Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker vine la București

19 aprilie 2013
Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker vine la București jpeg

Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool, vine pentru prima dată la București pe data de 5 iunie pentru a transmite consumatorilor mesajul “Nu te urca la volan sub influența alcoolului”

Mika va lansa în România campania Johnnie Walker - Join the Pact, pentru consum responsabil și va conduce Caparo T1, una dintre cele mai rapide mașini din lume, în cadrul unei curse cu circuit închis pe Bulevardul Kiseleff din București

, cel mai mare brand de whiskey din lume, anunță că

, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool și dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, va fi prezent în București pe data de 5 iunie pentru a transmite consumatorilor români mesajul

. Această inițiativă face parte din campania globală Johnnie Walker pentru consum responsabil,

.

este o campanie menită să încurajeze și să determine consumatorii, prin semnarea pactului, să facă un angajament personal de nu se urca la volan sub influența alcoolului. Pînă în prezent, aproximativ un milion de oameni din întreaga lume s-au alăturat campaniei alături de Mika Häkkinen, în rolul său fundamental de ambasador global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool. Consumatorii români sînt invitați să facă un angajament personal de a nu se urca la volan sub influența alcoolului prin semnarea pactului, utilizînd aplicația interactivă disponibilă pe pagina oficială de Facebook Johnnie Walker România:

În data de 5 iunie, în parteneriat cu Forumul Român pentru Consum Responsabil de Alcool (RFRD), Mika Häkkinen va fi în București pentru a promova campania locală “Join the Pact” și pentru a transmite consumatorilor români mesajul Johnnie Walker privind consumul responsabil. În cadrul evenimentului public, mii de fani vor putea urmări precizia, abilitățile de conducere și de control ale lui Mika Häkkinen, care va parcurge un circuit închis pe Bulevardul Kiseleff la volanul mașinii Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide mașini din lume.

Mika Häkkinen afirmă:

Mika mai adaugă:

În noiembrie 2006, Mika Häkkinen a devenit ambasadorul global Johnnie Walker pentru consum responsabil de alcool și a avut un rol important în creșterea gradului de conștientizare la nivel global privind condusul responsabil. Pînă în prezent, Mika Häkkinen a vizitat peste 30 de țări de pe patru continente pentru a primi susținerea a nenumărate părți implicate, mass-media, oficiali guvernamentali, lideri de opinie și consumatori, în transmiterea mesajului

către milioane de oameni.

Despre JOHNNIE WALKER® și Formula 1™

JOHNNIE WALKER® este cel mai mare brand de whiskey din lume, savurat de oameni din peste 200 de țări din întreaga lume. Încă de la apariția brandului, Johnnie Walker a fost puternic asociat cu conceptul de progres personal. Capacitatea de înțelegere a consumatorului, determinarea și iscusința comercială au fost cele trei elemente care au contribuit la dezvoltarea unui mic magazin alimentar fondat în anul 1820, gestionat de-a lungul a trei generații de familia Walker, într-o afacere internațională avînd la bază un brand de whiskey fin, authentic, iconic.

Această abordare progresistă și inovatoare a continuat și în secolul 21, iar în anul 2005 JOHNNIE WALKER a încheiat un acord de parteneriat cu echipa de Formula 1 Vodafone McLaren Mercedes. Astăzi JOHNNIE WALKER este recunoscut ca un simbol al progresului personal și ca un brad internațional, premium, iconic. Echipa Vodafone McLaren Mercedes și F1 întrunesc aceste caracteristici, generînd o platformă originală de comunicare pentru consumatori.

Diageo, lider mondial pe piața distribuitorilor de băuturi premium și deținătorul brandului JOHNNIE WALKER, se angajează să promoveze consumul responsabil de alcool, acesta fiind elementul principal de legătură cu Vodafone McLaren Mercedes. În România, JOHNNIE WALKER® este distribuit în mod oficial de PPD România, cel mai mare distribuitor de băuturi alcoolice premium și partenerul pe termen lung al renumitului producător de băuturi alcoolice, DIAGEO.

Aspectele legate de alegeri potrivite și responsabilitate sunt esențiale în ceea ce privește consumul de alcool. Alături de Mika Häkkinen în calitate de ambasador global pentru promovarea consumului responsabil de alcool, JOHNNIE WALKER abordează în mod direct această problematică. Colaborarea dintre JOHNNIE WALKER, Vodafone McLaren Mercedes și Mika Häkkinen demonstrează faptul că și companiile care comercializează băuturi alcoolice pot promova în mod eficient consumul responsabil de alcool și pot schimba atitudinea consumatorilor în privința consumului excesiv.

