Dilema veche ┼či Teatrul Act v─â invit─â la teatru

7 decembrie 2010
Dilema veche ┼či Teatrul Act v─â invit─â la teatru jpeg

De dou─â ori pe lun─â, Dilema veche ┼či Teatrul Act v─â invit─â la teatru. Concursul se desf─â┼čoar─â ├«n perioada 6.12.2010 ÔÇô 31.10.2011, pe pagina de Facebook a Dilemei vechi. R─âspunz├«nd la ├«ntreb─ârile alese de redac┼úie, ve┼úi fi automat ├«nscri┼či, iar desemnarea c├«┼čtig─âtorilor se va face prin tragere la sor┼úi. Vorba francezului, bon th├ę├ótre!

Regulament concurs ÔÇ×Invita┼úia la teatruÔÇŁ

Art.1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI ÔÇťInvta┼úia la teatru!ÔÇŁ
 
1.1. Concursul ÔÇťInvita┼úia la teatruÔÇŁeste este organizat S.C. ADEV─éRUL HOLDING S.R.L., mandatar al editorilor publica┼úiilor Adev─ârul, Click!, Dilemateca, Dilema veche, Foreign Policy Rom├ónia,  cu sediul ├«n Bucure┼čti, Fabrica de Glucoz─â, nr. 21, sector 2, ├«nregistrat─â la Registrul Comer┼úului Municipiului Bucure┼čti sub nr. J40/14119/2006, CUI R 18990288, cod IBAN: RO78PIRB2501709616001000 deschis la PIRAEUS BANK, Sucursala Pipera, telefon: 021.407.54.61 fax: 0372.130.282., ├«nregistrat─â ca operator ├«n eviden┼úele AUTORIT─é┼óII NA┼óIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCR─éRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, sub num─ârul  6363, reprezentat─â legal prin dl Petre Ludovic Imre, ├«n calitate de Pre┼čedinte C.A.,

1.2. Concursul ÔÇťInvita┼úia la teatruÔÇŁse va derula cu respectarea prevederilor cuprinse ├«n prezentul regulament (denumit ├«n cele ce urmeaz─â ÔÇťRegulamentulÔÇŁ). Termenii ┼či condi┼úiile prezentului Regulament, a┼ča cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru to┼úi participan┼úii la concurs.
1.3. Organizatorii ├«┼či rezerv─â dreptul de a modifica Regulamentul, aduc├ónd la cuno┼čtin┼úa publicului acest fapt.

Art.2.  DURATA CONCURSULUI

2.1. Concursul ÔÇťInvita┼úia la teatruÔÇŁse desf─â┼čoar─â ├«n perioada 6.12.2010 ÔÇô 31.10.2011, pe pagina de Facebook a revistei Dilema veche.


Art 3. PREMIILE OFERITE, VALOAREA PREMIILOR/TAXE ┼×I IMPOZITE
 
3.1. În cadrul concursului, vor fi oferite invitatii la teatru. Fiecare premiu constă în doua locuri la o piesa de teatru ce va fi anuntata in cadrul concursului.

3.2. VALOARE TOTAL─é A PREMIILOR este de 1980 lei. Concursul se desf─â┼čoar─â ├«n acord cu prevederile Codului Fiscal, aprobat prin Legea nr. 571 din 2003 actualizat─â. Impozitul pentru premiile ├«n produse ce dep─â┼česc valoarea de 600 ron net va fi suportat de c─âtre Organizator. Nu sunt impozabile veniturile ob┼úinute din premii ├«n bani ┼či/sau ├«n natur─â, sub valoarea sumei 600 lei, pentru fiecare premiu.
Orice alte obliga┼úii de natur─â fiscal─â sau de alta natur─â ├«n legatur─â cu aceste venituri sunt ├«n sarcina exclusiv─â a c├ó┼čtig─âtorilor.
3.3. Organizatorul se oblig─â s─â nu acorde contravaloarea ├«n bani sau ├«n alte obiecte a premiilor oferite la acest concurs, acord├ónd exclusiv premiul stabilit prin regulament, iar c├ó┼čtig─âtorii nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor oferite.
3.4.Participanţii se pot înscrie utilizând contul lor de Facebook.
3.5. Un participant este înscris automat în concurs, postînd pe wall-ul Dilemei vechi un comentariu (conform. cerinţelor de la 4.1.) la postarea Dilemei vechi în care e anunţat concursul.


