Stailer a ajuns în Iași - platforma online destinată celor ce vor programări rapide la salon!

4 februarie 2021
Stailer a ajuns în Iași   platforma online destinată celor ce vor programări rapide la salon! jpeg

Stailer propune o nouă metodă, ingenioasă, de realizare a programărilor la salon. Această platformă online schimbă radical modalitatea clasică de a face programări. Propune pentru ieșeni o variantă 100% gratuită, rapidă și simplu de accesat la orice oră din zi și din noapte.

Prin Stailer, utilizatorii uită de tot ce înseamnă chinul de a nu găsi o dată disponibilă pentru o programare la un serviciu din sfera hair&beauty. Acum utilizatorii sînt cei care decid totul: ei aleg atît ora, cît și ziua la care vor o programare pentru serviciul necesar reîmprospătării look-ului.

Stailer înseamnă rapiditate și o paletă extinsă de saloane disponibile!

Platforma online Stailer a ajuns de curînd și în Iași. Pînă acum activează și în alte trei orașe mari: Timișoara, Oradea și Cluj. Expansiunea Stailer nu se oprește aici, urmînd ca în viitorul apropiat să își extindă raza de activitate și peste alte orașe cheie ale României.

Cu Stalier.ro, programările la saloanele de beauty sînt mai simplu de realizat ca oricînd. Doar prin cîteva click-uri, ieșenii pot efectua o programare la unul dintre saloanele de pe raza orașului. Platforma funcționează la orice oră din zi și din noapte, iar utilizarea ei nu implică nici un fel de costuri.

Același lucru este valabil și cînd vine vorba despre anularea unei programări - totul este gratuit, iar anulările pot fi efectuate oricînd. Utilizatorii Stailer își pot crea și conturi de clienți pentru a eficientiza pe deplin procesul de realizare a programărilor, dar și de anulare a acestora în caz de nevoie.

Toate serviciile de maximă necesitate la un click distanță - stailer.ro

Lista frizeriilor din Iași este disponibilă pe stailer.ro. Vorbim despre diversitate în acest sens, căci Stailer atrage zilnic tot mai multe frizerii în sfera sa. Tot cu Stailer pot fi realizate, rapid și sigur, programări la manichiură și pedichiură, make-up, epilare, cosmetică, masaj, tratamente pentru păr, pensat, dar și coafat și bineînțeles vopsit.

Stailer este despre diversitate, motiv pentru care utilizatorii pot descoperi oricînd un stilist cu mult mai profesionist decît cel cu care colaborează în acest moment. Prin intermediul acestei platforme, ieșenii nu vor stagna nicicînd asupra unui anumit tipar de stilist. Cei mai de top stiliști din Iași activează acum și pe stailer.ro, expunînd serviciile calitative pentru publicul interesat.

Pentru fiecare programare efectuată prin Stailer, poate fi setat reminder!

Traiul în secolul vitezei atrage de la sine și uitarea. Prin urmare, utilizatorii Stailer, pentru a fi siguri că nu uită de programarea deja făcută, își pot seta un reminder. Așadar, cu cîteva ore înainte de ora programată, acestora le va fi reamintit faptul că trebuie să se pregătească pentru a trece pragul salonului de beauty ales.

În cazurile excepționale în care un stilist anulează o programare, cel vizat va fi înștiințat din timp, printr-un mesaj text. Vorbim de timp suficient pentru a-și putea orienta atenția către un alt salon ce oferă aceleași servicii.

Stailer.ro așteaptă în fiecare zi cît mai mulți utilizatori. Primiți detalii cu privire la utilizarea platformei prin contact cu personalul scriindu-le la: support@stailer.ro.

