Luiza Zan și Ploiești Jazz Trio concertează vineri la Karpatia Horse Show

26 septembrie 2019
Luiza Zan jpg jpeg

Una dintre cele mai apreciate voci ale jazz-ului rom├ónesc, Luiza Zan, al─âturi de membrii forma╚Ťiei Ploie╚Öti Jazz Trio vor concerta vineri, 27 septembrie, de la ora 18:30, la Karpatia Horse Show, pe scena din fa╚Ťa Palatului Micul Trianon din Flore╚Öti, Prahova.

Prima zi la Karpatia Horse Show este consacrat─â elegantei probe de Dresaj ecvestru la care vor participa cai ╚Öi c─âl─âre╚Ťi din numeroase ╚Ť─âri, evolu├«nd aici pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Suple╚Ťea dinamic─â, precizia ╚Öi distinc╚Ťia prin care s├«nt realizate progresiile de dresaj vor face din aceast─â zi una memorabil─â -  cu at├«t mai mult cu c├«t se va ├«ncheia cu un concert de excep╚Ťie sus╚Ťinut de patru arti╚Öti de v├«rf ai scenei de jazz din Rom├ónia.

Din trio fac parte reputa╚Ťii muzicieni: Sorin Zlat ÔÇô pian, R─âzvan Cojanu ÔÇô contrabas ╚Öi Lauren╚Ťiu ╚śtefan ÔÇô percu╚Ťie ╚Öi ├«mpreun─â vor oferi publicului un concert special care va cuprinde o selec╚Ťie dintre cele mai ├«ndr─âgite standarde jazz interpretate ├«n manier─â proprie, dar ╚Öi compozi╚Ťii originale.

Stilul abordat de arti╚Öti este cool jazz, latin, post-bop ╚Öi clasic, iar, prin aceast─â fuziune de stiluri, redat─â cu mult─â prospe╚Ťime, trio-ul s-a remarcat pe scenele consacrate at├«t din ╚Ťar─â, c├«t ╚Öi din str─âin─âtate.

Surprizele zilei de vineri nu s├«nt doar acestea, fiindc─â pe arena secundar─â vor avea loc demonstra╚Ťii spectaculoase de working equitation, programul zilei dovedind cu acest prilej leg─âturi intuitive ├«ntre jazz ╚Öi echita╚Ťie, remarc├«ndu-se libertatea ╚Öi creativitatea abord─ârii fiec─ârei ÔÇ×disciplineÔÇŁ. ╚śi, pe tot cuprinsul zilei, cei mici ╚Öi cei mari se pot bucura de o zi de picnic, participare la ateliere creative, tir cu arcul ╚Öi numeroase alte surprize. Am─ânunte despre programul zilei, ├«n r├«ndurile de mai jos ╚Öi pe karpatiahorse.ro

Accesul la eveniment este inclus ├«n pre╚Ťul biletului la Karpatia Horse Show valabil pentru ziua de vineri, 27 septembrie, sau prin abonamentele de trei zile achizi╚Ťionate ├«n avans. Biletele cu pre╚Ťuri reduse s├«nt disponibile pe Bilete.ro.

O parte din fondurile str├«nse prin v├«nzarea biletelor la eveniment vor fi direc╚Ťionate c─âtre consolidarea Domeniului ╚Öi a Palatului Micul Trianon care necesit─â interven╚Ťii imediate de restaurare.

Concertul este organizat de Funda╚Ťia Domeniul Cantacuzino din Flore╚Öti ├«n parteneriat cu Filarmonica din Ploie╚Öti ÔÇ×Paul ConstantinescuÔÇŁ.