Art 4. ACORDAREA PREMIILOR
 
4.1. ├Än perioada 6.12.2010 ÔÇô 31.10.2011, are loc concursul. Paticipan┼úii se ├«nscriu ├«n concurs, post├ónd pe wall-ul Dilemei vechi un comentariu de maximum 200 caractere ├«n care r─âspund la ├«ntrebarea postat─â de redac┼úie pentru fiecare sesiune de concurs ├«n parte. Biletele vor fi acordate prin tragere la sor┼úi de c─âtre redac┼úie, pentru fiecare concurs. Concursul va fi f─âcut de dou─â ori pe lun─â, pe perioada stagiunilor teatrulul Act din Bucure┼čti.

4.2. C├ó┼čtig─âtorii concursurilor vor fi contacta┼úi printr-un mesaj pe wall-ul profilului de participare ├«n concurs, ├«n fiecare din zilele de extragere a premiilor din perioadele de concurs. Pentru a intra ├«n posesia premiilor, ace┼čtia trebuie s─â trimit─â un e-mail de confirmare la adresa de e-mail: dilema@satiricon.ro s─â fie ├«nso┼úit de datele de identificare ale c├ó┼čtig─âtorului: Nume, Prenume, Adresa de e-mail, telefon, serie si numar carte de identitate sau buletin de identitate. C├ó┼čtig─âtorul biletelor puse in concurs va fi afi┼čat pe wall-ul Dilemei vechi.


4.3. Premiul pentru fiecare concurs va fi c├ó┼čtigat de o singura persoana. Pentru a intra ├«n posesia premiului, c├ó┼čtig─âtorul trebuie s─â trimit─â un e-mail la adresa dilema@satiricon.ro care s─â fie ├«nso┼úit de datele de identificare ale c├ó┼čtig─âtorului: nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, ora┼č, jude┼ú, serie si numar carte de identitate sau buletin de identitate. C├ó┼čtig─âtorul va fi afi┼čat pe wall-ul Dilemei vechi. C├ó┼čtig─âtorul va merge direct la sala de specatacole - sediul Teatrului Act din Calea Victoriei nr 126, sector 1, inainte de inceperea spectacolului.


Art.5. REGULAMENTUL CONCURSULUI ÔÇťInvita┼úia la teatruÔÇŁ

5.1.Regulamentul de participare/desf─â┼čurare a concursului se afl─â pe site- ul Dilemei vechi ┼či la cerere, la adresa de e-mail: dilema@satiricon.ro sau la sediul organizatorului specificat la art1.

 
ART. 6. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
 
6.1. Prin participarea la concursul ÔÇťInvita┼úia la teatruÔÇŁ participan┼úii pot/nu pot fi de accord ca datele lor personale s─â intre ├«n baza de date a organizatorului,  acestea put├ónd fi folosite pentru activit─â┼úile de marketing ale acestuia.
6.2. Organizatorul se oblig─â ca datele personale transmise de participan┼úi s─â nu fie difuzate c─âtre ter┼úi sau ├«n str─âin─âtate, cu exceptia persoanelor implicate ├«n organizarea concursului sau a  operatorului de marketing direct al Organizatorului.
6.3. Datele personale prelucrate vor fi nume, prenume, num─âr de  telefon, email, varsta, Oras si sector/judet. 
6.4. Organizatorul ├«┼či rezerv─â dreptul de a anunta public numele participan┼úilor c├ó┼čtig─âtori ┼či premiile c├ó┼čtigate, ├«n conformitate cu legisla┼úia ├«n vigoare.
6.5. Participan┼úii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scris─â adresat─â  Organizatorului, ┼čtergerea sau actualizarea datelor personale, ├«n conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date precum ┼či ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či protec┼úia vie┼úii private ├«n  sectorul comunica┼úiilor electronice.
6.6. De asemenea, organizatorul informeaz─â participan┼úii c─â beneficiaz─â de drepturile prevazute de art. 12-18 din Legea 677/2001, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de interven┼úie asupra datelor ┼či dreptul de opozi┼úie etc. pe care le pot exercita printr-o cerere scris─â adresat─â c─âtre SC Adevarul Holding SRL.
6.7. În contextul celor mai sus menţionate, drepturile persoanei vizate în contextul
prelucr─ârii datelor cu caracter personal sunt:
 
