se bucură Black Friday, tot mai mare de la an la an, se pare că un număr deloc mic români joacă în hora reducerilor, horă cîntată de retaileri ce operează în mai toate domeniile.

Ajunsă pe plaiurile mioritice nu mai departe de acum 5 ani, Black Friday a trecut rapid de la perioada de o zi, la cea de un weekend pentru ca, în zilele noastre, să se întindă pe nu mai puțin de 10 zile. Nu degeaba vorbeau basmele de eroii care petreceau la nunți 7 zile și 7 nopți. Asta să nu îi facă pe cumpărători să se culce pe o ureche. Produsele zboară de pe rafturi cat ai pocni din degete și, pînă să finalizeze comanda, clientul din spatele ecranului se trezește că altcineva i-a și suflat produsul de sub nas.

Magazinele de mai jos au pregătit cumpărătorilor oferte care mai de care mai îmbietoare:

1. Helen Boutique, cu oferte de 50% la toată gama de rochii, de la rochii de seară, rochii de zi sau rochii de ocazii. Doamnele care își doresc înnoirea garderobei pot găsi in Helen Boutique un adevărat sprijin în perioada reducerilor.

2. Nici cei care vor să aducă noutăți în interiorul și exteriorul locuinței nu sînt lăsați la o parte, pentru că homeX.ro, magazinul online de decorațiuni interioare și grădinărit a pregătit pentru ei reduceri de pînă la 70%.

3. Domnii preocupați de oferte și reduceri la cele mai masculine produse sînt îndrumați cu căldură către acvila-romania.ro unde diversitatea de anvelope ieftine pentru orice tip de automobile îi va face, cu siguranță, să se întoarcă. Și nu vor aștepta Black Friday 2016 ca să o facă.

4. Ofertele pe care Depochic le pune la dispoziție doamnelor amintesc de evenimentele festive care urmează o dată cu prima zăpadă. Revelionul și Crăciunul reprezintă evenimente care solicită imperios o verificare a categoriei de rochii de seară, fără a omite, însă, gecile, produsele de încălțăminte și, de ce nu?, costumele de baie.

5. Celor cu sufletul activ dintre noi, dar și celor care sînt exact pe punctul de a începe un nou capitol dedicat sportului, Sport Addict a pregătit oferte care te lasă fără nicio scuză de a nu te apuca imediat de sport. Chiar și pentru cei mici există reduceri, iar o pereche de patine pentru copii le poate face iarna mai frumoasă.

6. Electrocasnicele, telefoanele, obiectele de spionaj și de fashion sînt doar cîteva dintre categoriile care vor beneficia de reduceri de pînă la 90% pe platforma scotianul.ro. Nu, n-am terminat. Dacă încă nu te-am convins, află că tot aici găsești oferte turistice la vacanța pe care o meriți după aproape un an de muncă. Și nu, nu doar în Scoția (în ciuda numelui), ci în cele mai populare destinații din Europa și împrejurimi. Poți să alegi dintre un sejur turistic, o croaziera, o vacanță în România sau un city break pentru a te scoate din monotonia zilnică. Grijă mare, însă! Ofertele sînt disponibile doar de pe 20 pînă pe 22 noiembrie.

7. Cu toții sîntem, într-o măsură mai mare sau mai mică, preocupați de a consuma lucruri cît mai sănătoase. Prin cele 15.000 de produse pe care le are în portofoliu, bioportal.ro încearcă să pună la dispoziție tuturor produse cît mai naturiste de la vitamina B, C pana orice alt supliment alimentar aveți nevoie și chiar remedii naturiste pentru tot felul de afecțiuni și pînă la produse 100% de îngrijire.

8. Cei 20 de ani în care a reușit să primească recunoașterea unuia dintre cele mai importante branduri pentru copii, Noriel nu putea să stea deoparte în al cincilea an de Black Friday în România. Și să nu uităm că nu mai e prea mult pînă la sărbătorile în care cei mici își vor revendica drepturile de primitori legitimi de daruri. Un joc de lego, o păpu;ă sau niște hăinuțe noi sînt numai bune de cumpărat în perioada reducerilor.

