Are Video Pokerul cele mai bune şanse de cîştig?

18 iulie 2022
image

În peisajul ofertelor de cazino îşi face apariţia un joc care cel mai adesea este trecut cu vederea de jucători, cel de Video Poker. La acest lucru concură şi faptul că nu ştii la prima vedere unde să îl încadrezi, este un slot sau doar un joc de masă?

Răspunsul este undeva la mijloc, jocul de Video Poker fiind un melanj reuşit între cele două categorii de jocuri de noroc. Acest lucru înseamnă că te poţi folosi de toate regulile jocului de poker, dar nu cu ajutorul unei mese de joc, ci prin intermediul unui ecran video similar păcănelelor.

Are acest joc cele mai bune şanse de cîştig pentru un jucător care alege să îl joace? Vom discuta despre posibilităţi în rîndurile următoare, astfel încît să îţi faci o idee despre acest joc şi să iei de unul singur decizia de a-l juca.

1. RTP-ul la Video Poker

Orice număr de rotiri gratuite este binevenit pentru orice jucător, indiferent de experienţa pe care acesta o are. I se dă în acest fel posibilitatea de a juca gratuit la jocul selectat de cazino şi de a își testa șansele de reușită. Cum în ultima vreme jocul de Video Poker este într-o continuă ascensiune de popularitate, există posibilitatea ca aceste rotiri să fie chiar folosite la acest joc. Este momentul oportun în care un jucător se va obişnui cu modul în care acesta funcţionează, dar mai ales cu caracteristicile tehnice ale acestuia.

Cea mai importantă caracteristică a unui joc este RTP-ul cu care acesta a fost construit de dezvoltatori. Această caracteristică aduce în prim plan plăţile care se fac către jucători, deci este de real interes pentru pariorii care îşi doresc succesul financiar.

Şi în ceea ce priveşte jocul de Video Poker, RTP-ul se apropie de 100 % şi în unele cazuri chiar îl depăşeşte. Nici un alt joc de noroc nu are aceste procentaje, ceea ce explică de fapt panta ascendentă de popularitate pe care acest joc se află în ultima vreme. Cea mai cunoscută variantă de Video Poker are numele de Joker Poker şi are ataşată o caracteristică de RTP de 100,65 %. Îl urmează Deuces Wild cu un RTP de 100,76 % şi varianta de joc Double Bonus, care are şi ea ataşat un RTP de 100,17 %.

Orice variantă de Video Poker ai alege dintre cele trei, şansele de a obţine un cîştig important sînt cele mai mari din industria jocurilor de noroc. Decide deci ce joc ţi se potriveşte, aplică cunoştinţele din clasicul joc de poker şi setează cea mai bună miză. Jocul nu te va dezamăgi!

image

2. Volatilitate scăzută

Pentru că jocul de Video Poker este unul similar păcănelelor, intervine o altă caracteristică tehnică extrem de importantă, volatilitatea. Această caracteristică are 3 nivele declarate de fiecare producător, mică, medie şi mare, şi determină numărul de cîştiguri într-un anumit interval de timp.

O volatilitate mică desemnează atribuirea de cîştiguri dese şi mici în timp scurt, în timp ce volatilitatea medie atribuie cîştiguri relativ decente, la perioade acceptabile de timp. Volatilitatea mare este, prin urmare, caracteristica unui joc care se face remarcat prin plăţi mari, dar la intervale de timp la fel de mari.

Pentru orice variantă de Video Poker ai alege, volatilitatea declarată de producători este întotdeauna mică. Asta este tradusă în numeroase combinaţii cîştigătoare, în mod practic la fiecare 2 rotiri de joc se înregistrează un cîştig.

În varianta de joc Jacks or Better, mîinile cîştigătoare ocupă 45,46 % din timpul de joc, în timp ce jocul la Bonus Poker oferă o rată de cîştig de 45,51 %. Dacă compari aceste date cu modul în care un slot plăteşte, o să rămîi surprins plăcut.

Chiar dacă un slot are un RTP care nu va depăşi în nici un caz 99 %, plăţile pe care acesta le face nu se apropie nici măcar puţin de rata de succes a oricărei variante de Video Poker. Aşa se explică şi de ce poţi da învîrtire după învîrtire la un slot şi să nu ai parte de nici un cîştig, în timp ce un joc Video Poker te recompensează la fiecare a 2-a învîrtire.

Şi dacă te gîndeşti că ai parte de cîştiguri mici dar dese, acestea se contabilizează într-un final tot în contul tău de jucător. Şi nu uita că ai posibilitatea să faci o chintă roială care să îţi aducă cel mai mare premiu de pe tabela de plăţi şi chiar un jackpot colosal.

image

3. Trebuie să fii selectiv cu jocurile

Indiferent de jocul pe care îl accesezi, acest lucru nu se face în nici un caz la întîmplare. La fel stau lucrurile şi în cazul jocului de Video Poker, va trebui să faci o selecţie atentă din variantele disponibile şi să o alegi pe cea mai ofertantă.

Nu toate cazinourile oferă cele mai bune variante de Video Poker, aşa că va trebui să le testezi în prima fază pe toate. Şi ca de obicei în cazul ofertelor de Video Poker va trebui să o alegi întotdeauna pe cea care are ataşat cel mai mare RTP.

