Ocazii speciale - cînd poți folosi serviciul de livrare flori București -

21 noiembrie 2022
image

Florile ne-au însoțit de la începutul timpului. Fiind una dintre primele forme de viață de pe Pămînt, ne-au fost alaturi de-a lungul a milioane de ani de evoluție. Ele au fost aici cu mult înainte de noi și vor fi aici mult timp după ce noi nu vom mai fi.

Florile ne-au însoțit de la începutul timpului. Fiind una dintre primele forme de viață de pe Pămînt, ne-au fost alaturi de-a lungul a milioane de ani de evoluție. Ele au fost aici cu mult înainte de noi și vor fi aici mult timp după ce noi nu vom mai fi.

Florile sînt prezente în fiecare aspect al vieții umane. Ele sînt oferite ca daruri pentru a sărbători nașteri, căsătorii și aniversări. Ele sînt folosite pentru a decora casele și birourile noastre. Ele sînt atît de prezente chiar și în războaie, ca o modalitate de a arăta respect pentru cei căzuți la datorie.

Florile joacă un rol important în cultura noastră. Ele sînt prezentate în mod proeminent în piese de teatru și opere. Sînt folosite în muzică și în pictură. Sînt un simbol al iubirii, al speranței și al frumuseții.

Un buchet de flori este mai mult decît un simplu mănunchi de flori. Este o colecție de parfumuri și culori care trezesc amintiri, emoții și stări unice în noi. Atunci cînd dăruim sau primim un buchet de flori, oferim sau primim o bucată de istorie, o parte din natură și o parte din noi înșine.

Iată 3 ocazii cînd un buchet de flori este de nelipsit

1. Cu ocazia unei zile de naștere

Cu siguranță bucuria adusa de un buchet de flori nu poate fi egalată de nici un alt cadou iar cînd vine vorba de cadouri de ziua de naștere, nimic nu transmite mai bine sentimentele și urările de bine decît florile. Oferirea unui buchet de flori vibrante este o șansă de a-i arăta sărbătoritului cît de bine îl cunoști. Preferă aranjamentele îndrăznețe și colorate, sau cele subtile și elegante? Există anumite flori care au o semnificație specială pentru ei? Sau poate dorești să alegi flori care evocă o amintire dragă , mirosul de buchetului de bujori la prima voastră întîlnire sau priveliștea cîmpurilor de lalele într-o călătorie de vară.

Oricare ar fi alegerea ta, oferirea unui buchet de flori cu ocazia zilei de naștere, va aduce cu siguranță un zîmbet pe fața persoanei iubite și va adăuga o notă suplimentară de personalitate sărbătorii. În plus, spre deosebire de cadourile tradiționale, care în cele din urmă se estompează, florile oferă o bucurie continuă, deoarece ne luminează spațiul și le aduc încîntare cu fiecare înflorire. Data viitoare cînd te gîndești la ce să oferi cu ocazia unei zile de naștere, ia în considerare un cadoul floral, cu siguranță este cea mai rapidă cale de a ajunge la inima sărbătoritei.

image

2. De ziua îndrăgostiților

De mii de ani, florile au fost legătura dintre bărbat și femeie, au fost martorele unor povești de dragoste uimitoare. De Ziua Îndrăgostiților nimic nu poate rivaliza cu un buchet de flori, parfumul pătrunzător și culorile naturale deschid drumul direct către inima femeii iubite.

Florile sînt atît un simbol al iubirii care există între două persoane cît și  o amintire a multor momente prețioase care au fost împărtășite împreună.

În Roma antica se obișnuia ca un buchet de violete să fie dăruit în semn de fidelitate. Astăzi, continuăm să ne exprimăm emoțiile prin intermediul florilor, iar simbolistica lor rămîne la fel de puternică. Așadar de ziua îndrăgostiților este timpul să lăsăți florile să vorbească.

