Ce pariuri să pui dacă eşti începător?

28 octombrie 2021
Ce pariuri să pui dacă eşti începător? jpeg

Un jucător începător este întotdeauna în pericol de a pierde bani mulţi la jocurile de noroc pentru că nu ştie ce să aleagă. Sînt la fel de tentante păcănelele, jocurile de masă, dar şi multiplele sisteme de loto. Atrage şi secţiunea live... Ca începător, eşti adesea pus într-un impas major. Indiferent de ce ai alege, joacă-te pe miză mai mică. Pe măsură ce experienţa ta de jucător se va consolida, poţi să joci mize mai mari sau poţi alege secţiunea de pariuri care ţi se potriveşte cel mai bine. Pînă atunci, însă, urmează sfaturile de mai jos şi bucură-te de magia jocului!

Pariatul pe echipa favorită

Site-urile de profil abundă în ponturi pariuri tenis, fotbal sau orice alt sport care se regăseşte în oferta unui cazinou online. Poate cîteodată poţi merge şi pe mîna jucătorilor care pun aceste ponturi pe site, dar este mai bine să te iei după inspiraţia ta. Este imposibil să nu ai afinităţi pentru un anumit sport şi acolo trebuie să îţi îndrepţi atenţia. Eşti la începutul carierei de jucător şi trebuie să iei pariurile sportive sau jocurile de cazinou cu paşi mici.

Nu te repezi în domenii pe care nu le cunoşti, pentru că în jocurile de noroc neştiinţa înseamnă un singur lucru, faliment. Rămîi fidel sportului preferat şi pariază întotdeauna pe echipa pe care o cunoşti că pe propriile buzunare. Pariază şi aici decent şi nu te aruncă pe mize exorbitante. Mai bine un cîştig mic decît o pierdere mare, acesta este crezul care trebuie să te ghideze în joc. Optează pentru echipa favorită şi pariază numai sume pe care ţi le poţi permite.

tichet de loterie jpg jpeg

Tichet de loterie

Platformele online abundă în sisteme de loterie, astfel încît tu să poţi juca fără nici un fel de probleme la loteriile din întreaga lume. Şi ai de unde alege, pentru că în oferta oricărui cazinou online ai opta să joci, aceste jocuri de noroc sînt prezente într-un număr impresionant. Dacă vrei chiar să joci la celebra loterie americană, nici o problemă, poţi pune un bilet cu numerele favorite şi aştepta rezultatele. Cîştigurile sînt unele impresionante şi depind în mare măsură de miza practicată, aşa ca fi atent la cît pariezi.

Frumuseţea acestui joc este că ai acces cu o miză infimă de 1 sau 2 lei la un cîştig fenomenal, care depăşeşte sute de mii de lei. Să pui mîna cu numai 1 leu pe un premiu de 100.000 de lei este cu adevărat încununarea succesului tău ca jucător. În plus, poţi beneficia de statisticile care îţi sînt puse cu generozitate la dispoziţie de către platforma unde eşti client. Vezi care sînt cele mai extrase numere şi îţi poţi forma în acest fel o strategie de joc. Ai la îndemînă instrumentele cu care să poţi face o alegere optimă, aşa că nu ezita să le foloseşti.

Tichet de Keno

Fără îndoială că ai cochetat cu acest joc, care se bazează pe acelaşi principiu al loteriei. În funcţie de varianta aleasă, poţi accesa un joc de Keno cu 70, 80 sau 90 de numere, şansele de a cîştiga jucînd aici fiind mult mai mari. Există în mediul online cîteva sisteme de keno pe care le poţi juca fără probleme, sisteme unde conduce detaşat în preferinţele gambler-ilor jocul de Keno Polonia. Jocul oferă posibilitatea zilnică de a juca la acest sistem şi, mai mult decît atît, oferă extrageri zilnice din 5 în 5 minute.

Ai în acest mod la dispoziţie oportunitatea să joci numerele tale favorite la mai multe extrageri, astfel încît să poţi obţine cîştigul scontat. Şi în acest caz este bine să joci prudent, pentru că tentaţia este una destul de mare. Dacă vrei însă să îţi măreşti şansele de cîştig la bilete de Keno, joacă întotdeauna variante combinate. Cele mai îndrăgite variante sînt cele de tip 2/3 sau 2,3/4, unde în caz de pierdere îţi poţi recupera măcar miza depusă. Merită jucate şi variantele simple, însă aici chiar îţi trebui noroc cît cuprinde.

sloturi 2 jpg jpeg

Sloturi

Nu te poţi numi jucător dacă nu ai încercat măcar o dată să joci la păcănele. Sînt jocurile de noroc cele mai populare printre jucători şi numărul mare de accesări stau mărturie pentru acest lucru. Ceea ce atrage jucătorii la aceste jocuri este modul simplist în care se joacă, dar şi temele pe care acestea le abordează. Poţi juca sloturi cu tematica îndrăgită a fructelor, dar poţi face şi o scurtă incursiune în istoria unor civilizaţii care şi-au lăsat amprenta asupra umanităţii.