Programul zilei de vineri la Karpatia Horse Show

Arena principal─â:

13:30 Dresaj. Concurs Complet Na╚Ťional - Novici

15:00 Dresaj. Concurs Complet International ÔÇô CCI 1*/2*/3*

17.30 Dresaj. Concurs Complet International ÔÇô CCI 4* ÔÇô Calificativ JO TOKYO 2020

Scena din fa╚Ťa Palatului Micul Trianon

18:30 Concert Luiza Zan și Ploiești Jazz Trio

Arena secundar─â:

10:00 Dresaj. Concurs Complet Na╚Ťional ÔÇô Prenovici (teren de ├«nc─âlzire)

13:00 Dresaj Working Equitation ÔÇô Copii, Prenovici, Novici, Elementar, Mediu

Karpatia Horse Show 2019

Karpatia Horse Show deschide drumul c─âtre Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Spectacolul unic al echita╚Ťiei de top mondial revine pentru a VI-a Edi╚Ťie la Domeniul Cantacuzino de la Flore╚Öti. 

Karpatia Horse Show, Edi╚Ťia a VI-a, singurul eveniment ecvestru de acest nivel din Rom├ónia, va avea loc anul acesta ├«n perioada 27 ÔÇô 29 septembrie, g─âzduind un Concurs Complet Interna╚Ťional de 4*, reprezent├«nd o nou─â premier─â pentru sportul rom├ónesc. Cai ╚Öi c─âl─âre╚Ťi din toat─â lumea vor reveni la Flore╚Öti pentru un eveniment sportiv unic ├«n Europa de Sud-Est care le va aduce punctaje valoroase pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. 

Domeniul Cantacuzino de la Flore╚Öti, Prahova, va fi din nou gazda spectacolului unic al echita╚Ťiei de top mondial, unde elegan╚Ťa ╚Öi performan╚Ťa sportiv─â se vor ├«mpleti ╚Öi de aceast─â dat─â cu prestigiul istoric, d├«nd tonul general al celor trei zile petrecute ├«n aer liber al─âturi de cai.

Evenimentul invit─â la o evadare complet─â din cotidian pentru prieteni ╚Öi ├«ntreaga familie, la doar o or─â distan╚Ť─â de Bucure╚Öti ╚Öi Bra╚Öov. Palatul Micul Trianon, monument istoric cu o semnifica╚Ťie aparte, va str─âjui Concursul Complet de echita╚Ťie care reune╚Öte trei ramuri ale sportului ecvestru: dresaj, cross-country ╚Öi s─ârituri peste obstacole, fiec─âreia fiindu-i consacrat─â o zi. De altfel, parcul Domeniului, fondat de Gheorghe Grigore Cantacuzino, care se ├«ntinde pe o suprafa╚Ť─â vast─â de 130 de hectare, a fost conceput s─â cuprind─â inclusiv un peisaj adaptat plimb─ârilor c─âlare.

Originea probei complete de c─âl─ârie se reg─âse╚Öte ├«n concursurile la care participau ├«n trecut descenden╚Ťi ai marilor familii nobiliare ╚Öi ofi╚Ťeri de cavalerie, demonstr├«nd abilit─â╚Ťile excep╚Ťionale ale cailor.

La Karpatia Horse Show, publicul este invitat s─â ia parte la unul dintre cele mai a╚Öteptate evenimente dedicate calului din Rom├ónia, desf─â╚Öur├«ndu-se anual, asemeni evenimentelor de ╚Ťinut─â care au loc ├«n ╚Ť─ârile cu tradi╚Ťie ne├«ntrerupt─â din istoria acestui sport.

Karpatia Horse Show ├«nseamn─â trei zile fantastice ├«n compania cailor ╚Öi zeci de z├«mbete de uimire, ├«nseamn─â spectacolul complet al performan╚Ťei sportive ÔÇô dresaj, cross country, s─ârituri peste obstacole -, ├«nt├«lnirea cu mari mae╚Ötri din atelaje, demonstra╚Ťii de working equitation, plimb─âri ├«n natur─â cu o mul╚Ťime de activit─â╚Ťi pentru prieteni ╚Öi ├«ntreaga familie, cu timp pentru deta╚Öare ╚Öi relaxare pe unul dintre cele mai frumoase domenii nobiliare din Rom├ónia.

