Cum funcționează un cazino online?

15 decembrie 2021
Cum funcționează un cazino online? jpeg

Progresul tehnologic din ultimele două decenii a creat premisele trecerii de la sălile luxoase ale cazinourilor la platformele online, unde jucătorii beneficiază de cele mai noi inovații pentru a se bucura de sloturi, jocuri de masă sau loterii. De aceea, este bine să afli cum funcționează aceste cazinouri online și de ce sînt o alternativă excelentă a caselor de pariuri stradale.

Spre deosebire de jocurile din săli, platformele online permit o dinamică mai accentuată și un ritm de joc mai rapid, deoarece nu există nici o interacțiune între jucători și sistemele tehnologice. Confortul sporit, intimitatea și confidențialitatea oferite de cazinourile online au atras tot mai mulți jucători.

Pentru a juca la cazinouri online te înregistrezi simplu, procedurile sînt ușor de parcurs, iar metodele de depunere și retragere sînt foarte variate. Ai la dispoziție numeroase opțiuni:

  • Card de debit sau credit
  • Transfer bancar
  • Portofele electronice (Skrill, Neteller, Paysafecard)

Un cont la orice cazino online este simplu de înregistrat, procedurile sînt din ce în ce mai facil de parcurs, iar metodele de plată sînt tot mai diversificate. În plus, cazinourile online permit oferte mult mai extinse, deoarece oferă sute de jocuri diferite, de la sloturi de marcă pînă la zeci de variante clasice ale unor jocuri cunoscute precum ruletă, blackjack sau baccarat.

Ce avantaje aduc jucătorilor cazinourile online?

Platformele online se mîndresc cu o grafică fantastică, animații realiste și fundal sonor captivant care contribuie în mare măsură la experiența autentică de joc. În plus, multe dintre cele mai cunoscute cazinouri online au creat aplicații pentru dispozitivele mobile (versiuni pentru iOS sau Android), făcînd posibil ca jucătorii să parieze direct, folosind smartphone-ul sau tableta, în timp ce se deplasează.

În sălile de jocuri există un număr limitat de mese de joc și de aparate slot, iar dealerii sînt de regulă și ei în număr redus. Pe platformele cazinourilor online însă există numeroase mese, sute sau chiar mii de sloturi (păcănele), jocuri noi și atractive, pe gustul oricărui jucător.

Cei care tocmai fac o tranziție de la sălile tradiționale de joc spre platformele online se îndoiesc adesea de corectitudinea jocurilor disponibile. Nu este cazul, atunci cînd vorbim de cazinouri licențiate. Aceste cazinouri funcționează strict în cadrul legal, posedă o licență emisă de o autoritate în domeniu – ONJN, iar securitatea cibernetică oferită de platforme face imposibilă orice fraudă.

Ce oferte au cazinourile online?

Sloturile prezente în oferta cazinourilor online provin din portofoliile celor mai faimoși furnizori în domeniu. Spre deosebire de sălile de joc fizice, sloturile online sînt mereu îmbunătățite cu noi versiuni, apar mereu jocuri noi și fascinante, iar oferta este mult mai largă. De regulă sînt sute de sloturi în oferta unui singur cazino online. Fanii jocurilor de masă tradiționale nu mai trebuie să facă o vizită la un cazino terestru pentru a plasa pariuri la ruletă sau pentru a juca poker. Cazinourile online găzduiesc o mulțime de jocuri:

  • Ruletă americană sau franceză
  • Poker – diferite versiuni: Omaha, Texas Holdem etc.
  • Baccarat
  • Blackjack

La mesele virtuale din cazinourile online jucătorii au de regulă și opțiunea de a se angaja în pariuri multiple. Limitele de pariere sînt destul de flexibile, astfel încît să se potrivească fiecărui buget.

În plus, cazinourile online oferă diferite bonusuri și promoții, mai ales pentru jucătorii noi, ceea ce determină succesul multor platforme. Succesul cazinourilor online este destul de ușor de înțeles, deoarece plasează jocurile preferate ale jucătorilor într-un singur loc, făcîndu-le ușor accesibile din orice locație și pe orice dispozitiv. Față de jocurile disponibile în cazinourile terestre, la cele online ai posibilitatea să accesezi versiuni demo ale jocurilor, testîndu-le gratuit înainte de a juca pe bani reali.

Rata de returnare la jucător (RTP)

cazino2 jpg jpeg

Un alt avantaj imens oferit de multe cazinouri online este transparența ratei de returnare la jucător. Acest procent de rentabilitate – prescurtat RTP – este declarat de cazinourile online pentru fiecare joc în parte. La cazinourile terestre este imposibil pentru jucători să obțină informații cu privire la procentul de returnare a unei anumite variante de blackjack sau ruletă, de exemplu.