Astăzi JOHNNIE WALKER® este recunoscut ca fiind un brand internațional, premium, dinamic. Whiskey-ul este produs de DIAGEO, cel mai mare producător de băuturi premium. 

JOHNNIE WALKER®, omul pășind si logo-urile asociate sunt mărci înregistrate.

Pentru informații, contactează OXYGEN PR:

Irina Manole / Oxygen PR / irinam@oxygenpr.ro / +40 735.010.902

cum alegi cele mai confortabile treninguri de fete pentru fiecare sezon jpg
Cum alegi cele mai confortabile treninguri de fete pentru fiecare sezon?
La școală, prin parc și la locul de joacă, treningul de fete este ținuta preferată ușor de adaptat la fiecare sezon.
specializare sau servicii complete cum alegi abordarea pentru service ul tau auto jpg
Specializare sau servicii complete: cum alegi abordarea pentru service-ul tău auto
Alegerea unei abordări pentru service-ul tău auto poate face diferența între succesul și eșecul afacerii.
vrei sa i surprinzi pe cei dragi du i intr o calatorie in alta tara jpg
Vrei să-i surprinzi pe cei dragi? Du-i într-o călătorie în altă țară
Visezi vreodată să-i duci pe cei dragi într-o călătorie într-o altă țară? Ei bine, acum este șansa ta!
Maia Morgenstern  1200x1200 png
Serile Enayati Medical City continuă cu a IV-a ediție
Serile Enayati Medical City continuă cu a IV-a ediție care va avea loc în 16 martie 2023, începînd cu ora 19.00, în București, în Orașul Medical.
Dilemaveche ro regalfermierul ro jpg
Protejarea serelor de îngheț este preocuparea principală a producătorilor de legume și flori
Serele de legume sînt una dintre cele mai bune modalități de a crește legume proaspete și sănătoase și de a controla condițiile de creștere.
IQOS x RDW Parte din Arte jpg
RE-CONNECT, a celebration of togetherness: Romanian Design Week și IQOS susțin creativitatea în cel mai important eveniment multidisciplinar din România
Creativitatea deschide mintea și imaginația. Ne conectează cu noi înșine și ne hrănește sentimentul de unitate.
Art Safari Constantin Brâncuși jpg
Art Safari îi prezintă pe cei 10 urmași ai lui Constantin Brâncuși
Art Safari anunță prima expoziție temporară a sezonului, în perioada 16 februarie-5 martie, cu ocazia Zilei Naționale Constantin Brâncuși.
Ioan T Morar Foto Digi24 640x404 jpg
Autodafé
Să arzi o carte înseamnă să nu înțelegi de unde vine
RS jpg
Ascunzătoarea
o curățam cu spirt și o dădeam cu parfum așezam piesele ei pe un covoraș
pexels pixabay 270637 jpg
Vrei să îți promovezi afacerea în mediul online? Optimizarea SEO este un pas esențial!
Prin urmare, SEO are ca scop îmbunătățirea poziționării naturale a unui site web în SERP (Search Engine Result Page), făcîndu-l mai vizibil în rîndul utilizatorilor de internet.
woman having painful stomach    Copy jpg
Durerile de stomac: cele mai frecvente afecțiuni care provoacă disconfort gastric
Nu neglijați durerile de stomac, pentru că acestea vă pot perturba activitatea de zi cu zi sau pot ascunde afecțiuni grave.
vitamina c jpg
3 ingrediente miraculoase pentru sănătatea și frumusețea pielii. Și nu numai...
Hrănirea și hidratarea corectă a pielii sînt gesturi esențiale pentru ca aceasta să aibă mereu un aspect sănătos și strălucitor.
protectieficat (2) jpg
În ce fel își pun amprenta asupra sănătății tale ospățurile de sărbători și ce te-ar putea ajuta să-ți recapeți starea de bine
În fiecare an, mesele de sărbători duc la o creștere a numărului de cazuri de anumite afecțiuni, riscurile mai mari fiind mai ales pentru persoanele a căror stare de sănătate este deja fragilă.
Key visual Tur public larg 28 ian jpeg
Open Hearts for Ukraine
Primul tur ghidat al monumentelor create de 24 de tineri refugiați din Ucraina în patru muzee din București
bo popescu4 jpg
de fiecare dată vine iarna
pentru că de fiecare dată vine iarna  cînd avem nevoie de emoții
curs de programare (1) jpg
Cel mai bun curs de programare NU e un curs. Obții primul job în 8 luni, garantat!
O ofertă de nerefuzat, pe care nu o vei mai întîlni în cazul niciunui alt curs de programare.
poster Spoken Word Sessions 15 01 png
SWORDS: Ronin Terente și Lena Chilari în dialog cu Cosmin Perța
Seria de evenimente SWORDS - Spoken Word Sessions continuă la început de an cu doi perfomeri din Republica Moldova.
blonde woman blogger is showing how make up use cosmetics jpg
La ce să fii atentă atunci cînd îți alegi produsele pentru machiaj
Produsele cosmetice au rol foarte important, pe lîngă faptul că ele ajută la conturarea trăsăturilor feței, ele ajută și la regenerarea pielii.
hanorace dama(1) jpg
Hanorace cu glugă fără fermoar pentru femei la modă
Se pare că a decide ce hanorace pentru femei ar trebui să fie în garderoba noastră pare ușor.
IMG 8731 1 jpg
Coșurile cadou, darurile care nu se demodează, indiferent de ocazie!
În primul rînd, coșurile cadou aduc nu unul, ci mai multe bucurii laolaltă. Cînd alegi un coș cadou, nu optezi pentru simple obiecte, ci oferi, de fapt, experiențe memorabile!
infinitul intr o trestie png
vizual toni grecu jpg
Serile Enayati Medical City, ediția a III-a: Terapia rîsului, discuție cu Sever Voinescu și Toni Grecu
Serile Enayati Medical City continuă în 7 decembrie 2022, începînd cu ora 19.00 în cadrul Enayati Medical City!
poster Tess Parks 3 12 jpg
Recomandări de week-end
Artista canadiană Tess Parks concertează în premieră la București.
pre ul uniswap cand este cel mai bun moment sa cumperi uni  dilemaveche png
Prețul Uniswap: Cînd este cel mai bun moment să cumperi UNI?
Pur și simplu cumperi monede cînd prețul Uniswap este scăzut și le vinzi cînd prețul este ridicat.