6.6.1.                     Dreptul de acces la date
6.6.1.1.    Orice persoana vizat─â are dreptul de a ob┼úine de la operator, la cerere ┼či ├«n mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului c─â datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.    
6.6.1.2.    Operatorul este obligat, ├«n situa┼úia ├«n care prelucreaz─â date cu caracter personal care privesc solicitantul, s─â comunice acestuia, ├«mpreun─â cu confirmarea, cel putin urmatoarele:
a.    informa┼úii referitoare la scopurile prelucr─ârii, categoriile de date avute ├«n vedere  ┼či
destinatarii sau categoriile de destinatari c─ârora le sunt dezv─âluite datele;
b.    comunicarea ├«ntr-o form─â inteligibil─â a datelor care fac obiectul prelucr─ârii, precum ┼či
a oricărei informaţii disponibile cu privire la originea datelor;
c.    informa┼úii asupra principiilor de func┼úionare a mecanismului prin care se efectueaz─â
orice prelucrare automat─â a datelor care vizeaz─â persoana respectiv─â;
d.    informa┼úii privind existen┼úa dreptului de interven┼úie asupra datelor ┼či a dreptului  de
opozi┼úie, precum ┼či condi┼úiile ├«n care pot fi exercitate;
e.    informa┼úii asupra posibilit─âtii de a consulta registrul de evident─â a prelucr─ârilor de
date cu caracter personal, de a inainta pl├óngere c─âtre autoritatea de supraveghere, precum ┼či de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului.
6.6.1.3.    Persoana vizat─â poate solicita de la operator informatiile de mai sus printr-o cerere intocmit─â ├«n form─â scris─â, datat─â ┼či semnat─â. ├Än cerere solicitantul poate arata dac─â dore┼čte ca informa┼úiile s─â ├«i fie comunicate la o anumita adres─â, care poate fi ┼či de post─â electronic─â, sau printr-un serviciu de coresponden┼ú─â care s─â asigure c─â predarea i se va face numai personal.
6.6.1.4.    Operatorul este obligat s─â comunice informa┼úiile solicitate ├«n termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei op┼úiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.
 

6.6.2.                     Dreptul de interven┼úie asupra datelor
6.6.2.1.    Orice persoan─â vizat─â are dreptul de a ob┼úine de la operator, la cerere ┼či ├«n mod gratuit:
a.    dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ┼čtergerea datelor a c─âror prelucrare
nu este conform─â prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;
b.    dupa caz, transformarea ├«n date anonime a datelor a c─âror prelucrare nu este
conform─â prezentei legi;
c.    notificarea c─âtre ter┼úii c─ârora le-au fost dezv─âluite datele a oricarei opera┼úiuni
efectuate conform lit. a. sau b., dac─â aceasta notificare nu se dovede┼čte imposibil─â sau nu presupune un efort disproportionat fa┼ú─â de interesul legitim care ar putea fi lezat.
6.6.2.2.    Pentru exercitarea acestui drept, persoana vizat─â va ├«nainta operatorului o cerere ├«ntocmit─â ├«n form─â scris─â, datat─â ┼či semnat─â. ├Än cerere solicitantul poate arata dac─â dore┼čte ca informa┼úiile s─â ├«i fie comunicate la o anumita adres─â, care poate fi ┼či de post─â electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
6.6.2.3.    Operatorul este obligat sa comunice masurile luate in temeiul prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu character personal referitoare la persoana vizat─â, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
 
