DIPLOMA Show sărbătorește 10 ani. IQOS susține industriile creative ca partener pentru al patrulea an consecutiv

7 octombrie 2023
image

Generațiile noi de artiști vin pregătite să schimbe lumea și au nevoie de sprijin, ca să-și poată pune în practică ideile inovatoare. La un deceniu de existență, DIPLOMA Show este un bun reper în evoluția și tendințele artiștilor români. Pentru a patra oară, IQOS este partener în organizarea DIPLOMA Show, festivalul noii generații de artiști, arhitecți și designeri români. Între 7 și 14 octombrie, 130 de lucrări ale absolvenților de universități vocaționale din România vor fi expuse la Combinatul Fondului Plastic (Băiculești 29, București).

„Privim spre noile generații cu speranță și curiozitate. Perspectiva lor proaspătă ne entuziasmează și ne îmbogățește propria viziune. Creativitatea lor ne aduce împreună și ne ajută să fim mai conectați. Conexiunea cu cei apropiați e naturală, iar sentimentul de apartenență e trăit mai intens. Împreună ducem creativitatea la nivelul următor. Cu IQOS. “ este mesajul brandului IQOS, care își așteaptă comunitatea și anul acesta la festival.

La a X-a ediție a festivalului, vor fi reprezentate 16 specializări, de la arhitectură și peisagistică, arte grafice, design de produs și fashion, pînă la artele clasice - pictură și sculptură. Pentru că este o ediție aniversară, 10 lucrări ale unor artiști care au impresionat în anii trecuți la DIPLOMA Show vor fi expuse în locații neconvenționale, frecventate de oameni care văd în artă o forță capabilă să deschidă porțile imaginației și să facă posibilă schimbarea: Cărturești Carusel, Cărturești Verona, clădirea Globalworth Tower, Beans&Dots, Aparterre, Sneaker Industry, Kraft Market, Ototo Amzei, ALTRNTV și Mugshot.

IQOS contribuie la construirea unei comunități dinamice și creative, capabilă să amplifice și să aducă în concret inovațiile artiștilor și designerilor emergenți. Deja unii dintre artiștii care au semnat lucrările expuse la edițiile trecute au primit recunoaștere dincolo de granițele țării. Activitățile pregătite de brand anul acesta se vor concentra la SENAT. Membrii comunității IQOS vor putea să se întîlnească, să se cunoască și să celebreze schimbarea într-un spațiu creat special pentru ei. Instalația IQOS, realizată de Omid, care este și arhitectul întregului festival, vorbește despre perspective noi care ne pot îmbogăți propria viziune, care ne aduc împreună și ne ajută să fim mai conectati.

Vei intra în spațiul IQOS printr-un tunel de neoane colorate și oglinzi care proiectează la infinit imaginea celor care aleg să treacă de partea cealaltă. Spațiul a fost gîndit drept un pasaj simbolic către viitor, către reinventarea fiecăruia dintre noi. Conceptele din spatele acestei instalații sînt progresul și inovația, două dintre fundamentele filosofiei IQOS. 

Ca partener care susține industriile creative și artiștii aflați la început de drum, IQOS a inițiat anul acesta o colaborare cu OPTIMEF, fostul producător al unicului ceas made in Romania. Lăsat să piară după căderea comunismului, brandul a renăscut spectaculos pentru că trei tineri entuziaști au avut curajul să îmbine elemente de design din anii ‘70-’80 cu funcționalitatea prezentului și cu tehnologia viitorului. OPTIMEF produce acum accesorii de lux discret, în egală măsură estetice și practice, și a devenit, credem noi, o dovadă a puterii de regenerare a excepționalului prin artă.

IQOS în colaborare cu OPTIMEF vor produce în ediție limitată cîteva obiecte-surpriză în semn de apreciere a celor mai fideli membri ai comunității IQOS, iar experiența va fi completată de o degustare de cocktail-uri și multe alte surprize pentru comunitate. 

Pentru cei care nu pot ajunge între 7 și 14 octombrie la DIPLOMA SHOW, experiența de festival va putea fi urmărită, ca de obicei, pe @iqos_ro, acolo unde brandul promite să transmită pas cu pas surprizele pregătite.