3. Atunci cînd un bebeluș își face apariția pe lume

Cînd vine pe lume un copil, este un motiv de bucurie în întreaga familie. O nouă viață și-a făcut apariția în sînul familiei și toată lumea este nerăbdătoare să îl cunoască pe cel mic. Unul din obiceiurile des întîlnite este să îi oferim mamei un buchet de flori pentru a ne exprima bucuria și sentimentele profunde în legătură cu venirea pe lume a micuțului.

Pentru fete, am putea oferi buchete de bujori roz sau crini. Pentru băieți, am putea oferi trandafiri albaștri sau margarete. Credem că aceste flori reprezintă noi începuturi și sînt un mod de a sărbători sosirea unui nou născut pe lume.

image

 4. Cu ocazia vizitei părinților 

Nimic nu se compară cu bucuria de a-i revedea pe cei dragi după o lungă perioadă de timp. Și ce mod mai bun de a-ți arăta bucuria decît oferirea unui buchet de flori? Fie că este vorba de o zi de naștere, de o zi onomastică, de Crăciun sau de Paște, florile aduc întotdeauna aceeași bucurie de neegalat. Să vezi fericirea de pe fața părinților tăi cînd primesc un aranjament floral de la tine este cu adevărat neprețuit.

Prin opțiunea de livrare flori București, ai siguranța că atunci cînd comanzi online buchete de flori, acestea ajung la ușa persoanelor dragi în maximum 3 ore din momentul plasării comenzii.

Atunci cînd sînteți în căutarea unei modalități de a-i face pe cei dragi să se simtă speciali și apreciați, oferiți-le cadoul de flori. Cu siguranță le va aduce un zîmbet pe față și le va umple inimile de bucurie.