6.6.3.                     Dreptul de opozitie
6.6.3.1.    Persoana vizat─â are dreptul de a se opune ├«n orice moment, ├«n mod gratuit ┼či f─âr─â nici o justificare, ca datele care o vizeaz─â s─â fie prelucrate ├«n scop de marketing direct, ├«n numele operatorului sau al unui ter┼ú, sau s─â fie dezvaluite unor ter┼úi ├«ntr-un asemenea scop.
6.6.3.2.    ├Än vederea exercit─ârii drepturilor prev─âzute mai sus, persoana vizata va inainta operatorului o cerere intocmit─â ├«n form─â scris─â, datat─â ┼či semnat─â. ├Än cerere, solicitantul poate ar─âta dac─â dore┼čte ca informa┼úiile s─â ├«i fie comunicate la o anumita adres─â, care poate fi si de posta electronic─â, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
6.6.3.3.    Operatorul este obligat s─â comunice persoanei vizate m─âsurile luate, precum ┼či, dac─â este cazul, numele ter┼úului c─âruia i-au fost dezv─âluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizat─â, ├«n termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei op┼úiuni a solicitantului de a i se comunica informa┼úiile ├«n scris la o anumit─â adres─â fizic─â sau virtual─â (electronic─â).
 
 
6.6.4.                     Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
6.6.4.1. Orice persoană are dreptul de a cere si de a obţine:
a. retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalitaţii sale, precum competent profesională, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte;
b. reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinţa sa, care o afectează în mod semnificativ,
c. dac─â decizia a fost adoptat─â exclusiv pe baza unei prelucr─âri de date care ├«ntrune┼čte condi┼úiile prevazute la lit. a).
6.6.4.2. Respectându-se celelalte garanţii prevăzute de lege, o persoană poate fi supusă unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:
a. decizia este luat─â ├«n cadrul ├«ncheierii sau executarii unui contract, cu condi┼úia ca cererea de ├«ncheiere sau de executare a contractului introdus─â de persoana vizat─â s─â fi fost satisfacut─â sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-┼či sus┼úine punctul de vedere, s─â garanteze apararea propriului interes legitim;
b. decizia este autorizat─â de o lege care precizeaz─â m─âsurile ce garanteaz─â ap─ârarea interesului legitim al persoanei vizate.
 
6.6.5.                     Dreptul de a se adresa justi┼úiei
6.6.5.1.    F─âr─â a se aduce atingere posibilit─â┼úii de a se adresa cu pl├óngere autorit─â┼úii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justi┼úiei pentru ap─ârarea oricaror drepturi garantate de prezenta lege care le-au fost ├«ncalcate.
6.6.5.2.    Orice persoan─â care a suferit un prejudiciu ├«n urma unei prelucr─âri de date cu caracter personal, efectuat─â ilegal, se poate adresa instan┼úei competente pentru repararea acestuia.
6.6.5.3.    Instan┼úa competent─â este cea ├«n a c─ârei raz─â teritorial─â domiciliaz─â reclamantul. Cererea de chemare in judecat─â este scutit─â de taxa de timbru.
 