Evenimentul promoveaz─â apartenen╚Ťa la un set de valori ╚Öi un lifestyle inspirat de noble╚Ťea cailor, bucuria de a fi la promenad─â ╚Öi de a redescoperi o parte semnificativ─â a istoriei ╚Öi patrimoniului Rom├óniei prin vizitarea Domeniului Cantacuzino de la Flore╚Öti.

serileRRM25 landscape 1920x1080 jpg
Serile Radio Rom├ónia Muzical ÔÇô 25. Recital sus╚Ťinut de violonistul R─âzvan Stoica ╚Öi pianista Andreea Stoica
Îndrăgitul violonist Răzvan Stoica, alături de sora sa, pianista Andreea Stoica, vor urca pe scena Sălii Radio joi, 2 iunie, ora 19:00.
Stailer, inspira╚Ťie pentru cei care merg la saloanele de hair and beauty jpeg
Stailer, inspira╚Ťie pentru cei care merg la saloanele de hair and beauty
To╚Ťi cei care au nevoie de serviciile din saloanele de beauty se pot programa online, la doar c├«teva click-uri distan╚Ť─â, la orice salon ├«╚Öi doresc.
4 legende pe care merită să le știi jpeg
4 legende pe care merită să le știi
Anumite legende au intrat deja în folclorul popular și, chiar dacă istoricii nu au reușit să le demonstreze veridicitatea în totalitate și unele par simple fabule, ele au un farmec aparte și sînt foarte interesante.
POLI╚ÜIA ROM├éN─é LANSEAZ─é CAMPANIA DE EDUCA╚ÜIE RUTIER─é PENTRU PIETONI, CONDUC─éTORI DE BICICLETE ╚śI TROTINETE jpeg
POLI╚ÜIA ROM├éN─é LANSEAZ─é CAMPANIA DE EDUCA╚ÜIE RUTIER─é PENTRU PIETONI, CONDUC─éTORI DE BICICLETE ╚śI TROTINETE
Scopul general al proiectului este ca Rom├ónia s─â devin─â o ╚Ťar─â cu un trafic rutier mai sigur, prin┬áreducerea progresiv─â a num─ârului victimelor accidentelor rutiere.
Funda╚Ťia Superbet continu─â s─â fie al─âturi de cel mai cunoscut brand cultural rom├ónesc prin sus╚Ťinerea seriei ÔÇ×Conferin╚Ťele Dilema vecheÔÇŁ jpeg
Funda╚Ťia Superbet continu─â s─â fie al─âturi de cel mai cunoscut brand cultural rom├ónesc prin sus╚Ťinerea seriei ÔÇ×Conferin╚Ťele Dilema vecheÔÇŁ
├Än 2022, Funda╚Ťia Superbet este din nou al─âturi de revista cultural─â, sus╚Ťin├«nd organizarea seriei ÔÇ×Conferin╚Ťele┬áDilema vecheÔÇŁ.
Cum s─â compari jocurile de mas─â la cazino? jpeg
Cum s─â compari jocurile de mas─â la cazino?
S├«nt foarte multe jocuri, foarte multe posibilit─â╚Ťi, iar dac─â e╚Öti ├«ncep─âtor, exist─â riscul s─â te sim╚Ťi pu╚Ťin st├«njenit, s─â nu ╚Ötii exact ce s─â te joci ╚Öi s─â ├«nchei sesiunea cu un gust amar.
Modul ├«n care por╚Ťi geanta poate indica tr─âs─âturi de personalitate pe care le ai  Zevo te inspir─â jpeg
Modul ├«n care por╚Ťi geanta poate indica tr─âs─âturi de personalitate pe care le ai. Zevo te inspir─â
Iubitoarele ╚Öi iubitorii de fashion vor g─âsi la magazinul online Zevo acele accesorii nelipsite din fiecare zi, realizate cu aten╚Ťie la detalii ╚Öi cu designuri inedite - GEN╚ÜILE!
Unde sa iti cumperi uniforme de calitate pentru bucatari jpeg
Unde sa iti cumperi uniforme de calitate pentru bucatari