Dacă joci online rezultatele tuturor jocurilor sînt guvernate de programe numite Generatoare de numere aleatorii – RNG-uri. Singura excepție sînt jocurile cu dealeri live, care au loc în timp real. RNG este un software elaborat care produce secvențe lungi de numere aleatorii folosind algoritmi complicați. Aceste secvențe lungi sînt apoi reduse la numere simplificate corespunzătoare unei anumite cărți, simboluri slot sau unui număr inscripționat pe roata ruletei.

Ideea principală care a condus la folosirea acestor programe este legată de corectitudine. Cazinourile online au interesul să demonstreze că rezultatele tuturor jocurilor virtuale sînt în intregime aleatorii și, prin urmare, echitabile, astfel încît toți jucătorii să aibă șanse egale de a cîștiga.

Toate cazinourile online de renume menționează transparent procentajele teoretice de returnare la jucător (RTP) pentru toate jocurile. Un începător care joacă online se poate întreba de ce sînt atît de importante aceste procente de returnare la jucător. Ele de fapt servesc ca indicatori cu privire la suma totală a cîștigurilor, returnate jucătorilor pe termen lung. De exemplu, sloturile au în cazul cazinourilor online un RTP cuprins între 94% și 98%, ceea ce înseamnă șanse destul de bune de a obține cîștiguri.

În concluzie, calitatea și diversitatea jocurilor, flexibilitatea și modul simplu de accesare a platformelor au condus la o popularitate tot mai mare a cazinourilor online, față de cazinourile terestre, iar tendința se va menține și în viitor.

vitamina c jpg
3 ingrediente miraculoase pentru sănătatea și frumusețea pielii. Și nu numai...
Hrănirea și hidratarea corectă a pielii sînt gesturi esențiale pentru ca aceasta să aibă mereu un aspect sănătos și strălucitor.
protectieficat (2) jpg
În ce fel își pun amprenta asupra sănătății tale ospățurile de sărbători și ce te-ar putea ajuta să-ți recapeți starea de bine
În fiecare an, mesele de sărbători duc la o creștere a numărului de cazuri de anumite afecțiuni, riscurile mai mari fiind mai ales pentru persoanele a căror stare de sănătate este deja fragilă.
Key visual Tur public larg 28 ian jpeg
Open Hearts for Ukraine
Primul tur ghidat al monumentelor create de 24 de tineri refugiați din Ucraina în patru muzee din București
bo popescu4 jpg
de fiecare dată vine iarna
pentru că de fiecare dată vine iarna  cînd avem nevoie de emoții
curs de programare (1) jpg
Cel mai bun curs de programare NU e un curs. Obții primul job în 8 luni, garantat!
O ofertă de nerefuzat, pe care nu o vei mai întîlni în cazul niciunui alt curs de programare.
poster Spoken Word Sessions 15 01 png
SWORDS: Ronin Terente și Lena Chilari în dialog cu Cosmin Perța
Seria de evenimente SWORDS - Spoken Word Sessions continuă la început de an cu doi perfomeri din Republica Moldova.
blonde woman blogger is showing how make up use cosmetics jpg
La ce să fii atentă atunci cînd îți alegi produsele pentru machiaj
Produsele cosmetice au rol foarte important, pe lîngă faptul că ele ajută la conturarea trăsăturilor feței, ele ajută și la regenerarea pielii.
hanorace dama(1) jpg
Hanorace cu glugă fără fermoar pentru femei la modă
Se pare că a decide ce hanorace pentru femei ar trebui să fie în garderoba noastră pare ușor.
IMG 8731 1 jpg
Coșurile cadou, darurile care nu se demodează, indiferent de ocazie!
În primul rînd, coșurile cadou aduc nu unul, ci mai multe bucurii laolaltă. Cînd alegi un coș cadou, nu optezi pentru simple obiecte, ci oferi, de fapt, experiențe memorabile!
infinitul intr o trestie png
vizual toni grecu jpg
Serile Enayati Medical City, ediția a III-a: Terapia rîsului, discuție cu Sever Voinescu și Toni Grecu
Serile Enayati Medical City continuă în 7 decembrie 2022, începînd cu ora 19.00 în cadrul Enayati Medical City!
poster Tess Parks 3 12 jpg
Recomandări de week-end
Artista canadiană Tess Parks concertează în premieră la București.
pre ul uniswap cand este cel mai bun moment sa cumperi uni  dilemaveche png
Prețul Uniswap: Cînd este cel mai bun moment să cumperi UNI?
Pur și simplu cumperi monede cînd prețul Uniswap este scăzut și le vinzi cînd prețul este ridicat.
dylan gillis KdeqA3aTnBY unsplash jpg
Scurt ghid despre cultura și structura organizațională
Construirea unei culturi și structuri organizaționale sănătoase și pozitive nu este o sarcină ușoara, dar orice organizație o poate realiza.
floraria online bloomeria livrare flori jpg
Ești o persoană creativă și pasionată de beauty Vezi ce job ți se potrivește! jpg
Proiectul Open Museums Open Hearts jpg
„Rădăcini și visuri” ale tinerilor din Ucraina
De joi, 27 octombrie, pînă la finalul lunii noiembrie, 40 de tineri din Ucraina cu vîrstă cuprinsă între 15-18 ani sînt invitați să participe la etapa a doua a proiectului Open Museums Open Hearts.
Red Bull Dance Your Style 2022 (1) jpg
16 dintre cei mai buni dansatori români se duelează pentru un loc în Finala Mondială din Africa de Sud
O demonstrație în forță, de o energie molipsitoare, Red Bull Dance Your Style este o competiție internațională de all-styles street-dance, cu evenimente în peste 30 de țări.
Masterclass Cronicari Digitali Cine asculta o Casa   Bucuresti 15 octombrie 2022 (17) jpg
Soluții pentru problemele de patrimoniu, indentificate în Masteclass Cronicari Digitali „Cine ascultă o casă?”
La finalul săptămînii trecute, la București, timp de mai bine de șase ore, în patru sesiuni de masterclass, arhitecți, specialiști și profesioniști implicați în restaurarea și valorificarea caselor istorice au luat parte la Masteclass Cronicari Digitali „Cine ascultă o casă?”.
pexels ylanite koppens 744969 jpg
Sugestii de cadouri care pot fi oferite angajaților
Ești om de afaceri, ceea ce înseamnă că ești conștient că fără dedicarea, experiența și profesionalismul salariaților tăi, firma ar fi avut destul de mult de suferit.
Vizual Masterclass Cronicari Digitali Cine asculta o casa 15 octombrie 2022 jpg
Valorizarea clădirilor istorice, în centrul primului Masterclass Cronicari Digitali „Cine ascultă o casă?”
Cine ascultă o casă?”, proiectul care își propune să ofere exemple de bune practici de la cei care „au ascultat o clădire” în beneficiul comunității și al protejării clădirilor istorice, invită experții, autoritățile și pe toți cei interesați de patrimoniu pentru o zi de Masterclass, în București.
 SF 6065 JPG
Karpatia Horse Show 2022: șapte premii pentru România, 15 mii de spectatori și o atmosferă chic!
Un weekend de excepție si un „salt” important pentru Karpatia Horse Show, cu ocazia celei de-a VII-a ediții desfășurate pe Domeniul Cantacuzino din Florești (Prahova).
Scoala de la Piscu la Premiile Europa Nostra 2022 (1) jpg
Premiu Europa Nostra 2022 acordat Muzeului-Atelier Școala de la Piscu
Luni, pe 26 septembrie, în clădirea Operei de Stat din Praga, a avut loc ceremonia de acordare a distincțiilor European Heritage Awards, organizată de Comisia Europeană și Europa Nostra în cinstea cîștigătorilor Europa Nostra Awards 2022.
NEI jpg
NEC: Naționalism, populism, fascism și (in)stabilitate democratică în Europa de Est
Colegiul Noua Europă-Institut de Studii Avansate (NEC) vă invită la workshop-ul „Naționalism, populism, fascism și (in)stabilitate democratică în Europa de Est. Continuitate și transformări istorice”, care va avea loc miercuri, 28 septembrie 2022, ora 9:30, în sala de conferințe a Colegiului.

