Sugestii de cadouri care pot fi oferite angajaților

18 octombrie 2022
image

Ești om de afaceri, ceea ce înseamnă că ești conștient că fără dedicarea, experiența și profesionalismul salariaților tăi, firma ar fi avut destul de mult de suferit. De aceea, este bine ca din cînd în cînd, cu ocazia marilor sărbători, ori poate cu prilejul unor momente speciale din firmă să le oferi acestora cîte un mic gest al aprecierii tale. Nu este deloc greșit să oferi cadouri angajati, iar în rîndurile de mai jos vom încerca să îți vorbim puțin despre acest aspect.

Ce se înțelege prin cadouri corporate

Cu siguranță ai auzit de cadouri corporate, dar cu toate acestea nu știi cam ce s-ar preta să fie inclus în cadrul acestei categorii. Specialiștii sînt de părere că acestea pornesc de la cele clasice – instrumente de scris cu logo-ul companiei tale, și merg pînă la ceasuri de lux cu inițialele destinatarului darului inscripționate pe ele. De fapt, se spune că dacă persoana care urmează să primească respectivul cadou ocupă un loc mai important în ierarhia angajaților, cu atît darul trebuie să fie mai valoros. Sau, poate preferi altă variantă, cea care spune că toate cadourile corporate trebuie să fie direct proporționale cu profitul și volumul de vînzări. Cel mai bine este însă să vezi și care sînt sugestiile noastre și de unde te-ai putea inspira cu încredere. 

Calendare și agende, clasice dar mereu la îndemînă

Cu siguranță, de departe, cele mai cunoscute și mai oferite cadouri oferite angajaților, partenerilor de afaceri sau chiar clienților se referă la calendare, agende și instrumente de scris. Nu este nimic greșit la ele, pentru că sînt foarte utile, și mereu sînt foarte apreciate. Pentru a mai ieși însă puțin din această monotonie, poți opta pentru personalizarea lor ceva mai haioasă. În rest, sînt perfecte și pentru faptul că nu sînt foarte scumpe, așa că poți cumpăra în cantitate mare atunci cînd prinzi o ofertă bună și gata, problema este pe jumătate rezolvată. 

Obiecte promoționale

Există o mulțime de obiecte care pot fi inscripționate cu logo-ul și chiar motoul companiei tale și care se pretează să fie folosite drept cadouri corporate. Acestea pornesc de la cele clasice, cum ar fi pixuri, brichete, căni, suporturi pentru instrumentele de scris, capsatoare, perforatoare, sau poți ridica puțin miza și să optezi pentru unele produse mai mult de lux, cum ar fi ceasuri, huse pentru telefon, pandantive, cutii suport pentru cărțile de vizită și multe altele. 

Coșuri cadou

În ultima vreme, sînt din ce în ce mai populare, și este și normal să fie așa din moment ce toată lumea le apreciază. Există cosuri cadou ieftine care nu costă prea mult, dar în niciun caz nu le poți cataloga ca fiind unele de o slabă calitate. De asemenea, le poți personaliza după bunul plec, și cu ocazia marilor sărbători, sînt considerate a fi cadoul corporate perfect. Se pretează să fie oferite atît angajaților, cît și partenerilor de afaceri sau clienților mai importanți. Evident, produsele din ele vor fi diferite, dar în fiecare dintre ele poți strecura o agendă, un pix sau alte obiecte promoționale. Eventual un card scris de mînă, cu cîteva rînduri din inimă și semnate vor aduce un plus de valoare darului tău.

Carduri cadou sau vouchere

Deși poate nu sînt chiar atît de personale, acest gen de cadouri corporate sînt totuși apreciate de cei care le primesc. Salariații in special le apreciază foarte mult, deoarece în acest fel au posibilitatea de a achiziționa, la un preț mult mai mic, anumite produse de care au nevoie. De asemenea, un voucher sau un abonament la sală sau la SPA unde să se relaxeze după un an greu, plin de provocări, nu poate să fie decît bine venit. 

Flori

Sînt un cadou tradiționale, dar care sînt de mare efect, de fiecare dată. Angajatele tale vor fi de-a dreptul încîntate să primească așa ceva cu ocazia zilei de naștere sau a anumitor sărbători. De asemenea, sînt un bun mod de a-i ura un sincer bun venit angajatului cel nou. În plus, se potrivesc de minune să fie oferite pentru clienți sau parteneri de afaceri, cu mențiunea că acum vei dărui plante exotice și ceva mai scumpe. Atenție însă, știi că florile au o anumită semnificație, așa că ai grijă ca simbolistica lor să nu lase loc de interpretări greșite. Dacă îți este teamă să nu greșești, mai bine renunță la ele decît mesajul tău să fie greșit înțeles. 

