Cum te poate ajuta Poker-ul în afaceri

8 iulie 2021
Cum te poate ajuta Poker ul în afaceri jpeg

Dacă vrei să ai succes în afaceri și în viață în ansamblu, ai nevoie să gîndești diferit și total opus față de cum gîndește majoritatea oamenilor. Ce ar trebui să faci este să devii un om disciplinat, care este concentrat pe afaceri. Succesul nu vine niciodată din noroc chior. Norocul apare tot la oamenii care iau deciziile bune pentru viața lor.

Am stabilit elementele principale. Dacă există un joc de cazinou care are nevoie de aceste elemente, de disciplină, rigurozitate și un mindset orientat spre succes, acel joc este Poker-ul.

Înveți să citești oameni

Să începi o afacere este foarte simplu. Nu ai nevoie de foarte multe lucruri, iar taxele pentru deschiderea unei firme în România sînt destul de mici. Jocul de Poker, chiar și cel de la Winbet Casino, îți pregătește psihicul pentru mediul de business și de aceea ar trebui să faci o paralelă între cele două atunci cînd te afli la o masă de Poker. Este foarte important să știi cum gîndesc oamenii, ce decizii iau și care este argumentul pe care aceștia îl folosesc în momentul în care fac o acțiune.

Jocul de Poker se bazează în mare parte pe interacțiunea dintre jucători și pe modul în care aceștia își influențează deciziile între ei. La o masă de Poker nu s-ar putea continua jocul dacă jucătorii nu ar lua decizii în baza cărților din mînă. Așadar, care este lucrul pe care trebuie să îl observi? Oamenii sînt foarte sensibili cînd vine vorba de bani. Trebuie să știi care sînt slăbiciunile lor sau cum poți face să atingi acele slăbiciuni. În momentul în care reușești să prezici deciziile cuiva, atunci ești cîștigător.

Știi cînd este momentul să te retragi

Poker-ul este unul dintre cele mai apreciate jocuri de cazinou în care se spune că nu trebuie să ai foarte mult noroc și că totul ține în totalitate de abilitatea ta de a gestiona situațiile. Este foarte important ca, atunci cînd ai banii în joc, să știi cînd trebuie să te retragi. De aceea foarte mulți oameni consideră că jocul de Poker este singurul joc de cazinou în care se cîștigă doar pe baza abilităților dobîndite la masa de joc.

În Poker poți să treci de la o rundă de joc la alta fără să plătești nici un ban. Așadar, poți să dai fold chiar și 8 mîini la rînd fără să fii nevoit să plătești vreun ban. Iar aceasta este una dintre calitățile pe care ar trebui să le aibă orice jucător. Să poată să renunțe suficient de mult încît să poată ajunge în punctul în care cărțile bune îi vor aduce victoria.

gestionarea banilor jpg jpeg

Gestionarea banilor

Banii și bugetul de la un meci de Poker sînt lecții foarte importante pentru un viitor antreprenor. Dacă vei fi capabil să respecți limitele impuse de gestionarea unui buget de cazinou, cel mai probabil vei reuși și să iei deciziile corecte cu privire la cheltuielile și încasările unei firme sau companii. Jocul de Poker este foarte distractiv și poate aduce foarte multe beneficii, dar aspectul financiar este o componentă foarte importantă.

Degeaba vei reuși să dai fold foarte des, dacă în momentul în care cîștigi nu vei obține un pot suficient de mare pentru a putea concura cu cel care are numărul mai mare de jetoane de la masa unde te joci. În același timp, trebuie să iei în calcul și faptul că jocul de Poker are big blind-uri sau small blind-uri, adică pariuri obligatorii unde jucătorul este obligat să plătească.

La fel ca într-un business, vor apărea tot felul de lucruri de care trebuie să te ocupi personal, iar Poker-ul este chiar acel joc unde totul depinde de jucător. Absolut fiecare decizie va influența jocul într-un fel sau în altul.

Integritatea este cheia

Să fii un om integru poate fi oare o calitate importantă pentru un antreprenor? În Poker sigur este. Așa cum vorbeam despre deciziile pe care trebuie să le iei în fiecare moment în jocul de Poker, așa se reflectă lucrurile și pentru business. Cît de mulți bani ar trebui să joci la mîna următoare, care sînt cele mai bune mîini care merită atenție? În ce să investești? Oare care sînt cei mai buni parteneri de afaceri, dar și oamenii de care să te ferești?

