Comunitatea Intelbet te scapă de dilemă

10 august 2016
Comunitatea Intelbet te scapă de dilemă png

Ești fan înrăit al fotbalului? Ești foarte bine informat? Ești la curent cu tot ceea ce întîmplă în lumea fotbalului? Nu ratezi nici măcar un meci? Îți place gustul adrenalinei pe care îl simți la fiecare partidă? Trăiești fiecare moment la intensitate maximă? Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este afirmativ, se poate spune despre tine că ești și un bun pronosticator și nu ratezi nici o ocazie să faci pariuri de fiecare dată cînd joacă echipa ta favorită și nu numai. În plus, ești un învingător. De fiecare dată cînd pariezi, cîștigi.

Pentru tine pariurile cu prietenii sînt o adevărată distracție. Și dacă ți-aș spune că poți paria și cîștiga și bani nu doar aprecierea prietenilor, probabil ai spune că vrei, dar ești într-o dilemă, una mai veche ce tot chinuie de ceva vreme. Să pariezi online, să nu pariezi? Grea decizie. Cu toate acestea, te-ai plictisit de pariurile între prieteni. Te-ai plictisit să faci pronosticuri, să fie corecte, iar cîștigul să fie doar vreo două beri.

Ei bine, ținînd cont de faptul că ești plictisit de distracția între prieteni, trebuie să îți îndrepți atenția către casele de pariuri online. Ele îți dau șansa să cîștigi un ban în plus pariind pe echipa ta favorită din confortul casei tale în timp ce bei vreo două beri. Este foarte simplu și rapid. Trebuie doar să ai la îndemînă un PC, un laptop, o tabletă sau un telefon. Apoi, treaba este rezolvată.

Ce spui? Te-am caracterizat bine? Nu îți dă pace dilema mai veche, dar care ești pregătit să scapi de ea, cu toate că îți este teamă fiindcă nu ai pariat niciodată la casele de pariuri online? Nu îți face probleme în privința dilemei. De ea te scapă Intelbet.

Cine este Intelbet? Este o comunitate foarte unită de pariori care oferă cele mai oneste cote ale ratingurilor caselor de pariuri. A fost special creată de niște oameni care s-au gîndit că pariorii trebuie să aibă o comunitate a lor în care să se exprime liber opiniile despre pariuri și să învețe permament de la oameni cu experiență despre această lume care devine din ce în ce mai interesantă pe măsură ce o descoperi.

Este cea mai potrivită comunitate pentru tine, un fan înfocat al fotbalului și al pariurilor. Te scapă de dilemă imediat. Cum? Prin tot ceea ce îți oferă ea. În primul rînd îți oferă informații despre casele de pariuri online legale din România. Astfel, vei avea posibilitatea să pariezi la case de pariuri sigure. De asemenea, vei afla despre diferitele tipuri de ratinguri precum cel al pariorilor, cel în funcție de cote, al pariurilor live și în funcție de oferta sportivă. Trebuie să știi că cel al pariorilor este cel mai important fiindcă se bazează ratingul utilizatorilor. Însă pentru un parior cel mai important este cel în funcție de cote. Datorită acestui rating pariorii pot afla care cote sînt mai bune.

Așadar, te sfătuiesc să te înarmezi cu răbdare, să fii prudent, să fii disciplinat și să începi să pariezi după ce devii membru Intelbet și scapi de dilema veche.

Vei avea numai de cîștigat dacă vei paria inteligent ținînd cont de sfatul experților precum Ioana Cosma, Borja Pardo, Julio Salinas, Mihai Mironică. Pronosticurile făcute de acești foarte buni cunoscători ai lumii fotbalului, te vor ajuta să ei cea mai înțeleaptă decizie. Astfel, îți vei da seama că a fi membru Intelbet este un mare avantaj pentru un parior.

Pe zi ce trece te vei simți mai bine în această mare comunitate a pariorilor și vei putea paria cu și mai multă siguranță după ce te vei informa cu privire la biletul zilei, adică despre ponturi de pariuri făcute zilnic despre experții Intelbet și de către pariorii profesioniști. Totul devine extrem de simplu datorită acestei echipe dinamice care este mereu alături de membrii săi și îi ajută ori de cîte ori au vreo problemă cu casele de pariuri.