6.6.6.                 Dreptul de a ├«nainta pl├óngere c─âtre autoritatea de supraveghere,  ├«n situa┼úia ├«n care consider─â c─â datele sale nu au fost prelucrate conform legii.
6.6.6.1.    Pl├óngerea se poate face direct sau prin reprezentant. Pl├óngerea c─âtre autoritatea de supraveghere nu poate fi ├«naintat─â dac─â o cerere in justi┼úie, av├ónd acela┼či obiect ┼či acelea┼či p─âr┼úi, a fost introdus─â anterior.
6.8.  De asemenea c├ó┼čtig─âtorii au op┼úiunea de a-┼či exprima printr-un acord scris  consimt─âm├óntul expres ┼či neechivoc ca imaginea lor ÔÇô numele, fotografia ÔÇô s─â fie/sa nu fie facut─â public─â ┼či s─â fie/s─â nu fie folosit─â de organizator ├«n diverse materiale tiparite, audio, video pentru promovarea concursului.
6.9.   Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu dispozi┼úiile Legii 677/2001 ├«nregistrat─â sub 6363 la Autoritatea Na┼úional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal.
6.10.  Prin participarea la concurs, juc─âtorii accept─â prevederile prezentului Regulament de Concurs.
 
Art. 7. DREPTUL LA PARTICIPARE
 
7.1. ├Än cazul ├«n care c├ó┼čtig─âtorul unuia dintre premii este minor lipsit de capacitate de exerci┼úiu, nu va fi ├«ndreptatit sa intre ├«n posesia premiului. Premiul va face obiectul unui viitor concurs.
7.2. Angaja┼úii trustului de pres─â Adev─ârul Holding, Adevarul Distribu┼úie, Foto Adev─ârul, Satiricon, Tipomedia, Editura Historia, Mediatim, Westipo International, Standard Press Distribution, ┼či cei ai Adev─ârul SA, precum ┼či distribuitorii de pres─â autoriza┼úi nu pot participa la acest concurs.
7.3. Nu vor fi considerate ca participari valide:
a. completarea datelor personale cu date parţiale ori cu date false sau eronate;
b. ├«n care completarea datelor personale (de identitate ┼či de contact) se face prin folosirea altor litere dec├ót cele specifice alfabetului latin ┼či/sau a altor cifre decat cifre arabe ┼či/sau rom├óne;
c.care conţin poze/mesaje cu caracter obscen sau injurios sau poze care încalcă drepturile de autor deţinute de alte persoane;
d. care conţin modificări ale datelor completate;
e. în cazul înscrierii la concurs a persoanelor lipsite de capacitate de exerciţiu.
 
Art. 8. ÎNCETAREA CONCURSULUI
 
8.1. Prezentul concurs poate înceta în următoarele cazuri:
a.   ├«n cazul apari┼úiei unui eveniment ce constituie caz de for┼ú─â major─â, conform legisla┼úiei ├«n vigoare,
b.  printr-o decizie a organizatorilor, dar nu ├«nainte de a anun┼úa publicul prin intermediul  site-ului aplicatiei de concurs,
c.  ├«n cazul schimb─ârii cadrului legislativ, astfel ├«nc├ót organizarea ┼či desf─â┼čurarea concursului cu caracter promo┼úional s─â presupun─â m─ârirea bugetului alocat acestui proiect.
 
 Art. 9. LITIGII
 
9.1. Eventualele reclama┼úii legate de desf─â┼čurarea concursului vor fi f─âcute pe adresa organizatorului: Bucure┼čti, str. Fabrica de Glucoz─â nr. 21, sector 2, Bucure┼čti p├ón─â la data de 20.12.2010 sau la num─ârul de telefon 021/407.76.13. Reclama┼úiile ulterioare nu vor mai fi luate ├«n considerare.
9.2. Eventualele litigii ap─ârute ├«ntre organizatori ┼či participan┼úii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabil─â sau, ├«n cazul ├«n care aceasta nu va fi posibil─â, litigiile vor fi solu┼úionate de instan┼úele judec─âtore┼čti competente din Romania.
 
Art. 10. ALTE PREVEDERI
 
10.1. Prin participarea la concurs, participantii accept─â prevederile prezentului Regulament de Concurs. Pentru a cere alte detalii despre concurs, suna┼úi la numarul de telefon 021/407.76.13,  tarif normal.
10.2. Orice modificare a prezentului regulament se va face prin act adi┼úional scris ┼či va fi anun┼úat─â pe site-ul aplicatiei de concurs si pe wall-ul participantilor la concurs.