Trebuie să fii pregătit să dai răspunsuri clare la fiecare dintre cele menționate. În același timp, excesele nu sînt nici ele bune. Dacă stai prea mult timp la o masă de Poker și nu ai reușit să cîștigi nimic, este cazul să renunți și să te retragi de la masă.

integritatea jpg jpeg

Concluzie

Poker-ul este o modalitate foarte bună de a putea pune în balanță toate aspectele importante din industria de business. Ești nevoit să iei decizii cu privire la banii tăi. Există foarte mulți factori din același mediu cu tine care îți pot schimba mersul lucrurilor și este foarte important să iei decizii cu foarte mare atenție, indiferent de situație și de banii care sînt în joc.

 SF 6065 JPG
Karpatia Horse Show 2022: șapte premii pentru România, 15 mii de spectatori și o atmosferă chic!
Un weekend de excepție si un „salt” important pentru Karpatia Horse Show, cu ocazia celei de-a VII-a ediții desfășurate pe Domeniul Cantacuzino din Florești (Prahova).
Scoala de la Piscu la Premiile Europa Nostra 2022 (1) jpg
Premiu Europa Nostra 2022 acordat Muzeului-Atelier Școala de la Piscu
Luni, pe 26 septembrie, în clădirea Operei de Stat din Praga, a avut loc ceremonia de acordare a distincțiilor European Heritage Awards, organizată de Comisia Europeană și Europa Nostra în cinstea cîștigătorilor Europa Nostra Awards 2022.
NEI jpg
NEC: Naționalism, populism, fascism și (in)stabilitate democratică în Europa de Est
Colegiul Noua Europă-Institut de Studii Avansate (NEC) vă invită la workshop-ul „Naționalism, populism, fascism și (in)stabilitate democratică în Europa de Est. Continuitate și transformări istorice”, care va avea loc miercuri, 28 septembrie 2022, ora 9:30, în sala de conferințe a Colegiului.
WhatsApp Image 2022 09 15 at 11 25 55 (2) jpeg
Bucharest International Film Festival 2022: Secțiunea Panorama aduce filme în premieră în România
Bucharest International Film Festival este cel mai longeviv și singurul festival de film din București cu o competiție internațională dedicată lungmetrajului. Ediția a XVIII-a se va desfășura în perioada 29 septembrie – 9 octombrie 2022.
Afis KHS 2022 jpg
Karpatia Horse Show revine în 2022! Sport-entertainment-show-emoții, adrenalină!
Karpatia Horse Show revine “pe cai mari" în 2022! Unul dintre cele mai așteptate evenimente de echitație și lifestyle ecvestru din România și sud-estul Europei va avea loc în weekend-ul 23-25 septembrie pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova.
FOTO 1 PRONOSPORT jpg
Istoria pariurilor pe fotbal
Profitînd de dezvoltările tehnologice, grafica și interfața au devenit mult mai rapide, depunerile s-au făcut instant în anii următori, iar retragerile sînt și ele foarte rapide.
afis general web jpg
Bauhaus – Form and Reform, un proiect care oferă publicului 4 evenimente inedite cu intrare gratuită
Elite Art are ca scop promovarea principiilor fundamentale UNESCO prin organizarea unor proiecte culturale complexe care răspund la exigențele societății civile naționale și contribuie la dezvoltarea României din punct de vedere cultural și educațional.
KV Festivalul Povestirilor jpg
„Festivalul Povestirilor de pe Via Transilvanica” concentrează drumul care unește România în trei zile de experiențe la București
Între 9 și 11 septembrie, Via Transilvanica trece prin București! La Muzeul Național al Țăranului Român, Festivalul Povestirilor de Via Transilvanica concentrează experiențele de pe drumul de 1.400Km, care unește România de la Putna la Drobeta Turnu Severin.
MoveMountains jpeg
Reșița aduce României un nou succes la UNESCO
Municipiul Reșița este primul oraș din România care se alătură, începând de astăzi, rețelei globale UNESCO „Learning Cities” („Orașe care învăță”), având astfel șansa accesului la proiecte educaționale de mare anvergură.
happy asian woman smiling having fun beach jpg
7 beneficii uimitoare pe care le are lumina soarelui asupra organismului
Deși controversată, expunerea la soare are o serie importantă de beneficii asupra organismului.
tratamentedentareculaser jpg
3 simptome banale pentru care trebuie să consulți medicul
Este recomandat ca, dacă nu te simți bine, să fii atent la semnalele pe care ți le transmite organismul. Iată mai jos 3 simptome pentru care ar trebui să consulți cît se poate de repede un medic.
make up artist applying eyeshadow woman jpg
Secretele unui makeup fără cusur: ce trebuie să faci pentru un machiaj perfect și rezistent
Iată care sînt pașii pe care trebuie să îi urmezi, pentru un ten perfect și trăsături evidențiate în cele mai bune moduri:
young beautiful blonde girl cares    Copy jpg
Secretele pielii perfecte: ce trebuie să faci pentru o piele frumoasă și sănătoasă
Altfel spus, cel mai bun sfat de frumusețe este să îți asculți corpul și să îi oferi lucrurile de care are nevoie.
Imagine featured jpg
Enola Holmes 2, noul film bazat pe seria autoarei Nancy Springer, se lansează spre finalul anului
Filmele ale căror scenarii sînt inspirate din cărți de succes rămîn o constantă și în lumea actuală a cinematografiei.
man plugging charger into electric    Copy jpg
5 motive să alegi o mașină electrică sau hibrid
În 2022, autoturismele electrice sau hibrid sînt o alegere tot mai populară în rîndul cumpărătorilor auto.
74907741 afc99f4360 k jpg
Scrisoare deschisă Ministrului Educației
Asociația Profesorilor de Limba și Literatura Română Ioana Em. Petrescu (ANPRO) vă solicită atenția cu privire la următoarele sesizări și propuneri referitoare la Proiectul Legii Învățămîntului Preuniversitar „România educată”, aflat în dezbatere publică:
20220726 185215 jpg
Bătrînii
Text de Diana Popescu, jurnalist cultural, realizatoarea celui mai ascultat podcast cultural – Cronicari Digitali
20220728 210201 jpg
Copii la scoala jpg
Cum poți facilita integrarea copilului în sistemul de învățămînt
Atunci cînd copiii merg la creșă, grădiniță sau școală, activitățile de orientare îi ajută să se familiarizeze cu mediul nou în care își vor petrece o mare parte a zilei.
Palama lui Dumnezeu jpg
Poiana Omului
Text de Toader Păun, jurnalist, căutător de oameni, locuri și experiențe de milioane
G0122246 JPG
Drumul transformării
Text de Toader Păun, jurnalist, căutător de oameni, locuri și experiențe de milioane
Imagine dilemaveche ro jpg
Ce înseamnă expresia „Toate drumurile duc la Roma” și care sînt originile sale
Roma a fost mereu o destinație populară pentru producătorii de filme și jocuri video.
20220724 174033 jpg
Balauri mici, balauri mari, cale ferată fără șină și povestea celor două țări
Text de Alexandra Bumbăcaru, căutătoare de povești alături de Cronicari Digitali
20220722 180510 jpg