Adevarul.ro

image
Finala America Express, 19 martie 2023: Victorie la limită în ultimul joc de amuletă din acest sezon
În ediția 39 din 19 martie 2023, două echipe au luptat cot la cot pentru a obține un avantaj extrem de important în următoarea cursă. Una dintre echipe a încălcat o regulă importantă, iar gazda show-ului a oprit jocul.
image
Avertismentul unui economist român: „Criza este aici, nu o așteptați să vină“. Falimentele din SUA, semnalul de alarmă
Temerile cu privire la o nouă criză financiară la nivel mondial au erupt când trei bănci importante din SUA au dat faliment, iar unda de șoc se simte și în Europa. Profesorul de economie Radu Nechita a vorbit cu „Adevărul” despre riscul unei crize economice de amploarea celei din 2007.
image
Soprana Felicia Filip, despre marele regret din viața sa: „Am crescut copii ca și când ar fi fost ai mei“
Soprana Felicia Filip este căsătorită de 32 de ani cu regizorul de operă Cristian Mihăilescu, formând unul dintre cele mai longevive cupluri din muzica românească.

HIstoria.ro

image
Elena Ceaușescu a dat ordin să se dărâme cârciuma în care mergea socrul ei
Femeie cu suflet mic și foarte răutăcioasă, Elenei Ceaușescu îi plăcea să pună limite. Cumnații și nora nu o puteau vizita decât invitați. Nu l-a iertat nici pe Andruță – tată lui Nicolae Ceaușescu – care mai vorbea cu oamenii, la un țoi, despre problemele cotidiene. Sunt întâmplări relatate de Mirela Petcu și Camil Roguski, în cartea „Ceaușescu: adevăruri din umbră”.
image
Întâlnirea dintre Carol al României și Elena a Greciei şi Danemarcei
După despărţirea de Ioana Zizi Lambrino, principele moştenitor Carol e trimis într-o călătorie în jurul lumii, însoţit de colonelul Nicolae Condeescu.
image
Ce consideră o publicație de la Budapesta ca „simbol fascist la Timişoara, capitala culturală europeană”
Recent o publicație din Ungaria a iesit la rampă cu o serie de acuzații de promovare a unor simboluri fasciste, chiar în anul în care orașul este capitală culturală europeană. Dincolo de faptul că articolul denotă multă dezinfomare, o parte chiar intenționată, o doză de invidie și una de ipocrizie.