vizual toni grecu jpg
Serile Enayati Medical City, ediția a III-a: Terapia rîsului, discuție cu Sever Voinescu și Toni Grecu
Serile Enayati Medical City continuă în 7 decembrie 2022, începînd cu ora 19.00 în cadrul Enayati Medical City!
poster Tess Parks 3 12 jpg
Recomandări de week-end
Artista canadiană Tess Parks concertează în premieră la București.
pre ul uniswap cand este cel mai bun moment sa cumperi uni  dilemaveche png
Prețul Uniswap: Cînd este cel mai bun moment să cumperi UNI?
Pur și simplu cumperi monede cînd prețul Uniswap este scăzut și le vinzi cînd prețul este ridicat.
dylan gillis KdeqA3aTnBY unsplash jpg
Scurt ghid despre cultura și structura organizațională
Construirea unei culturi și structuri organizaționale sănătoase și pozitive nu este o sarcină ușoara, dar orice organizație o poate realiza.
floraria online bloomeria livrare flori jpg
Ești o persoană creativă și pasionată de beauty Vezi ce job ți se potrivește! jpg
Proiectul Open Museums Open Hearts jpg
„Rădăcini și visuri” ale tinerilor din Ucraina
De joi, 27 octombrie, pînă la finalul lunii noiembrie, 40 de tineri din Ucraina cu vîrstă cuprinsă între 15-18 ani sînt invitați să participe la etapa a doua a proiectului Open Museums Open Hearts.
Red Bull Dance Your Style 2022 (1) jpg
16 dintre cei mai buni dansatori români se duelează pentru un loc în Finala Mondială din Africa de Sud
O demonstrație în forță, de o energie molipsitoare, Red Bull Dance Your Style este o competiție internațională de all-styles street-dance, cu evenimente în peste 30 de țări.
Masterclass Cronicari Digitali Cine asculta o Casa   Bucuresti 15 octombrie 2022 (17) jpg
Soluții pentru problemele de patrimoniu, indentificate în Masteclass Cronicari Digitali „Cine ascultă o casă?”
La finalul săptămînii trecute, la București, timp de mai bine de șase ore, în patru sesiuni de masterclass, arhitecți, specialiști și profesioniști implicați în restaurarea și valorificarea caselor istorice au luat parte la Masteclass Cronicari Digitali „Cine ascultă o casă?”.
pexels ylanite koppens 744969 jpg
Sugestii de cadouri care pot fi oferite angajaților
Ești om de afaceri, ceea ce înseamnă că ești conștient că fără dedicarea, experiența și profesionalismul salariaților tăi, firma ar fi avut destul de mult de suferit.
Vizual Masterclass Cronicari Digitali Cine asculta o casa 15 octombrie 2022 jpg
Valorizarea clădirilor istorice, în centrul primului Masterclass Cronicari Digitali „Cine ascultă o casă?”
Cine ascultă o casă?”, proiectul care își propune să ofere exemple de bune practici de la cei care „au ascultat o clădire” în beneficiul comunității și al protejării clădirilor istorice, invită experții, autoritățile și pe toți cei interesați de patrimoniu pentru o zi de Masterclass, în București.
 SF 6065 JPG
Karpatia Horse Show 2022: șapte premii pentru România, 15 mii de spectatori și o atmosferă chic!
Un weekend de excepție si un „salt” important pentru Karpatia Horse Show, cu ocazia celei de-a VII-a ediții desfășurate pe Domeniul Cantacuzino din Florești (Prahova).
Scoala de la Piscu la Premiile Europa Nostra 2022 (1) jpg
Premiu Europa Nostra 2022 acordat Muzeului-Atelier Școala de la Piscu
Luni, pe 26 septembrie, în clădirea Operei de Stat din Praga, a avut loc ceremonia de acordare a distincțiilor European Heritage Awards, organizată de Comisia Europeană și Europa Nostra în cinstea cîștigătorilor Europa Nostra Awards 2022.
NEI jpg
NEC: Naționalism, populism, fascism și (in)stabilitate democratică în Europa de Est
Colegiul Noua Europă-Institut de Studii Avansate (NEC) vă invită la workshop-ul „Naționalism, populism, fascism și (in)stabilitate democratică în Europa de Est. Continuitate și transformări istorice”, care va avea loc miercuri, 28 septembrie 2022, ora 9:30, în sala de conferințe a Colegiului.
WhatsApp Image 2022 09 15 at 11 25 55 (2) jpeg
Bucharest International Film Festival 2022: Secțiunea Panorama aduce filme în premieră în România
Bucharest International Film Festival este cel mai longeviv și singurul festival de film din București cu o competiție internațională dedicată lungmetrajului. Ediția a XVIII-a se va desfășura în perioada 29 septembrie – 9 octombrie 2022.
Afis KHS 2022 jpg
Karpatia Horse Show revine în 2022! Sport-entertainment-show-emoții, adrenalină!
Karpatia Horse Show revine “pe cai mari" în 2022! Unul dintre cele mai așteptate evenimente de echitație și lifestyle ecvestru din România și sud-estul Europei va avea loc în weekend-ul 23-25 septembrie pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova.
FOTO 1 PRONOSPORT jpg
Istoria pariurilor pe fotbal
Profitînd de dezvoltările tehnologice, grafica și interfața au devenit mult mai rapide, depunerile s-au făcut instant în anii următori, iar retragerile sînt și ele foarte rapide.
afis general web jpg
Bauhaus – Form and Reform, un proiect care oferă publicului 4 evenimente inedite cu intrare gratuită
Elite Art are ca scop promovarea principiilor fundamentale UNESCO prin organizarea unor proiecte culturale complexe care răspund la exigențele societății civile naționale și contribuie la dezvoltarea României din punct de vedere cultural și educațional.
KV Festivalul Povestirilor jpg
„Festivalul Povestirilor de pe Via Transilvanica” concentrează drumul care unește România în trei zile de experiențe la București
Între 9 și 11 septembrie, Via Transilvanica trece prin București! La Muzeul Național al Țăranului Român, Festivalul Povestirilor de Via Transilvanica concentrează experiențele de pe drumul de 1.400Km, care unește România de la Putna la Drobeta Turnu Severin.
MoveMountains jpeg
Reșița aduce României un nou succes la UNESCO
Municipiul Reșița este primul oraș din România care se alătură, începând de astăzi, rețelei globale UNESCO „Learning Cities” („Orașe care învăță”), având astfel șansa accesului la proiecte educaționale de mare anvergură.
happy asian woman smiling having fun beach jpg
7 beneficii uimitoare pe care le are lumina soarelui asupra organismului
Deși controversată, expunerea la soare are o serie importantă de beneficii asupra organismului.
tratamentedentareculaser jpg
3 simptome banale pentru care trebuie să consulți medicul
Este recomandat ca, dacă nu te simți bine, să fii atent la semnalele pe care ți le transmite organismul. Iată mai jos 3 simptome pentru care ar trebui să consulți cît se poate de repede un medic.
make up artist applying eyeshadow woman jpg
Secretele unui makeup fără cusur: ce trebuie să faci pentru un machiaj perfect și rezistent
Iată care sînt pașii pe care trebuie să îi urmezi, pentru un ten perfect și trăsături evidențiate în cele mai bune moduri:
young beautiful blonde girl cares    Copy jpg
Secretele pielii perfecte: ce trebuie să faci pentru o piele frumoasă și sănătoasă
Altfel spus, cel mai bun sfat de frumusețe este să îți asculți corpul și să îi oferi lucrurile de care are nevoie.

