Cum poți dezvolta un mediu de lucru sigur și prosper pentru afacerea ta?

1 septembrie 2023
image

Siguranța și sănătatea in muncă a angajaților se clasează printre principalele responsabilități ale unui angajator și vizează fiecare aspect de la asigurarea unui mediu de lucru optim, pînă la dotarea cu echipamentele de protecție necesare. 

Respectarea normelor și măsurilor SSM este verificată de organe abilitate, precum ITM, care efectuează constant controale amănunțite în cadrul tuturor societăților active. Obține asistență și consultanță pentru Securitatea si Sanatatea in Munca de la o firmă ce oferă servicii SSM!

De ce este necesar să acorzi o atenție specială Securității și sănătății în muncă?

SSM este un domeniu vast, ce impune anumite prevederi companiilor din toate ariile de activitate, care sînt astfel obligate să ia anumite măsuri de siguranță, în funcție de nevoi specifice, în așa fel încît să fie prevenite riscurile și accidentele profesionale care ar putea pune sănătatea sau viața angajaților în pericol. Cu alte cuvinte, SSM este un ghid de siguranță ce se adaptează constant care, dacă este respectat întocmai, ajută la evitarea oricăror daune materiale, financiare și umane.

În plus, un mediu de lucru sigur va determina și o îmbunătățire a rezultatelor, prin prisma faptului că angajații tind să dea un randament mai mare în muncă în momentul în care se simt protejați și în siguranță, feriți de pericole.

Ce companii au nevoie de servicii SSM de specialitate?

Orice domeniu de activitate este supus unor pericole specifice, variind gradul de intensitate sau de gravitate, de la o industrie la alta. Cu toate acestea, regulile SSM sînt aceleași pentru fiecare companie, ceea ce variază fiind măsurile luate ca urmare a unei evaluări de riscuri personalizată. Drept urmare, sănătatea și securitatea în muncă se pretează tuturor societăților active care au măcar un angajat, asigurînd un mediu de lucru optim și sigur.

Ce spune legea despre Securitatea și sănătatea în muncă?

Securitatea și sănătatea în muncă este un domeniu reglementat prin legea 319/2006 care impune obligativitatea tuturor companiilor să se supună normelor SSM adoptate la nivel național și european. Nerespectarea obligațiilor promovate prin această lege atrage sancțiuni aspre pentru angajator, de la amenzi financiare, la riscul de suspendare temporară sau definitivă a activității. 

La cine apelezi pentru servicii SSM?

SSM este un domeniu vast, foarte bine reglementat, unde apar noi modificări de la o zi la alta și de aceea responsabilul desemnat trebuie să fie o persoană foarte bine pregătită. Chiar dacă din punct de vedere legal ai posibilitatea să internalizezi acest serviciu, recomandarea tuturor specialiștilor este să apelezi la ajutor din partea unei firme SSM. În acest mod ai garanția faptului că toate regulile sînt respectate, activitatea firmei tale este în deplină concordanță cu legislația în vigoare și mediul de lucru este unul cît se poate de sigur pentru angajați, evitînd astfel orice risc.

Apelează la o firmă de Protecția Muncii care oferă o varietate de servicii specializate prin care ajută companiile din orice domeniu de activitate să respecte întocmai legislația în vigoare și să evite orice risc. Prin această colaborare obții consultanță în vederea evaluării riscurilor specifice, dar și reprezentanță constantă în fața autorităților, fapt ce îți garantează siguranță pe toate planurile și te scutește de sancțiuni.

Dacă îți dorești să apelezi la serviciile oferite de o firma SSM, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul online prin care soliciți o ofertă personalizată. Un reprezentant al echipei îți va prelua cererea și va contura, prin prisma detaliilor pe care le oferi, un plan adaptat de acțiune și îți va prezenta și costurile aferente tuturor serviciilor de care beneficiezi.

Obține un pachet complet de servicii SSM și scapă de griji!