├Ämbr─âc─âmintea de protec╚Ťie ╚Öi echipamentul personal de protec╚Ťie (EIP) reprezint─â o caracteristic─â de siguran╚Ť─â esen╚Ťial─â ├«n orice loc de munc─â, iar industria alimentar─â nu face excep╚Ťie.
Iat─â o dilem─â nou─â: s─â achizi╚Ťionezi un dulap metalic clasic sau cu u╚Öi glisante? jpeg
Iat─â o dilem─â nou─â: s─â achizi╚Ťionezi un dulap metalic clasic sau cu u╚Öi glisante?
Dulapurile produse din metal sînt structuri solide, foarte sigure și eficiente atunci cînd vine vorba despre depozitarea documentelor, obiectelor vestimentare, dar și a altor obiecte sau accesorii.
Leggings, blugi sau pantaloni de jogging? Ce pantaloni s─â alegi cu cizmele de dam─â? jpeg
Leggings, blugi sau pantaloni de jogging? Ce pantaloni s─â alegi cu cizmele de dam─â?
Pentru ca ╚Ťinutele tale s─â arate perfect, merit─â s─â ├«nve╚Ťi arta purt─ârii botinelor ╚Öi cizmelor.
Moda de vară   Ce costume de baie vor fi un succes în acest sezon? jpeg
Moda de vară - Ce costume de baie vor fi un succes în acest sezon?
Noile tendin┼úe ├«n materie de ┼úinute estivale s├«nt extrem de ofertante, d├«ndu-┼úi posibilitatea de a jongla cu creativitatea ┼či de a-┼úi dezvolta ideile vestimentare.
Cum a schimbat inteligen╚Ťa artificial─â joburile din lumea cazinourilor jpeg
Cum a schimbat inteligen╚Ťa artificial─â joburile din lumea cazinourilor
├Än ultimii cinci ani, tot mai mul╚Ťi pasiona╚Ťi de jocuri de noroc au mutat distrac╚Ťia ├«n online, beneficiind de avantajele oferite de acest mediu.
ÔÇ×Via╚Ťa dup─â AuschwitzÔÇŁ de Eva Schloss ╚Öi Karen Bartlett ÔÇô C├«nd suferin╚Ťa are chip de femeie jpeg
ÔÇ×Via╚Ťa dup─â AuschwitzÔÇŁ de Eva Schloss ╚Öi Karen Bartlett ÔÇô C├«nd suferin╚Ťa are chip de femeie
S├«nt c─âr╚Ťi care ├«╚Ťi schimb─â total viziunea despre lume, iar ÔÇ×Via╚Ťa dup─â AuschwitzÔÇŁ este una dintre ele.
Produsele Olaplex: ce reprezintă și de ce ar trebui să le folosești jpeg
Produsele Olaplex: ce reprezintă și de ce ar trebui să le folosești
Unul dintre principalele obiective ale producătorilor a fost să creeze produse cît mai naturale și au reușit.
Iat─â o dilem─â nou─â: cum s─â nu cheltui o avere pe accesorii de motocoas─â? jpeg
Iat─â o dilem─â nou─â: cum s─â nu cheltui o avere pe accesorii de motocoas─â?
Pentru a-╚Ťi u╚Öura munca, ai nevoie de instrumente specializate, care s─â te ajute s─â toaletezi elementele de vegeta╚Ťie ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi f─âr─â eforturi fizice prea mari.
De ce sînt video urile cu unboxing atît de populare? jpeg
De ce sînt video-urile cu unboxing atît de populare?
Cel mai mare succes îl au prezentările de gadget-uri, cum ar fi ultimele tipuri de telefoane.
Cînd nu se poate produce alăptarea jpeg
Cînd nu se poate produce alăptarea
Există situaţii în care alăptarea nu se poate produce, din varii motive, fie aparţinînd mamei, fie nou-născutului.
Cum s─â economisi╚Ťi bani ├«n mod corespunz─âtor jpeg