Personalizarea este cheia succesului

Există mult mai multe idei de cadouri corporate, iar noi ți-am prezentat doar cîteva dintre ele. Ceea ce trebuie să reții că există un lucru care le face să fie perfecte, și acesta nu ține neapărat de prețul lor. Este vorba despre personalizarea lor, cea care le oferă mai mult suflet. Una este să primești, să zicem, un coș cadou de la conducerea firmei, și alta este să îți fie oferit același dar, dar înăuntru să se afle o felicitare în care chiar șeful cel mare a scris cîteva cuvinte, special pentru tine! Ai înțeles ideea, nu-i așa? De altfel, coșurile cadou au marele avantaj că se pot personaliza cel mai ușor, produsele din ele sînt mereu pe placul celor care le primesc și, în plus, le poți comanda din timp, astfel ca acestea să sosească exact cînd este nevoie de ele. Fie că sînt pline cu produse tradiționale, de lux sau gourmet, au mereu succes și nu ai cum să dai greș cu ele!

vizual toni grecu jpg
Serile Enayati Medical City, ediția a III-a: Terapia rîsului, discuție cu Sever Voinescu și Toni Grecu
Serile Enayati Medical City continuă în 7 decembrie 2022, începînd cu ora 19.00 în cadrul Enayati Medical City!
poster Tess Parks 3 12 jpg
Recomandări de week-end
Artista canadiană Tess Parks concertează în premieră la București.
pre ul uniswap cand este cel mai bun moment sa cumperi uni  dilemaveche png
Prețul Uniswap: Cînd este cel mai bun moment să cumperi UNI?
Pur și simplu cumperi monede cînd prețul Uniswap este scăzut și le vinzi cînd prețul este ridicat.
dylan gillis KdeqA3aTnBY unsplash jpg
Scurt ghid despre cultura și structura organizațională
Construirea unei culturi și structuri organizaționale sănătoase și pozitive nu este o sarcină ușoara, dar orice organizație o poate realiza.
floraria online bloomeria livrare flori jpg
Ești o persoană creativă și pasionată de beauty Vezi ce job ți se potrivește! jpg
Proiectul Open Museums Open Hearts jpg
„Rădăcini și visuri” ale tinerilor din Ucraina
De joi, 27 octombrie, pînă la finalul lunii noiembrie, 40 de tineri din Ucraina cu vîrstă cuprinsă între 15-18 ani sînt invitați să participe la etapa a doua a proiectului Open Museums Open Hearts.
Red Bull Dance Your Style 2022 (1) jpg
16 dintre cei mai buni dansatori români se duelează pentru un loc în Finala Mondială din Africa de Sud
O demonstrație în forță, de o energie molipsitoare, Red Bull Dance Your Style este o competiție internațională de all-styles street-dance, cu evenimente în peste 30 de țări.
Masterclass Cronicari Digitali Cine asculta o Casa   Bucuresti 15 octombrie 2022 (17) jpg
Soluții pentru problemele de patrimoniu, indentificate în Masteclass Cronicari Digitali „Cine ascultă o casă?”
La finalul săptămînii trecute, la București, timp de mai bine de șase ore, în patru sesiuni de masterclass, arhitecți, specialiști și profesioniști implicați în restaurarea și valorificarea caselor istorice au luat parte la Masteclass Cronicari Digitali „Cine ascultă o casă?”.
Vizual Masterclass Cronicari Digitali Cine asculta o casa 15 octombrie 2022 jpg
Valorizarea clădirilor istorice, în centrul primului Masterclass Cronicari Digitali „Cine ascultă o casă?”
Cine ascultă o casă?”, proiectul care își propune să ofere exemple de bune practici de la cei care „au ascultat o clădire” în beneficiul comunității și al protejării clădirilor istorice, invită experții, autoritățile și pe toți cei interesați de patrimoniu pentru o zi de Masterclass, în București.
 SF 6065 JPG
Karpatia Horse Show 2022: șapte premii pentru România, 15 mii de spectatori și o atmosferă chic!
Un weekend de excepție si un „salt” important pentru Karpatia Horse Show, cu ocazia celei de-a VII-a ediții desfășurate pe Domeniul Cantacuzino din Florești (Prahova).
Scoala de la Piscu la Premiile Europa Nostra 2022 (1) jpg
Premiu Europa Nostra 2022 acordat Muzeului-Atelier Școala de la Piscu
Luni, pe 26 septembrie, în clădirea Operei de Stat din Praga, a avut loc ceremonia de acordare a distincțiilor European Heritage Awards, organizată de Comisia Europeană și Europa Nostra în cinstea cîștigătorilor Europa Nostra Awards 2022.
NEI jpg
NEC: Naționalism, populism, fascism și (in)stabilitate democratică în Europa de Est