Păcănelele sînt atît de populare pentru cîştigurile pe care le cedează şi pentru jackpot-urile pe care le pun la dispoziţia jucătorilor. Dacă eşti un norocos, atunci cu un singur spin poţi intra în posesia unui premiu care depăşeşte orice imaginaţie. Se pot dobîndi cu ajutorul păcănelelor sume de-a dreptul impresionante, care pleacă de la MII de lei şi pot ajunge lejer să depăşească SUTE de MII de lei. Toate aceste cîştiguri îţi sînt disponibile, chiar dacă eşti un începător în jocurile de noroc. Aşa cum le arătă şi denumirea, ai nevoie de noroc pentru a cîştiga un asemenea premiu şi ştii cu siguranţă trimiterea pe care jucătorii o fac cu privire la norocul începătorului.

Sloturile pot da cîştiguri colosale, dar în egală măsură pot provoca şi pierderi însemnate. Pentru a le diminua, organizează un buget de joc pe care să îl respecţi şi aplică şi aici jocul prudent. Păcănelele sînt jocurile care te tentează cel mai mult să ridici miza, datorită cîştigurilor pe care le generează. Nu cădea în această cursă şi rămîi fidel unui joc responsabil. Poate că nu vei avea parte de cîştigurile dorite, dar vei rămîne întotdeauna cu bani în buzunar.

Concluzie

Nu există jucător care să nu fi trecut prin faza de începător, nimeni nu s-a născut învăţat, experienţa se cucereşte în timp. Tocmai de aceea, dacă de abia ai intrat în lumea jocurilor de noroc, abordeaz-o cu precauţie. Încearcă să pui bilete la loterie şi la Keno, dar nu evita nici pariurile sportive sau păcănelele. Îţi vei forma în acest fel o impresie care te va defini ulterior ca jucător.

WhatsApp Image 2023 06 02 at 16 31 57 jpeg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Anul acesta, organizatorii extind concursul la patru zile de competiții și show-uri ecvestre.
kam idris hqhx3lbn18 unsplash1 jpg
Dincolo de orele de lucru: Găsirea echilibrului între muncă și timp liber
Iată cîteva strategii practice și sfaturi pentru a găsi un echilibru între viața profesională și viața privată în lumea cu ritmul rapid din ziua de azi
Afis Teoria recapitularii Stefan Ungureanu The H Gallery jpeg
Vernisaj Ștefan Ungureanu – „Teoria recapitulării”, The H Gallery
Vernisajul expoziției va avea loc joi, 8 iunie, de la ora 19:00.
Portret CL jpg
poate nu
Poate nu-i chiar Sfîrșitul, numai că totul se leagă. Dar și pe asta cine s-o înțeleagă?
PHOTO 2023 05 26 14 18 54 jpg
Romanian Design Week, festivalul industriilor creative, readuce la viață spații uitate ale Bucureștiului, alături de IQOS
Industriile creative sau industriile de conținut sînt concepte care au intrat în limbajul comun în ultimii ani
ad3 jpg
Ce adidași se potrivesc cu treningul? Mizați pe confort și stil urban
Dacă preferi o versiune mai sportivă a treningurilor, pariază pe jambiere strîmte cu dungi albe pe laterale
saxinte jpg
Nigredo
Acceptarea ideii că ura poate fi un sentiment creștinesc
 AAA2496 jpg
Importanța reglării unghiurilor direcției
Unul dintre factorii care pot duce cel mai mult la uzura prematură a anvelopelor este reglarea incorectă a unghiurilor direcției.
DilemaVeche (2) (1) jpg
featured image (2) (1) jpg
Istoria transferurilor în fotbal: De la 400 de lire la 222 de milioane de euro
În ultimul deceniu s-au plătit sume amețitoare pentru transferul unor fotbaliști.
index png webp
Serile Enayati Medical City, 26 mai 2023, cu Sever Voinescu si Horia Brenciu
Enayati Medical City are ca prioritate abordarea holistică a problemelor medicale ale pacienților.
pexels andrea piacquadio 3812745 jpg
Migrenele: ce le generează și cum le tratăm
Migrenele reprezintă un tip de durere de cap caracterizate prin dureri intense, pulsatile, resimțite de cele mai multe ori doar pe o parte a capului.
DSC08734 JPG
IQOS și Romanian Design Week te invită să descoperi instalația „Echoes of Presence” între 12-28 mai în Piața Amzei din București
În ultimii 10 ani, Romanian Design Week a devenit cel mai complex eveniment dedicat industriilor creativ-culturale din România.
Killa Fonic png
Vama intră în luptă cu Killa Fonic în bătălia muzicală a anului
Joi, Vama și Killa Fonic intră în cea mai așteptată bătălie muzicală a anului.
image png
Vedere asupra lumii din casele bunicilor
Recunosc o disperare aici, acceptată pe jumătate trupește, pe jumătate  sufletește.
dilemaveche 1 jpg
Cum identifici rapid un nou cazino online și cum să rămîi siguranță
Pe viitor, cu siguranță vor mai apărea jocuri diferite și inovative.
Dilemaveche   nuante de roscat jpg
Ce legătură există între nuanța părului și personalitate – află aici!
Te-ai întrebat vreodată dacă există o legătură între nuanța părului și personalitate?
Echoes of Presence partedinarte jpg
COMUNITATEA A DECIS: CÎȘTIGĂTORUL CONCURSULUI LANSAT DE ROMANIAN DESIGN WEEK ȘI IQOS ESTE PROIECTUL „ECHOES OF PRESENCE”
ÎMPREUNĂ este tema pe care Romanian Design Week și IQOS au propus-o comunității creative din România pentru ediția de anul acesta a concursului.
2nd NEW draft poster FINAL med jpg
Start pentru înscrierile la a doua ediție New Draft. Asociația Control N caută autori de scenarii de film din România
Trei sesiuni de lucru asistat, programate lunar, între lunile iulie și octombrie 2023
icr lbf2023 jpeg
#3 1 jpg
Cititul în familie: De ce este important să citim împreună cu cei mici?
Cititul în familie nu trebuie să fie o activitate plictisitoare, ci poate fi o aventură fascinantă pentru toți membrii familiei.
catre mine 50x70 preview jpg
Control N: Ateliere de autocunoaștere prin scris pentru liceeni
În perioada martie – mai 2023 atelierele își propun să abordeze într-o manieră originală trei forme de scriere.
cum alegi cele mai confortabile treninguri de fete pentru fiecare sezon jpg
Cum alegi cele mai confortabile treninguri de fete pentru fiecare sezon?
La școală, prin parc și la locul de joacă, treningul de fete este ținuta preferată ușor de adaptat la fiecare sezon.
specializare sau servicii complete cum alegi abordarea pentru service ul tau auto jpg
Specializare sau servicii complete: cum alegi abordarea pentru service-ul tău auto
Alegerea unei abordări pentru service-ul tău auto poate face diferența între succesul și eșecul afacerii.