Adevarul.ro

hipertensiune pexels com jpg
Bolile cardiovasculare, un ucigaș tăcut care lovește în plin. Cifrele lipsei de educație
Societatea Română de Cardiologie transmite un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Inimii, în care subliniază importanța informării corecte a populației pentru prevenția și depistarea precoce a bolilor cardiovasculare.
Camera Deputaţilor FOTO Alexandru Dobre / Mediafax
Pensiile speciale ale parlamentarilor, plătite iar de stat. Care sunt cele mai mari venituri EXCLUSIV
820 de foști aleși beneficiază din nou de pensii speciale pentru parlamentari, după reintrarea lor în plată. Sunt însă semne de întrebare privind eliminarea lor, Coaliția neștiind cum și când să facă acest lucru.
Fosa septică din Alunu - Vâlcea în care a murit un elev în 2014 Foto Adevărul
Obligația pe care o au românii care dețin fosă septică. Amenzile pornesc de la 5.000 de lei
O lege nouă îi obligă pe proprietarii de fose septice să se înscrie în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate. Termenul limită este 30 octombrie 2022.

HIstoria.ro

image
„Historia Special”: 100 de ani de la încoronarea regilor României Mari
„Historia Special”: 100 de ani de la Încoronarea de la Alba Iulia
image
Care este importanța strategică a Insulei Șerpilor?
De mici dimensiuni, având doar 17 hectare, Insula Șerpilor are cu toate acestea o importanță geostrategică semnificativă. Controlul insulei și al apelor înconjurătoare afectează toate rutele de navigație care leagă Ucraina de restul lumii.
image
Cum era la ora de istorie ținută de I.L. Caragiale?
Ca mulţi alţi literaţi, Ion Luca Caragiale a avut o pasiune pentru istorie, inclusiv pentru cea naţională. Blamat de unii încă din timpul vieţii pentru că, în scrierile sale, s-ar fi relevat drept anti-român, el a avut, uneori, o viziune romantică (dacă nu chiar idilică) asupra trecutului neaoș.