Colegiul Noua Europă-Institut de Studii Avansate (NEC) vă invită la workshop-ul „Naționalism, populism, fascism și (in)stabilitate democratică în Europa de Est. Continuitate și transformări istorice”, care va avea loc miercuri, 28 septembrie 2022, ora 9:30, în sala de conferințe a Colegiului.
WhatsApp Image 2022 09 15 at 11 25 55 (2) jpeg
Bucharest International Film Festival 2022: Secțiunea Panorama aduce filme în premieră în România
Bucharest International Film Festival este cel mai longeviv și singurul festival de film din București cu o competiție internațională dedicată lungmetrajului. Ediția a XVIII-a se va desfășura în perioada 29 septembrie – 9 octombrie 2022.
Afis KHS 2022 jpg
Karpatia Horse Show revine în 2022! Sport-entertainment-show-emoții, adrenalină!
Karpatia Horse Show revine “pe cai mari" în 2022! Unul dintre cele mai așteptate evenimente de echitație și lifestyle ecvestru din România și sud-estul Europei va avea loc în weekend-ul 23-25 septembrie pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova.
FOTO 1 PRONOSPORT jpg
Istoria pariurilor pe fotbal
Profitînd de dezvoltările tehnologice, grafica și interfața au devenit mult mai rapide, depunerile s-au făcut instant în anii următori, iar retragerile sînt și ele foarte rapide.
afis general web jpg
Bauhaus – Form and Reform, un proiect care oferă publicului 4 evenimente inedite cu intrare gratuită
Elite Art are ca scop promovarea principiilor fundamentale UNESCO prin organizarea unor proiecte culturale complexe care răspund la exigențele societății civile naționale și contribuie la dezvoltarea României din punct de vedere cultural și educațional.
KV Festivalul Povestirilor jpg
„Festivalul Povestirilor de pe Via Transilvanica” concentrează drumul care unește România în trei zile de experiențe la București
Între 9 și 11 septembrie, Via Transilvanica trece prin București! La Muzeul Național al Țăranului Român, Festivalul Povestirilor de Via Transilvanica concentrează experiențele de pe drumul de 1.400Km, care unește România de la Putna la Drobeta Turnu Severin.
MoveMountains jpeg
Reșița aduce României un nou succes la UNESCO
Municipiul Reșița este primul oraș din România care se alătură, începând de astăzi, rețelei globale UNESCO „Learning Cities” („Orașe care învăță”), având astfel șansa accesului la proiecte educaționale de mare anvergură.
happy asian woman smiling having fun beach jpg
7 beneficii uimitoare pe care le are lumina soarelui asupra organismului
Deși controversată, expunerea la soare are o serie importantă de beneficii asupra organismului.
tratamentedentareculaser jpg
3 simptome banale pentru care trebuie să consulți medicul
Este recomandat ca, dacă nu te simți bine, să fii atent la semnalele pe care ți le transmite organismul. Iată mai jos 3 simptome pentru care ar trebui să consulți cît se poate de repede un medic.
make up artist applying eyeshadow woman jpg
Secretele unui makeup fără cusur: ce trebuie să faci pentru un machiaj perfect și rezistent
Iată care sînt pașii pe care trebuie să îi urmezi, pentru un ten perfect și trăsături evidențiate în cele mai bune moduri:
young beautiful blonde girl cares    Copy jpg
Secretele pielii perfecte: ce trebuie să faci pentru o piele frumoasă și sănătoasă
Altfel spus, cel mai bun sfat de frumusețe este să îți asculți corpul și să îi oferi lucrurile de care are nevoie.
Imagine featured jpg
Enola Holmes 2, noul film bazat pe seria autoarei Nancy Springer, se lansează spre finalul anului
Filmele ale căror scenarii sînt inspirate din cărți de succes rămîn o constantă și în lumea actuală a cinematografiei.

HIstoria.ro

image
Una dintre cele mai spectaculoase descoperiri arheologice ale tuturor timpurilor
Fără îndoială, una dintre cele mai spectaculoase descoperiri arheologice ale tuturor timpurilor a fost scoaterea de sub cenușă a orașului roman Pompeii, redus la tăcere în vara lui 79 de erupția vulcanului Vezuviu.
image
Drumul spre Alba Iulia: Cum au ajuns românii la Marea Adunare Națională
Așa cum se înfățișează din literatura memorialistică, majoritatea delegaților ori participanților sosesc la Alba Iulia cu trenul. Numai cei din așezările aflate la distanțe mici călătoresc cu alte mijloace de transport.
image
Noiembrie 1918: O lume în revoluție
1918, așa cum este creionat de literatura memorialistică, este anul unei lumi în plină revoluție. Desfășurată de la un capăt la celălalt al continentului european, revoluția este inegală și îmbracă diverse forme.