Adevarul.ro

image
Fost membru CNA, atac la adresa unui concurent de la Românii au talent. Ce răspunde mama băiețelului luat în vizor
Mama lui Rareș Prisacariu, băiețelul care a primit Golden Buzz-ul la emisiunea Românii au talent a răspuns la reacția dură pe care Radu Herjeu, fost membru CNA, a avut-o după emisiune.
image
Clujul depășește la PIB orașe similare din Estul Europei. „Percepția e una, realitatea e alta”
Zona Metropolitană Cluj a depășit, în ceea ce privește Produsul Intern Brut, zone metropolitane din jurul altor orașe similare din țări estice. Economistul Radu Nechita explică de ce clujenilor nu li se pare că ar trăi mai bine.
image
Marius Manole, în șoc hipotermic pe scenă!
„Ce avem noi aici?”, o piesă de teatru scrisă și regizată de Lia Bugnar, jucată de Carmen Tănase, Maria Obretin și Marius Manole, a fost un succes deplin la Birmingham, unde spectatorii nici măcar n-au observat că Marius Manole a intrat șoc hipotermic.

HIstoria.ro

image
Caragiale: un client râvnit, dar un cârciumar prost VIDEO
Caragiale: un client râvnit, un cârciumar prost
image
Anul 1942, un moment greu pentru Aeronautica Regală Română
Anul 1942 a însemnat pentru Aeronautica Regală Română, ca de altfel pentru toate forțele Armatei române aflate în zona de operațiuni, un moment deosebit de dificil.
image
Moștenirea fabuloasă a lui Heinrich Schliemann, descoperitorul Troiei
Când, în 1891, i s-a citit testamentul, s-a dovedit că Heinrich Schliemann lăsase în urmă o moștenire (apropo de lichidități, judecând după valoarea de azi) de aproximativ 100 de milioane de euro.