anunt dilema jpg
Începînd din 7 martie ne puteți găsi pe noul site: www.dilema.ro
Începînd din 7 martie ne puteți găsi pe noul șițe: www.dilema.ro
telefoane samsung galaxy s23 ultra jpg
Ai nevoie de un nou smartphone? Comandă telefoane Samsung Galaxy S23 Ultra aici!
Pentru a vedea specificațiile telefonului este necesar să alegi brandul, modelul, condiția estetică a produsului, culoarea și spațiul de stocare.
Depresia jpg
Depresia: semne, simptome și cauze
Sperăm ca această problemă de sănătate să stea cît mai departe de tine.
Header anvelope jpg
Cum să-ți alegi corect anvelopele de iarnă
Dacă pneurile au taloanele prea moi pentru greutatea mașinii.
Păcănele pe bani reali și cazinourile online jpg
Păcănele pe bani reali și cazinourile online
Jocurile de noroc sînt legate de speranța unui cîștig online.
ruj rezistent 24 ore jpg
Christmas tree landscape png
Cadouri de Crăciun pentru cei mai buni prieteni. 3 idei pe care o să le adore și Moșul
Dacă în cercul de prieteni aveți iubitoare de beauty, un calendar advent este o idee minunată.
poza2 jpeg
Industria IT în România: Joburi și Tendințe în Tehnologie
În plus, se observă o creștere a numărului de femei angajate în domeniul IT, ceea ce reflectă o schimbare pozitivă în dinamica forței de muncă în acest sector.
dilema jpg
Cu ce se diferențiază casele de pariuri online
Alegînd o casă de pariuri cu un sistem de suport bine pus la punct, vei depăși mai ușor anumite momente dificile iar problemele pe care le vei întîmpina vor fi rezolvate mai rapid.
pexels andrea piacquadio 941555 jpg
Stresul de sărbători. Cum să îi faci față mai ușor
Amintește-ți că cel mai potrivit cadou pentru mama este, de cele mai multe ori, veselia și buna dispoziție din ziua de Crăciun, cu toată familia la masă.
The Veils Poster Web jpg
Finn & Oigăn, solo
Originar din Londra dar relocat în Noua Zeelandă, Finn Andrews este compozitor și multi-instrumentist.
ILUMA Stardrift KV Landscape jpg
Philip Morris International lansează în România prima ediție limitată IQOS ILUMA – descoperă IQOS ILUMA STARDRIFT
Philip Morris International (PMI) lansează la finalul acestei luni IQOS ILUMA STARDRIFT, prima ediție limitată a celui mai inovator produs din portofoliul său de alternative fără fum.
Grand Hotel Europa  poza 1 jpg
Grand Hotel Europa sau adevărul minciunilor la persoana întîi
Cu atît mai puțin unul în vogă ca autoficțiunea, explorat de nume mari ale ultimelor decenii precum Annie Ernaux sau Karl Ove Knausgård.
foto alex galmeanu jpg
dragostea, regim urban
Poate pentru că dimineața am intrat la loc în mine
ce rol are vitamina e jpg
Top 3 cele mai frecvente probleme ale pielii și cum le poți combate
Nu uita să faci schimbări și în alimentație: consumă produse cu indice glicemic mai scăzut și evită excesul de lactate.
featured image (7) jpg
un parfum clasic de barbati jpg
Idei de cadouri pentru bărbații din viața ta - ce să le dăruiești, în funcție de relația dintre voi
Așa că, o idee bună este să notezi fiecare link pe care ți-l trimite amicul tău, pentru a fi mai ușor să îi găsești cadoul ideal.
DilemaVeche (2) (3) jpg
Aproximativ 33% dintre parfumurile masculine sînt folosite de femei! Ce ingrediente au astfel de parfumuri?
Foarte apreciate sînt și parfumurile orientale pentru bărbați, care au note unice, catifelate, arome de vanilie și alte condimente minunate.
alege o crema pentru tenul uscat jpg
6 produse de îngrijire care să nu îți lipsească din trusa cosmetică
Toate acestea au proprietăți extraordinare și te pot ajuta să îți menții pielea tînără și frumoasă pentru cît mai mult timp.
AM jpg
Depresie
Cum să nu fiu mohorît
caserole mancare unica folosinta snick ambalaje jpg
Caserole pentru mîncare de unică folosință disponibile la Snick Ambalaje
Acest concept este unul care reușește să atragă mulți clienți, consumatori totodată.
Bulucz jpg
Relicve, ustensile
Tocmai îmi vin în minte spălarea picioarelor, Ciubotele lui van Gogh
IQOS x DIPLOMA 5 jpg
Omid Ghannadi, creatorul instalației IQOS x DIPLOMA: Apreciez că sînt companii care se implică atît de vizibil în sprijinul comunității
El este omul din spatele instalației imersive IQOS proiectată special pentru ediția de anul acesta a festivalului DIPLOMA.
Eutanasie
Cum ne-ai învățat să fim atenți

Adevarul.ro

image
Un gigant italian deschide o nouă fabrică în România și angajează 800 de oameni
România pare extrem de atractivă pentru investitorii străini dat fiind că în ultima perioadă tot mai multe companii aleg să construiască noi fabrici în țara noastră.
image
Prețul uriaș cerut pentru un apartament din București. „Se vinde și strada? În Berlin e mai ieftin!”
Prețurile proprietăților imobiliare cresc de la o zi la alta în marile orașe, iar Bucureștiul e printre cele mai scumpe. Chiar dacă nu a ajuns încă la nivelul Clujului, Capitala e plină de oferte inaccesibile românilor de rând.
image
Cum să-i facem pe aliații NATO să ne sprijine ca pe baltici și polonezi. Un expert român pune degetul pe rană
NATO și SUA sunt mult mai puțin prezente în partea de sud a flancului estic decât în zona de nord, ceea ce creează un dezechilibru. Chiar dacă, anul trecut, Congresul SUA a votat ca regiunea Mării Negre să devină zonă de interes major pentru americani, lucrurile se mișcă încet.

HIstoria.ro

image
Măcelul din Lupeni. Cea mai sângeroasă grevă a minerilor din Valea Jiului
Greva minerilor din 1929 a rămas în istoria României ca unul dintre cele mai sângeroase conflicte de muncă din ultimul secol. Peste 20 de oameni au murit răpuşi de gloanţele militarilor chemaţi să îi împrăştie pe protestatari, iar alte peste 150 de persoane au fost rănite în confruntări.
image
Cuceritorii din Normandia
Normandia – locul în care în iunie acum 80 de ani, în așa-numita D-Day, aproximativ 160.000 de Aliați au deschis drumul spre Paris și, implicit, spre distrugerea Germaniei naziste.
image
Cum au construit polonezii o replică a Enigmei germane
Cu toate că germanii au avut o încredere aproape totală în integritatea comunicațiilor realizate prin intermediul mașinii de criptare Enigma, în final această credință s-a dovedit eronată, în primul rând subestimării capabilităților tehnologice și ingeniozității umane ale adversarilor.