Iar dacă ești pasionat și de scris, îți poți crea pe platformă un blog. Astfel, veți avea posibilitatea să scrii despre pasiunea ta. Gîndește-te că articolele pe care le scrii pot fi utile celorlalți. În plus, blogul te poate ajuta să ții evidența pariurilor și a cîștigurilor.

După cum poți observa, ai numai de cîștigat. Afli mereu noutăți din lumea fotbalului de la oameni pentru care această lume este ca o carte deschisă. Ai posibilitatea să înveți atît de multe lucruri despre pariuri și despre cum poți cîștiga un ban în plus. Și nu în ultimul rînd te schimbi pe tine, devii mai răbdător, mai prudent, mai disciplinat...

Intelbet te scapă de dilemă și îți dă posibilitatea să devii mai sigur pe tine. Așadar, pariază și cîștigă cu Intelbet!

kam idris hqhx3lbn18 unsplash1 jpg
Dincolo de orele de lucru: Găsirea echilibrului între muncă și timp liber
Iată cîteva strategii practice și sfaturi pentru a găsi un echilibru între viața profesională și viața privată în lumea cu ritmul rapid din ziua de azi
Afis Teoria recapitularii Stefan Ungureanu The H Gallery jpeg
Vernisaj Ștefan Ungureanu – „Teoria recapitulării”, The H Gallery
Vernisajul expoziției va avea loc joi, 8 iunie, de la ora 19:00.
Portret CL jpg
poate nu
Poate nu-i chiar Sfîrșitul, numai că totul se leagă. Dar și pe asta cine s-o înțeleagă?
PHOTO 2023 05 26 14 18 54 jpg
Romanian Design Week, festivalul industriilor creative, readuce la viață spații uitate ale Bucureștiului, alături de IQOS
Industriile creative sau industriile de conținut sînt concepte care au intrat în limbajul comun în ultimii ani
ad3 jpg
Ce adidași se potrivesc cu treningul? Mizați pe confort și stil urban
Dacă preferi o versiune mai sportivă a treningurilor, pariază pe jambiere strîmte cu dungi albe pe laterale
saxinte jpg
Nigredo
Acceptarea ideii că ura poate fi un sentiment creștinesc
 AAA2496 jpg
Importanța reglării unghiurilor direcției
Unul dintre factorii care pot duce cel mai mult la uzura prematură a anvelopelor este reglarea incorectă a unghiurilor direcției.
DilemaVeche (2) (1) jpg
featured image (2) (1) jpg
Istoria transferurilor în fotbal: De la 400 de lire la 222 de milioane de euro
În ultimul deceniu s-au plătit sume amețitoare pentru transferul unor fotbaliști.
index png webp
Serile Enayati Medical City, 26 mai 2023, cu Sever Voinescu si Horia Brenciu
Enayati Medical City are ca prioritate abordarea holistică a problemelor medicale ale pacienților.
pexels andrea piacquadio 3812745 jpg
Migrenele: ce le generează și cum le tratăm
Migrenele reprezintă un tip de durere de cap caracterizate prin dureri intense, pulsatile, resimțite de cele mai multe ori doar pe o parte a capului.
DSC08734 JPG
IQOS și Romanian Design Week te invită să descoperi instalația „Echoes of Presence” între 12-28 mai în Piața Amzei din București
În ultimii 10 ani, Romanian Design Week a devenit cel mai complex eveniment dedicat industriilor creativ-culturale din România.
Killa Fonic png
Vama intră în luptă cu Killa Fonic în bătălia muzicală a anului
Joi, Vama și Killa Fonic intră în cea mai așteptată bătălie muzicală a anului.
image png
Vedere asupra lumii din casele bunicilor
Recunosc o disperare aici, acceptată pe jumătate trupește, pe jumătate  sufletește.
dilemaveche 1 jpg
Cum identifici rapid un nou cazino online și cum să rămîi siguranță
Pe viitor, cu siguranță vor mai apărea jocuri diferite și inovative.
Dilemaveche   nuante de roscat jpg
Ce legătură există între nuanța părului și personalitate – află aici!
Te-ai întrebat vreodată dacă există o legătură între nuanța părului și personalitate?
Echoes of Presence partedinarte jpg
COMUNITATEA A DECIS: CÎȘTIGĂTORUL CONCURSULUI LANSAT DE ROMANIAN DESIGN WEEK ȘI IQOS ESTE PROIECTUL „ECHOES OF PRESENCE”
ÎMPREUNĂ este tema pe care Romanian Design Week și IQOS au propus-o comunității creative din România pentru ediția de anul acesta a concursului.
2nd NEW draft poster FINAL med jpg
Start pentru înscrierile la a doua ediție New Draft. Asociația Control N caută autori de scenarii de film din România
Trei sesiuni de lucru asistat, programate lunar, între lunile iulie și octombrie 2023
icr lbf2023 jpeg
#3 1 jpg
Cititul în familie: De ce este important să citim împreună cu cei mici?
Cititul în familie nu trebuie să fie o activitate plictisitoare, ci poate fi o aventură fascinantă pentru toți membrii familiei.
catre mine 50x70 preview jpg
Control N: Ateliere de autocunoaștere prin scris pentru liceeni
În perioada martie – mai 2023 atelierele își propun să abordeze într-o manieră originală trei forme de scriere.
cum alegi cele mai confortabile treninguri de fete pentru fiecare sezon jpg
Cum alegi cele mai confortabile treninguri de fete pentru fiecare sezon?
La școală, prin parc și la locul de joacă, treningul de fete este ținuta preferată ușor de adaptat la fiecare sezon.
specializare sau servicii complete cum alegi abordarea pentru service ul tau auto jpg
Specializare sau servicii complete: cum alegi abordarea pentru service-ul tău auto
Alegerea unei abordări pentru service-ul tău auto poate face diferența între succesul și eșecul afacerii.
vrei sa i surprinzi pe cei dragi du i intr o calatorie in alta tara jpg
Vrei să-i surprinzi pe cei dragi? Du-i într-o călătorie în altă țară
Visezi vreodată să-i duci pe cei dragi într-o călătorie într-o altă țară? Ei bine, acum este șansa ta!