Material susținut de IQOS.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

ILUMA Stardrift KV Landscape jpg
Philip Morris International lansează în România prima ediție limitată IQOS ILUMA – descoperă IQOS ILUMA STARDRIFT
Philip Morris International (PMI) lansează la finalul acestei luni IQOS ILUMA STARDRIFT, prima ediție limitată a celui mai inovator produs din portofoliul său de alternative fără fum.
Grand Hotel Europa  poza 1 jpg
Grand Hotel Europa sau adevărul minciunilor la persoana întîi
Cu atît mai puțin unul în vogă ca autoficțiunea, explorat de nume mari ale ultimelor decenii precum Annie Ernaux sau Karl Ove Knausgård.
foto alex galmeanu jpg
dragostea, regim urban
Poate pentru că dimineața am intrat la loc în mine
ce rol are vitamina e jpg
Top 3 cele mai frecvente probleme ale pielii și cum le poți combate
Nu uita să faci schimbări și în alimentație: consumă produse cu indice glicemic mai scăzut și evită excesul de lactate.
featured image (7) jpg
un parfum clasic de barbati jpg
Idei de cadouri pentru bărbații din viața ta - ce să le dăruiești, în funcție de relația dintre voi
Așa că, o idee bună este să notezi fiecare link pe care ți-l trimite amicul tău, pentru a fi mai ușor să îi găsești cadoul ideal.
DilemaVeche (2) (3) jpg
Aproximativ 33% dintre parfumurile masculine sînt folosite de femei! Ce ingrediente au astfel de parfumuri?
Foarte apreciate sînt și parfumurile orientale pentru bărbați, care au note unice, catifelate, arome de vanilie și alte condimente minunate.
alege o crema pentru tenul uscat jpg
6 produse de îngrijire care să nu îți lipsească din trusa cosmetică
Toate acestea au proprietăți extraordinare și te pot ajuta să îți menții pielea tînără și frumoasă pentru cît mai mult timp.
AM jpg
Depresie
Cum să nu fiu mohorît
caserole mancare unica folosinta snick ambalaje jpg
Caserole pentru mîncare de unică folosință disponibile la Snick Ambalaje
Acest concept este unul care reușește să atragă mulți clienți, consumatori totodată.
Bulucz jpg
Relicve, ustensile
Tocmai îmi vin în minte spălarea picioarelor, Ciubotele lui van Gogh
IQOS x DIPLOMA 5 jpg
Omid Ghannadi, creatorul instalației IQOS x DIPLOMA: Apreciez că sînt companii care se implică atît de vizibil în sprijinul comunității
El este omul din spatele instalației imersive IQOS proiectată special pentru ediția de anul acesta a festivalului DIPLOMA.
Eutanasie
Cum ne-ai învățat să fim atenți
DilemaVeche (2) (2) jpg
10 dintre cele mai importante "remontadas" din istoria fotbalului
FC Barcelona a reușit cea mai impresionantă „remontada” din topul nostru.
MS jpg
Soră profet și soldat
Un cîntec acoperă dealuri în Donbas
MCER3 jpg
Muzeul Cărții și Exilului Românesc a fost inaugurat la Craiova
De altfel, una dintre strategiile Consiliului Județean Dolj este de a readuce la viață clădirile de patrimoniu.
Saltele: cheia supremă pentru un somn de calitate și o sănătate excelentă
Pentru a vă păstra salteaua mulți ani de acum înainte, ar trebui să urmați cîteva reguli simple de îngrijire.
Limbă, tehnologie și cultură  Crearea de punți într o lume globalizată png
Limbă, tehnologie și cultură: Crearea de punți într-o lume globalizată
În concluzie, limbă, tehnologie și cultură joacă un rol vital în crearea de punți într-o lume globalizată.
pompa de caldura aer apa monobloc bricolaj market 1 jpg
Cumpără o pompă de căldură aer-apă monobloc de la Bricolaj Market!
Ești pregătit să faci față eficient necesităților tale de încălzire pentru locuință? Verifică ce găsești pe site-ul Bricolaj Market!
unnamed 2 jpg
serile Enayati Medical City png
Serile Enayati Medical City - a VI-a ediție
Continuăm seria evenimentelor Serile Enayati Medical City cu cea de-a VI-a ediție, care va avea loc miercuri, 27 septembrie, ora 19.00, în incinta Enayati Medical City din sectorul 1.
dream prints 1 png
Ce semnificație au culorile în alegerea tapetului și în crearea unei atmosfere de vis?
Nuanțele pe care le alegem pentru a decora locuința au capacitatea de a modela în mod semnificativ stările noastre emoționale.
beneficiile angajarii unui avocat specializat in dreptul muncii1 jpg
Beneficiile angajării unui avocat specializat în dreptul muncii
Dreptul muncii acoperă și protecția împotriva discriminării și abuzurilor la locul de muncă.
pexels engin akyurt 2952871 jpg
Top 7 cărți de istorie pe care trebuie neapărat să le citești
Acum îți oferim șapte propuneri de cărți care nu trebuie să lipsească din biblioteca ta.

Adevarul.ro

image
Singurul om politic român pe care un reputat istoric il consideră cu adevărat patriot. „Mă uit la Simion ca la un dulap”
Istoricul Doru Radosav, profesor la Universitatea Babeș-Bolyai, a vorbit despre omul politic român care este, în opinia sa, singurul despre care se poate spune fără nicio ezitare că a fost un adevărat patriot, dar și despre ce pot face politicienii de azi ca să-i calce pe urme.
image
Românul Sebastian Stan, în pielea lui Donald Trump. Încep filmările pentru „The Apprentice”, despre ascensiunea fostului președinte american
Actorul de origine română, Sebastian Stan, va interpreta rolul tânărului Donald Trump în noua producție cinematografică "The Apprentice", în regia lui Ali Abbasi.
image
Exploziile care au cutremurat orașele Văii Jiului. Cum s-a produs catastrofa din Mina Livezeni, în 1980
Miercuri, 29 noiembrie, s-au împlinit 43 de ani de la catastrofa din Mina Livezeni, unde o explozie produsă de gazele din mină a ucis peste 50 de oameni. Victimele tragediei au fost comemorate

HIstoria.ro

image
Muzica elitelor otomane
Muzica clasică otomană reprezintă o muzică orientală cultă, una a elitelor, practicată la Curtea sultanului otoman, cu diferite ocazii. Ea apare ca muzică de Curte a conducătorilor politici din Orientul Apropiat și Mijlociu, fiind o muzică echivalentă a muzicii simfonice din vestul Europei.
image
Unirea Bucovinei „în vechile ei hotare” cu România
Dezmembrarea Austro-Ungariei a permis și românilor din Bucovina să dispună așa cum doresc de propria soartă.
image
Vizita lui Cuza la Istanbul, după Unirea din 24 ianuarie 1859: Turcii resping, jigniți, bacșișul!
După Unirea din 24 ianuarie 1859, un eveniment major pentru Domnia lui Cuza l-a constituit vizita domnitorului la Constantinopol.