Cum s─â economisi╚Ťi bani ├«n mod corespunz─âtor
Cu un plan financiar scris ╚Öi elaborat, va fi mai u╚Öor s─â v─â planifica╚Ťi rambursarea banilor pe care trebuie s─â-i ├«mprumuta╚Ťi.
Revelion cu bun gust: b─âuturi rafinate, ├«n func╚Ťie de preparate jpeg
Revelion cu bun gust: b─âuturi rafinate, ├«n func╚Ťie de preparate
Este important s─â asociem corect preparatele festive cu licorile care le poten╚Ťeaz─â aroma.
Lista cu rezolu╚Ťii de Anul Nou trebuie s─â includ─â cursuri de dezvoltare personal─â jpeg
Lista cu rezolu╚Ťii de Anul Nou trebuie s─â includ─â cursuri de dezvoltare personal─â
╚śtiai c─â exist─â┬ácursuri de dezvoltare personal─â┬áconcepute special pentru adolescen╚Ťi?
Cum po╚Ťi s─â reduci consumul de energie electric─â? jpeg
Cum po╚Ťi s─â reduci consumul de energie electric─â?
Pentru a te asigura c─â de fiecare dat─â c├«nd faci plata factura electrica online pl─âte╚Öti sume c├«t mai mici de bani, este bine s─â respec╚Ťi o serie de reguli.
Nu e prea tîrziu să cumperi pompe de căldură! Iată ce trebuie să știi! jpeg
Nu e prea tîrziu să cumperi pompe de căldură! Iată ce trebuie să știi!
Acest echipament pentru ├«nc─âlzirea locuin╚Ťei se remarc─â prin faptul c─â produce c─âldur─â f─âr─â s─â utilizeze combustibil, ci folosind pur ╚Öi simplu resurse din natur─â, precum apa, aerul ╚Öi solul.
Cum func╚Ťioneaz─â un cazino online? jpeg
Cum func╚Ťioneaz─â un cazino online?
Platformele online permit o dinamic─â mai accentuat─â ╚Öi un ritm de joc mai rapid, deoarece nu exist─â nici o interac╚Ťiune ├«ntre juc─âtori ╚Öi sistemele tehnologice.
Cum func╚Ťioneaz─â centrala pe pele╚Ťi ╚Öi ce avantaje are pentru mediul ├«nconjur─âtor ╚Öi pentru buzunarul t─âu jpeg
Cum func╚Ťioneaz─â centrala pe pele╚Ťi ╚Öi ce avantaje are pentru mediul ├«nconjur─âtor ╚Öi pentru buzunarul t─âu
Aleg├«nd o central─â pe pele╚Ťi nu doar c─â vei face economii substan╚Ťiale ├«n buget, ci vei ajuta ╚Öi la protec╚Ťia mediului ├«nconjur─âtor.

Adevarul.ro

image
Colosul cenu┼čiu. Ce ascunde muntele de zgur─â, una dintre cele mai mari halde din Rom├ónia VIDEO
În vecinătatea combinatului siderurgic din Hunedoara, se află una dintre cele mai mari halde de zgură din România.
image
Un ┼čofer a r─âmas f─âr─â permis ┼či a fost amendat dup─â ce a sunat la 112 ca s─â anun┼úe c─â este ┼čicanat ├«n trafic
Un apel la 112 a luat o turnur─â nea┼čteptat─â pentru un b─ârbat de 37 de ani. Acesta apelase serviciul de urgen┼ú─â ca s─â anun┼úe c─â un ┼čofer ├«l ┼čicaneaz─â ├«n trafic, pe raza comunei br─âilene Viziru.
image
Afacere de milioane de euro l├óng─â un radar ce comunic─â direct cu baza Deveselu. ÔÇ×Nu s-a cerut avizul MApNÔÇŁ
MApN a dat in judecată Consiliul Judeţean Dolj după ce a autorizat construirea unui depozit in zona radarului din localitatea Cârcea. Instalaţia militară este importantă pentru apărarea aeriană a României. În spatele afacerii stă chiar primarul din Cârcea.