Adevarul.ro

image
Cine a fost Vera Putina, presupusa mamă biologică a liderului de la Kremlin
Vera Putina, care a murit, miercuri, 31 mai, la 96 de ani, a ieșit din obscuritate în 1999, pretinzând că este mama biologică a lui Vladimir Putin, pe care a pretins că l-a abandonat când era copil.
image
Frații Tate și interlopii din „Familia DMS“, un sindicat de crimă organizată din România
Andrew și Tristan Tate, anchetați pentru trafic de persoane și viol, au câștigat bani din săli de jocuri de noroc în colaborare cu cel mai mare sindicat de crimă organizată din România, arată o investigație realizată de Rise Project.
image
Ce zodii sunt adevărate mașini de făcut bani. S-au născut pentru asta
Unii dintre nativii zodiacului se mulțumesc cu un serviciu sigur și cu un venit stabil, în timp ce alte semne zodiacale sunt făcute să producă bani pe bandă rulantă.

HIstoria.ro

image
George Gershwin și visul american
George Gershwin (1898-1937) a marcat scena americană la începutul secolului XX.
image
De ce se urau de moarte Ştefan cel Mare şi Vlad Ţepeş. Duşmănia lor apare într-un document de la Vatican!
Vlad Ţepeş, domn al Munteniei în trei rânduri, şi Ştefan cel Mare, voievodul care a condus Moldova timp de aproape jumătate de secol, au avut relaţii sinuoase, în funcţie de conjunctura politică a vremii şi de interesele administrative.
image
Château La Coste, în Provence: ce descoperire!
Ce e, până la urmă, Château La Coste? Un spaţiu magic, construit în jurul unei îndeletniciri cu tradiţie: facerea vinului.