00 cover event facebook (1) jpg
Via╚Ťa la 18 ani
ÔÇ×Am 18 aniÔÇŁ este un proiect, produs de Asocia╚Ťia Art No More ╚Öi cofinan╚Ťat de AFCN, la care au participat ╚Öapte scriitori rom├óni contemporani: Dan Coman, Augustin Cup╚Öa, Andreea C─ât─âlina Dr─âghici, Andrei Do╚Öa, Jean-Lorin Sterian, Cristina ╚śtefan, Mara Wagner.
serileRRM25 landscape 1920x1080 jpg
Serile Radio Rom├ónia Muzical ÔÇô 25. Recital sus╚Ťinut de violonistul R─âzvan Stoica ╚Öi pianista Andreea Stoica
Îndrăgitul violonist Răzvan Stoica, alături de sora sa, pianista Andreea Stoica, vor urca pe scena Sălii Radio joi, 2 iunie, ora 19:00.
Stailer, inspira╚Ťie pentru cei care merg la saloanele de hair and beauty jpeg
Stailer, inspira╚Ťie pentru cei care merg la saloanele de hair and beauty
To╚Ťi cei care au nevoie de serviciile din saloanele de beauty se pot programa online, la doar c├«teva click-uri distan╚Ť─â, la orice salon ├«╚Öi doresc.
4 legende pe care merită să le știi jpeg
4 legende pe care merită să le știi
Anumite legende au intrat deja în folclorul popular și, chiar dacă istoricii nu au reușit să le demonstreze veridicitatea în totalitate și unele par simple fabule, ele au un farmec aparte și sînt foarte interesante.
POLI╚ÜIA ROM├éN─é LANSEAZ─é CAMPANIA DE EDUCA╚ÜIE RUTIER─é PENTRU PIETONI, CONDUC─éTORI DE BICICLETE ╚śI TROTINETE jpeg
POLI╚ÜIA ROM├éN─é LANSEAZ─é CAMPANIA DE EDUCA╚ÜIE RUTIER─é PENTRU PIETONI, CONDUC─éTORI DE BICICLETE ╚śI TROTINETE
Scopul general al proiectului este ca Rom├ónia s─â devin─â o ╚Ťar─â cu un trafic rutier mai sigur, prin┬áreducerea progresiv─â a num─ârului victimelor accidentelor rutiere.
Funda╚Ťia Superbet continu─â s─â fie al─âturi de cel mai cunoscut brand cultural rom├ónesc prin sus╚Ťinerea seriei ÔÇ×Conferin╚Ťele Dilema vecheÔÇŁ jpeg
Funda╚Ťia Superbet continu─â s─â fie al─âturi de cel mai cunoscut brand cultural rom├ónesc prin sus╚Ťinerea seriei ÔÇ×Conferin╚Ťele Dilema vecheÔÇŁ
├Än 2022, Funda╚Ťia Superbet este din nou al─âturi de revista cultural─â, sus╚Ťin├«nd organizarea seriei ÔÇ×Conferin╚Ťele┬áDilema vecheÔÇŁ.
Cum s─â compari jocurile de mas─â la cazino? jpeg
Cum s─â compari jocurile de mas─â la cazino?
S├«nt foarte multe jocuri, foarte multe posibilit─â╚Ťi, iar dac─â e╚Öti ├«ncep─âtor, exist─â riscul s─â te sim╚Ťi pu╚Ťin st├«njenit, s─â nu ╚Ötii exact ce s─â te joci ╚Öi s─â ├«nchei sesiunea cu un gust amar.
Modul ├«n care por╚Ťi geanta poate indica tr─âs─âturi de personalitate pe care le ai  Zevo te inspir─â jpeg
Modul ├«n care por╚Ťi geanta poate indica tr─âs─âturi de personalitate pe care le ai. Zevo te inspir─â
Iubitoarele ╚Öi iubitorii de fashion vor g─âsi la magazinul online Zevo acele accesorii nelipsite din fiecare zi, realizate cu aten╚Ťie la detalii ╚Öi cu designuri inedite - GEN╚ÜILE!
Unde sa iti cumperi uniforme de calitate pentru bucatari jpeg
Unde sa iti cumperi uniforme de calitate pentru bucatari
├Ämbr─âc─âmintea de protec╚Ťie ╚Öi echipamentul personal de protec╚Ťie (EIP) reprezint─â o caracteristic─â de siguran╚Ť─â esen╚Ťial─â ├«n orice loc de munc─â, iar industria alimentar─â nu face excep╚Ťie.
Iat─â o dilem─â nou─â: s─â achizi╚Ťionezi un dulap metalic clasic sau cu u╚Öi glisante? jpeg
Iat─â o dilem─â nou─â: s─â achizi╚Ťionezi un dulap metalic clasic sau cu u╚Öi glisante?
Dulapurile produse din metal sînt structuri solide, foarte sigure și eficiente atunci cînd vine vorba despre depozitarea documentelor, obiectelor vestimentare, dar și a altor obiecte sau accesorii.
Leggings, blugi sau pantaloni de jogging? Ce pantaloni s─â alegi cu cizmele de dam─â? jpeg
Leggings, blugi sau pantaloni de jogging? Ce pantaloni s─â alegi cu cizmele de dam─â?