Adevarul.ro

image
Scandalul Dorian Popa versus restaurantul care l-a refuzat pe Cheluțu. „Ne criticați fără să ne cunoașteți” | adevarul.ro
Personalul restaurantului din Turda despre care vloggerul Dorian Popa a spus că nu l-a primit în incintă pe Cheluțu, câinele său, le-a dat replica artistului și fanilor săi.

HIstoria.ro

image
Una dintre cele mai spectaculoase descoperiri arheologice ale tuturor timpurilor
Fără îndoială, una dintre cele mai spectaculoase descoperiri arheologice ale tuturor timpurilor a fost scoaterea de sub cenușă a orașului roman Pompeii, redus la tăcere în vara lui 79 de erupția vulcanului Vezuviu.
image
Drumul spre Alba Iulia: Cum au ajuns românii la Marea Adunare Națională
Așa cum se înfățișează din literatura memorialistică, majoritatea delegaților ori participanților sosesc la Alba Iulia cu trenul. Numai cei din așezările aflate la distanțe mici călătoresc cu alte mijloace de transport.
image
Noiembrie 1918: O lume în revoluție
1918, așa cum este creionat de literatura memorialistică, este anul unei lumi în plină revoluție. Desfășurată de la un capăt la celălalt al continentului european, revoluția este inegală și îmbracă diverse forme.