ILUMA Stardrift KV Landscape jpg
Philip Morris International lansează în România prima ediție limitată IQOS ILUMA – descoperă IQOS ILUMA STARDRIFT
Philip Morris International (PMI) lansează la finalul acestei luni IQOS ILUMA STARDRIFT, prima ediție limitată a celui mai inovator produs din portofoliul său de alternative fără fum.
Grand Hotel Europa  poza 1 jpg
Grand Hotel Europa sau adevărul minciunilor la persoana întîi
Cu atît mai puțin unul în vogă ca autoficțiunea, explorat de nume mari ale ultimelor decenii precum Annie Ernaux sau Karl Ove Knausgård.
foto alex galmeanu jpg
dragostea, regim urban
Poate pentru că dimineața am intrat la loc în mine
ce rol are vitamina e jpg
Top 3 cele mai frecvente probleme ale pielii și cum le poți combate
Nu uita să faci schimbări și în alimentație: consumă produse cu indice glicemic mai scăzut și evită excesul de lactate.
featured image (7) jpg
un parfum clasic de barbati jpg
Idei de cadouri pentru bărbații din viața ta - ce să le dăruiești, în funcție de relația dintre voi
Așa că, o idee bună este să notezi fiecare link pe care ți-l trimite amicul tău, pentru a fi mai ușor să îi găsești cadoul ideal.
DilemaVeche (2) (3) jpg
Aproximativ 33% dintre parfumurile masculine sînt folosite de femei! Ce ingrediente au astfel de parfumuri?
Foarte apreciate sînt și parfumurile orientale pentru bărbați, care au note unice, catifelate, arome de vanilie și alte condimente minunate.
alege o crema pentru tenul uscat jpg
6 produse de îngrijire care să nu îți lipsească din trusa cosmetică
Toate acestea au proprietăți extraordinare și te pot ajuta să îți menții pielea tînără și frumoasă pentru cît mai mult timp.
AM jpg
Depresie
Cum să nu fiu mohorît
caserole mancare unica folosinta snick ambalaje jpg
Caserole pentru mîncare de unică folosință disponibile la Snick Ambalaje
Acest concept este unul care reușește să atragă mulți clienți, consumatori totodată.
Bulucz jpg
Relicve, ustensile
Tocmai îmi vin în minte spălarea picioarelor, Ciubotele lui van Gogh
IQOS x DIPLOMA 5 jpg
Omid Ghannadi, creatorul instalației IQOS x DIPLOMA: Apreciez că sînt companii care se implică atît de vizibil în sprijinul comunității
El este omul din spatele instalației imersive IQOS proiectată special pentru ediția de anul acesta a festivalului DIPLOMA.
Eutanasie
Cum ne-ai învățat să fim atenți
DilemaVeche (2) (2) jpg
10 dintre cele mai importante "remontadas" din istoria fotbalului
FC Barcelona a reușit cea mai impresionantă „remontada” din topul nostru.
IQOS x DIPLOMA 11 jpg
DIPLOMA Show sărbătorește 10 ani. IQOS susține industriile creative ca partener pentru al patrulea an consecutiv
La a X-a ediție a festivalului, vor fi reprezentate 16 specializări, de la arhitectură și peisagistică, arte grafice, design de produs și fashion, pînă la artele clasice - pictură și sculptură.
MS jpg
Soră profet și soldat
Un cîntec acoperă dealuri în Donbas
MCER3 jpg
Muzeul Cărții și Exilului Românesc a fost inaugurat la Craiova
De altfel, una dintre strategiile Consiliului Județean Dolj este de a readuce la viață clădirile de patrimoniu.
Saltele: cheia supremă pentru un somn de calitate și o sănătate excelentă
Pentru a vă păstra salteaua mulți ani de acum înainte, ar trebui să urmați cîteva reguli simple de îngrijire.
Limbă, tehnologie și cultură  Crearea de punți într o lume globalizată png
Limbă, tehnologie și cultură: Crearea de punți într-o lume globalizată
În concluzie, limbă, tehnologie și cultură joacă un rol vital în crearea de punți într-o lume globalizată.
pompa de caldura aer apa monobloc bricolaj market 1 jpg
Cumpără o pompă de căldură aer-apă monobloc de la Bricolaj Market!
Ești pregătit să faci față eficient necesităților tale de încălzire pentru locuință? Verifică ce găsești pe site-ul Bricolaj Market!
unnamed 2 jpg
serile Enayati Medical City png
Serile Enayati Medical City - a VI-a ediție
Continuăm seria evenimentelor Serile Enayati Medical City cu cea de-a VI-a ediție, care va avea loc miercuri, 27 septembrie, ora 19.00, în incinta Enayati Medical City din sectorul 1.
dream prints 1 png
Ce semnificație au culorile în alegerea tapetului și în crearea unei atmosfere de vis?
Nuanțele pe care le alegem pentru a decora locuința au capacitatea de a modela în mod semnificativ stările noastre emoționale.
beneficiile angajarii unui avocat specializat in dreptul muncii1 jpg
Beneficiile angajării unui avocat specializat în dreptul muncii
Dreptul muncii acoperă și protecția împotriva discriminării și abuzurilor la locul de muncă.

Adevarul.ro

image
Un bărbat din Cluj care visa să construiască o cabană a rămas fără bani: Cu ce sumă au dispărut meseriașii
Indivizii i-ar fi promis bărbatului că pot să-i construiască o cabană. După ce au primit banii, aceștia s-au făcut nevăzuți.
image
Victoria lui Putin pare posibilă pentru prima dată de când a declanșat războiul în Ucraina
Pentru prima dată de când Vladimir Putin a invadat Ucraina, la 24 februarie 2022, pare că e posibil să obțină o victorie, scrie The Economist.
image
Ce efecte pot avea suplimentele cu magneziu asupra somnului
Magneziul este un mineral care se găsește în mod natural în organism și susține diverse funcții vitale, cum ar fi sistemul cardiovascular, regenerarea musculară și producerea de energie. Magneziul susține, de asemenea, procesul de relaxare.

HIstoria.ro

image
Ce a însemnat România Mare
1 Decembrie 1918 a rămas în mentalul colectiv ca data la care idealul românilor a fost îndeplinit, în fața deschizându-se o nouă etapă, aceea a conștientizării și punerii în aplicare a consecințelor ce au urmat acestui act, crearea României Mari.
image
Trucul folosit Gheorghiu-Dej când a mers la Moscova pentru ca Stalin să tranșeze disputa cu Ana Pauker
Cînd merge la Moscova pentru ca Stalin să tranşeze în disputa cu Ana Pauker, Dej foloseşte, din instinct, un truc de invidiat.
image
Sfântul Andrei și Dobrogea, între legendă și istorie
Îndelung uitate de către establishment-ul universitar românesc, studiile paleocreștine încep să își facă din ce în ce mai clară prezența și la noi. Încurajarea acestor studii și pătrunderea lor în cadrul cursurilor s-au dovedit lucruri absolut necesare. Ultimii ani au dus la noi dezvăluiri arheologice privind primele comunități paleocreștine (paleoeclesii) din Scythia Minor (actuala Dobrogea), conturând două ipoteze și direcții de cercetare pentru viitor: ipoteza pătrunderii pe filieră apostolic