Pentru ca ╚Ťinutele tale s─â arate perfect, merit─â s─â ├«nve╚Ťi arta purt─ârii botinelor ╚Öi cizmelor.
Moda de vară   Ce costume de baie vor fi un succes în acest sezon? jpeg
Moda de vară - Ce costume de baie vor fi un succes în acest sezon?
Noile tendin┼úe ├«n materie de ┼úinute estivale s├«nt extrem de ofertante, d├«ndu-┼úi posibilitatea de a jongla cu creativitatea ┼či de a-┼úi dezvolta ideile vestimentare.
Cum a schimbat inteligen╚Ťa artificial─â joburile din lumea cazinourilor jpeg
Cum a schimbat inteligen╚Ťa artificial─â joburile din lumea cazinourilor
├Än ultimii cinci ani, tot mai mul╚Ťi pasiona╚Ťi de jocuri de noroc au mutat distrac╚Ťia ├«n online, beneficiind de avantajele oferite de acest mediu.
ÔÇ×Via╚Ťa dup─â AuschwitzÔÇŁ de Eva Schloss ╚Öi Karen Bartlett ÔÇô C├«nd suferin╚Ťa are chip de femeie jpeg
ÔÇ×Via╚Ťa dup─â AuschwitzÔÇŁ de Eva Schloss ╚Öi Karen Bartlett ÔÇô C├«nd suferin╚Ťa are chip de femeie
S├«nt c─âr╚Ťi care ├«╚Ťi schimb─â total viziunea despre lume, iar ÔÇ×Via╚Ťa dup─â AuschwitzÔÇŁ este una dintre ele.
Produsele Olaplex: ce reprezintă și de ce ar trebui să le folosești jpeg
Produsele Olaplex: ce reprezintă și de ce ar trebui să le folosești
Unul dintre principalele obiective ale producătorilor a fost să creeze produse cît mai naturale și au reușit.
Iat─â o dilem─â nou─â: cum s─â nu cheltui o avere pe accesorii de motocoas─â? jpeg
Iat─â o dilem─â nou─â: cum s─â nu cheltui o avere pe accesorii de motocoas─â?
Pentru a-╚Ťi u╚Öura munca, ai nevoie de instrumente specializate, care s─â te ajute s─â toaletezi elementele de vegeta╚Ťie ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi f─âr─â eforturi fizice prea mari.
De ce sînt video urile cu unboxing atît de populare? jpeg
De ce sînt video-urile cu unboxing atît de populare?
Cel mai mare succes îl au prezentările de gadget-uri, cum ar fi ultimele tipuri de telefoane.
Cînd nu se poate produce alăptarea jpeg
Cînd nu se poate produce alăptarea
Există situaţii în care alăptarea nu se poate produce, din varii motive, fie aparţinînd mamei, fie nou-născutului.
Cum s─â economisi╚Ťi bani ├«n mod corespunz─âtor jpeg
Cum s─â economisi╚Ťi bani ├«n mod corespunz─âtor
Cu un plan financiar scris ╚Öi elaborat, va fi mai u╚Öor s─â v─â planifica╚Ťi rambursarea banilor pe care trebuie s─â-i ├«mprumuta╚Ťi.
Revelion cu bun gust: b─âuturi rafinate, ├«n func╚Ťie de preparate jpeg
Revelion cu bun gust: b─âuturi rafinate, ├«n func╚Ťie de preparate
Este important s─â asociem corect preparatele festive cu licorile care le poten╚Ťeaz─â aroma.
Lista cu rezolu╚Ťii de Anul Nou trebuie s─â includ─â cursuri de dezvoltare personal─â jpeg
Lista cu rezolu╚Ťii de Anul Nou trebuie s─â includ─â cursuri de dezvoltare personal─â
╚śtiai c─â exist─â┬ácursuri de dezvoltare personal─â┬áconcepute special pentru adolescen╚Ťi?
Cum po╚Ťi s─â reduci consumul de energie electric─â? jpeg
Cum po╚Ťi s─â reduci consumul de energie electric─â?
Pentru a te asigura c─â de fiecare dat─â c├«nd faci plata factura electrica online pl─âte╚Öti sume c├«t mai mici de bani, este bine s─â respec╚Ťi o serie de reguli.
Nu e prea tîrziu să cumperi pompe de căldură! Iată ce trebuie să știi! jpeg
Nu e prea tîrziu să cumperi pompe de căldură! Iată ce trebuie să știi!
Acest echipament pentru ├«nc─âlzirea locuin╚Ťei se remarc─â prin faptul c─â produce c─âldur─â f─âr─â s─â utilizeze combustibil, ci folosind pur ╚Öi simplu resurse din natur─â, precum apa, aerul ╚Öi solul.
Cum func╚Ťioneaz─â un cazino online? jpeg
Cum func╚Ťioneaz─â un cazino online?
Platformele online permit o dinamic─â mai accentuat─â ╚Öi un ritm de joc mai rapid, deoarece nu exist─â nici o interac╚Ťiune ├«ntre juc─âtori ╚Öi sistemele tehnologice.