pre ul uniswap cand este cel mai bun moment sa cumperi uni  dilemaveche png
Prețul Uniswap: Cînd este cel mai bun moment să cumperi UNI?
Pur și simplu cumperi monede cînd prețul Uniswap este scăzut și le vinzi cînd prețul este ridicat.
dylan gillis KdeqA3aTnBY unsplash jpg
Scurt ghid despre cultura și structura organizațională
Construirea unei culturi și structuri organizaționale sănătoase și pozitive nu este o sarcină ușoara, dar orice organizație o poate realiza.
Ești o persoană creativă și pasionată de beauty Vezi ce job ți se potrivește! jpg
Proiectul Open Museums Open Hearts jpg
„Rădăcini și visuri” ale tinerilor din Ucraina
De joi, 27 octombrie, pînă la finalul lunii noiembrie, 40 de tineri din Ucraina cu vîrstă cuprinsă între 15-18 ani sînt invitați să participe la etapa a doua a proiectului Open Museums Open Hearts.
Red Bull Dance Your Style 2022 (1) jpg
16 dintre cei mai buni dansatori români se duelează pentru un loc în Finala Mondială din Africa de Sud
O demonstrație în forță, de o energie molipsitoare, Red Bull Dance Your Style este o competiție internațională de all-styles street-dance, cu evenimente în peste 30 de țări.
Masterclass Cronicari Digitali Cine asculta o Casa   Bucuresti 15 octombrie 2022 (17) jpg
Soluții pentru problemele de patrimoniu, indentificate în Masteclass Cronicari Digitali „Cine ascultă o casă?”
La finalul săptămînii trecute, la București, timp de mai bine de șase ore, în patru sesiuni de masterclass, arhitecți, specialiști și profesioniști implicați în restaurarea și valorificarea caselor istorice au luat parte la Masteclass Cronicari Digitali „Cine ascultă o casă?”.
pexels ylanite koppens 744969 jpg
Sugestii de cadouri care pot fi oferite angajaților
Ești om de afaceri, ceea ce înseamnă că ești conștient că fără dedicarea, experiența și profesionalismul salariaților tăi, firma ar fi avut destul de mult de suferit.
Vizual Masterclass Cronicari Digitali Cine asculta o casa 15 octombrie 2022 jpg
Valorizarea clădirilor istorice, în centrul primului Masterclass Cronicari Digitali „Cine ascultă o casă?”
Cine ascultă o casă?”, proiectul care își propune să ofere exemple de bune practici de la cei care „au ascultat o clădire” în beneficiul comunității și al protejării clădirilor istorice, invită experții, autoritățile și pe toți cei interesați de patrimoniu pentru o zi de Masterclass, în București.
 SF 6065 JPG
Karpatia Horse Show 2022: șapte premii pentru România, 15 mii de spectatori și o atmosferă chic!
Un weekend de excepție si un „salt” important pentru Karpatia Horse Show, cu ocazia celei de-a VII-a ediții desfășurate pe Domeniul Cantacuzino din Florești (Prahova).
Scoala de la Piscu la Premiile Europa Nostra 2022 (1) jpg
Premiu Europa Nostra 2022 acordat Muzeului-Atelier Școala de la Piscu
Luni, pe 26 septembrie, în clădirea Operei de Stat din Praga, a avut loc ceremonia de acordare a distincțiilor European Heritage Awards, organizată de Comisia Europeană și Europa Nostra în cinstea cîștigătorilor Europa Nostra Awards 2022.
NEI jpg
NEC: Naționalism, populism, fascism și (in)stabilitate democratică în Europa de Est
Colegiul Noua Europă-Institut de Studii Avansate (NEC) vă invită la workshop-ul „Naționalism, populism, fascism și (in)stabilitate democratică în Europa de Est. Continuitate și transformări istorice”, care va avea loc miercuri, 28 septembrie 2022, ora 9:30, în sala de conferințe a Colegiului.
WhatsApp Image 2022 09 15 at 11 25 55 (2) jpeg
Bucharest International Film Festival 2022: Secțiunea Panorama aduce filme în premieră în România
Bucharest International Film Festival este cel mai longeviv și singurul festival de film din București cu o competiție internațională dedicată lungmetrajului. Ediția a XVIII-a se va desfășura în perioada 29 septembrie – 9 octombrie 2022.
Afis KHS 2022 jpg
Karpatia Horse Show revine în 2022! Sport-entertainment-show-emoții, adrenalină!
Karpatia Horse Show revine “pe cai mari" în 2022! Unul dintre cele mai așteptate evenimente de echitație și lifestyle ecvestru din România și sud-estul Europei va avea loc în weekend-ul 23-25 septembrie pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova.
FOTO 1 PRONOSPORT jpg
Istoria pariurilor pe fotbal
Profitînd de dezvoltările tehnologice, grafica și interfața au devenit mult mai rapide, depunerile s-au făcut instant în anii următori, iar retragerile sînt și ele foarte rapide.
afis general web jpg
Bauhaus – Form and Reform, un proiect care oferă publicului 4 evenimente inedite cu intrare gratuită
Elite Art are ca scop promovarea principiilor fundamentale UNESCO prin organizarea unor proiecte culturale complexe care răspund la exigențele societății civile naționale și contribuie la dezvoltarea României din punct de vedere cultural și educațional.
KV Festivalul Povestirilor jpg
„Festivalul Povestirilor de pe Via Transilvanica” concentrează drumul care unește România în trei zile de experiențe la București
Între 9 și 11 septembrie, Via Transilvanica trece prin București! La Muzeul Național al Țăranului Român, Festivalul Povestirilor de Via Transilvanica concentrează experiențele de pe drumul de 1.400Km, care unește România de la Putna la Drobeta Turnu Severin.
MoveMountains jpeg
Reșița aduce României un nou succes la UNESCO
Municipiul Reșița este primul oraș din România care se alătură, începând de astăzi, rețelei globale UNESCO „Learning Cities” („Orașe care învăță”), având astfel șansa accesului la proiecte educaționale de mare anvergură.
happy asian woman smiling having fun beach jpg
7 beneficii uimitoare pe care le are lumina soarelui asupra organismului
Deși controversată, expunerea la soare are o serie importantă de beneficii asupra organismului.
tratamentedentareculaser jpg
3 simptome banale pentru care trebuie să consulți medicul
Este recomandat ca, dacă nu te simți bine, să fii atent la semnalele pe care ți le transmite organismul. Iată mai jos 3 simptome pentru care ar trebui să consulți cît se poate de repede un medic.
make up artist applying eyeshadow woman jpg
Secretele unui makeup fără cusur: ce trebuie să faci pentru un machiaj perfect și rezistent
Iată care sînt pașii pe care trebuie să îi urmezi, pentru un ten perfect și trăsături evidențiate în cele mai bune moduri:
young beautiful blonde girl cares    Copy jpg
Secretele pielii perfecte: ce trebuie să faci pentru o piele frumoasă și sănătoasă
Altfel spus, cel mai bun sfat de frumusețe este să îți asculți corpul și să îi oferi lucrurile de care are nevoie.
Imagine featured jpg
Enola Holmes 2, noul film bazat pe seria autoarei Nancy Springer, se lansează spre finalul anului
Filmele ale căror scenarii sînt inspirate din cărți de succes rămîn o constantă și în lumea actuală a cinematografiei.
man plugging charger into electric    Copy jpg
5 motive să alegi o mașină electrică sau hibrid
În 2022, autoturismele electrice sau hibrid sînt o alegere tot mai populară în rîndul cumpărătorilor auto.
74907741 afc99f4360 k jpg
Scrisoare deschisă Ministrului Educației
Asociația Profesorilor de Limba și Literatura Română Ioana Em. Petrescu (ANPRO) vă solicită atenția cu privire la următoarele sesizări și propuneri referitoare la Proiectul Legii Învățămîntului Preuniversitar „România educată”, aflat în dezbatere publică:

Adevarul.ro

foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Povestea lui Niculae Bădălău: mână lungă, obraz gros. Cum a ajuns fostul ministru PSD la Curtea de Conturi
Niculae Bădălău, politician înscăunat la șefia Curții de Conturi, a fost arestat 30 de zile. Ex- PSD-istul are un lung istoric al problemelor cu legea, dar și o poveste despre cum a legiferat în propriul interes.
Un alt tanc T-90M, „mândria” lui Putin, distrus în coloană  Foto: Captură video
Un alt tanc T-90M, „mândria” lui Putin, distrus de ucrainenii care au spulberat o coloană de blindate VIDEO
Armata rusă a pierdut încă un tanc T-90M „Prorîv”, considerat „mândria” armatei lui Vladimir Putin, care a fost distrus chiar în coloană împreună cu alte vehicule blindate.
Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos  Ilona Andrei jpg
Sondaj. PSD conduce detașat, PNL, dublu față de AUR. Ce diferențe sunt față de ultimul studiu sociologic
Ultimul sondaj al CURS, realizat zilele trecute, arată că PSD se bucură de o intenție de vot de 34%, în timp ce PNL este cu zece procente în spatele social-democraților

HIstoria.ro

image
Trezirea naționalismului în Balcani
Vreme de secole, populațiile din Balcani au trăit în cadrul unor state multietnice, dinastice. Acest lucru nu a determinat însă o omogenizare, fiecare populație fiind conștientă, însă, de faptul că vecinii ei vorbeau o limbă diferită, practicau altă religie și aveau un stil de viață diferit.
image
Rusia, pământul sfânt al Iluminismului francez
Emergența rapidă a Rusiei ca mare putere europeană s-a petrecut într-o perioadă în care gânditorii Iluminismului european chestionau teme fundamentale, legate de natura societății și a guvernului: care este cea mai bună formă de guvernare, autocrația sau guvernul reprezentativ
image
Planul în 10 puncte de comunizare a României din martie 1945
În timp ce Armata Română participa, alături de cea sovietică, la luptele din Ungaria și Cehoslovacia, partidul comunist, încurajat de Moscova, dădea asaltul final pentru acapararea puterii.