Adevarul.ro

image
Românul care a descoperit secretul câștigului la loterie. Din cauza lui s-au schimbat legile în SUA și Canada
Un matematician român a descoperit secretului câștigului la loterie. Ştefan Mandel a reușit printr-o formulă personală să ia de 14 ori premiul cel mare. Norocosul a fost însă urmărit de ghinion, fiind anchetat de CIA și FBI.
image
Cum să pari mai deștept când porți o conversație banală. Ce spun cercetătorii de la Harvard
Dacă până acum ai crezut că menționarea funcției sau a studiilor te va „ridica“ în ochii partenerului de conversație, ar fi bine să te mai gândești o dată.
image
Presa britanică despre vizita Regelui Charles în țara noastră: „Are România în sânge“ VIDEO
Publicația britanică Daily Mail a publicat un amplu fotoreportaj dedicat vizitei de cinci zile a Regelui Charles al III-lea în țara noastră. Jurnaliștii au constatat că monarhul „are România în sânge“.

HIstoria.ro

image
Cine au fost cele trei soții ale lui Ștefan cel Mare? Familia și copiii domnului Moldovei
Ștefan cel Mare al Moldovei a fost căsătorit de trei ori, de fiecare dată luându-și de soţie o reprezentantă a unei mari familii aristocrate, de confesiune ortodoxă. Mai întâi, Ștefan s-a căsătorit, în vara anului 1463, într-un context în care plănuia organizarea unei cruciade ortodoxe împotriva Imperiului Otoman, cu Evdochia, care descindea după tată din neamul marilor duci ai Lituaniei. Tatăl ei, Alexandru al Kievului, era văr primar cu Cazimir al IV- lea, regele Poloniei și marele duce al Lit
image
Drumul României către Tratatul de la Trianon
Nimeni nu s-ar fi putut gândi la începutul anului 1918 la o schimbare totală în doar câteva luni a condițiilor dramatice în care se găsea România.
image
Tancurile în timpul Războiului Rece
Conflictul ideologic izbucnit între Uniunea Sovietică și aliații occidentali a dus la acumularea unor cantități enorme de material militar și la dezvoltarea inevitabilă a armei tancuri.