Adevarul.ro

image
Implica┼úiile distrugerii cruci┼č─âtorului Moskva, nava amiral a flotei ruse la Marea Neagr─â | adevarul.ro
Atacul asupra crucisatorului Moskva", nava-amiral a flotei ruse la Marea Neagra, are valoare simbolica si militara, spune profesorul Michael Petersen, citat de BBC. Nava ...
image
Topul celor mai valoroase monumente istorice lăsate în ruină. De ce nimeni nu le-a îngrijit VIDEO | adevarul.ro
O multime de monumente istorice faimoase din judetul Hunedoara nu au mai fost ingrijite si restaurate de mai multe decenii.

HIstoria.ro

image
Victimele stalinismului, investigate de un medic român incoruptibil
lexandru Birkle a participat la investigarea gropilor comune cu victimele stalinismului, găsite de administraţia germană a Ucrainei în orașul Viniţa, precum și în localitatea Tătarca de lângă Odessa.
image
Una dintre cele mai crude ╚Öi spectaculoase metode de execu╚Ťie
C─âlcarea sau strivirea de c─âtre un elefant este o metod─â de execu╚Ťie sau de tortur─â mai pu╚Ťin cunoscut─â de-a lungul istoriei, de╚Öi a fost practicat─â p├ón─â ├«n secolul al XIX-lea.
image
Graffiti: art─â sau vandalism?
De-a lungul istoriei sale zbuciumate, acest gen artistic a reprezentat mereu un subiect fierbinte, pus la zid și supus dezbaterilor din societate. Este bun sau rău graffiti-ul?