După ce te-ai convins de RTP-ul ataşat jocului, va trebui să observi şi tabela de plăţi pe care jocul o oferă. Acest lucru este unul deosebit de simplu, pentru că spre deosebire de sloturi, unde aceasta este ascunsă în butonul de specificaţii, la orice joc de Video Poker ea este prezentă pe ecran.

Mai mult decît atît, vei observa că de fiecare dată cînd schimbi miza de joc tabela de plăţi se schimbă în concordanţă cu aceasta, actualizînd-o. Ai în față tot timpul cîştigurile posibile pe care jocul le acordă şi îţi poţi ajusta miza în funcţie de acestea.

Nu te grăbi deci să pui pariuri pe primul joc de Video Poker întîlnit în oferta oricărui cazino. Verifică întîi toate caracteristicile tehnice şi compară tabelele de plăţi ale fiecărui joc în parte. Şi dacă vei găsi şi unul care are şi un jackpot impresionant, înseamnă că alegerea făcută este cea oportună şi merită să îţi încerci norocul.

Concluzie

Este foarte clar că, la capitolul RTP, orice variantă de Video Poker este imbatabilă. Cum deseori acest procent trece de 100 % şi este însoţit şi de o volatilitate mică, se explică de ce acest joc cîştigă constant popularitate printre jucători.

Verifică deci aceste caracteristici şi studiază tabelele de plăţi cu care acestea sînt create. Selectează apoi în cunoştinţă de cauză varianta de Video Poker care ţi se potriveşte cel mai bine şi setează miza corectă de joc pentru a avea cele mai bune şanse de cîştig!

Imagine featured jpg
Enola Holmes 2, noul film bazat pe seria autoarei Nancy Springer, se lansează spre finalul anului
Filmele ale căror scenarii sînt inspirate din cărți de succes rămîn o constantă și în lumea actuală a cinematografiei.
man plugging charger into electric    Copy jpg
5 motive să alegi o mașină electrică sau hibrid
În 2022, autoturismele electrice sau hibrid sînt o alegere tot mai populară în rîndul cumpărătorilor auto.
74907741 afc99f4360 k jpg
Scrisoare deschisă Ministrului Educației
Asociația Profesorilor de Limba și Literatura Română Ioana Em. Petrescu (ANPRO) vă solicită atenția cu privire la următoarele sesizări și propuneri referitoare la Proiectul Legii Învățămîntului Preuniversitar „România educată”, aflat în dezbatere publică:
20220726 185215 jpg
Bătrînii
Text de Diana Popescu, jurnalist cultural, realizatoarea celui mai ascultat podcast cultural – Cronicari Digitali
20220728 210201 jpg
Integrarea la scoala jpg
Cum poți facilita integrarea copilului în sistemul de învățămînt
Atunci cînd copiii merg la creșă, grădiniță sau școală, activitățile de orientare îi ajută să se familiarizeze cu mediul nou în care își vor petrece o mare parte a zilei.
Palama lui Dumnezeu jpg
Poiana Omului
Text de Toader Păun, jurnalist, căutător de oameni, locuri și experiențe de milioane
G0122246 JPG
Drumul transformării
Text de Toader Păun, jurnalist, căutător de oameni, locuri și experiențe de milioane
Imagine dilemaveche ro jpg
Ce înseamnă expresia „Toate drumurile duc la Roma” și care sînt originile sale
Roma a fost mereu o destinație populară pentru producătorii de filme și jocuri video.
20220724 174033 jpg
Balauri mici, balauri mari, cale ferată fără șină și povestea celor două țări
Text de Alexandra Bumbăcaru, căutătoare de povești alături de Cronicari Digitali
20220722 180510 jpg
20220721 180351 jpg
Prezent în propria-ți viață
Text de Diana Popescu, jurnalist cultural, realizatoarea celui mai ascultat podcast cultural – Cronicari Digitali
Resita vedere de sus jpg
Cea mai bună dilemă în gama RE
Text de Silvia Teodorescu, coordonator al campaniei Cronicari Digitali
20220719 160815 jpg
Piftii de iulie – jurnalul unui gurmand pe Via Transilvanica
Text de Cosmin Dragomir, jurnalist culinar și autor al cărții „Curatorul de Zacuscă”
20220720 185246 jpg
20220719 170725 jpg
„Rucsacul cu Povestiri de pe Via Transilvanica” concentrează cea mai complexă experiență turistică și culturală din România
Al doilea an de rezidență itinerantă de digital storytelling pune în valoare patrimoniul cultural de pe Via Transilvanica.
Aula magna cairoli jpg
Plagiatul la români: îngrijorări și propuneri
Scrisoare deschisă adresată universităților românești și Ministerului Educației
Rucsacul cu Povestiri de pe Via Transilvanica jpg
„Rucsacul cu Povestiri de pe Via Transilvanica” – Peste 1000 km din România autentică, parcurși în două săptămîni
„Rucsacul cu Povestiri de pe Via Transilvanica” scoate la lumină 50 de obiective de patrimoniu cultural, comunități etnice, antreprenoriate locale, gastronomie, natură, oameni-tezaur și localități uitate.
video poker sanse castig jpg
Are Video Pokerul cele mai bune şanse de cîştig?
În peisajul ofertelor de cazino îşi face apariţia un joc care cel mai adesea este trecut cu vederea de jucători, cel de Video Poker.
imagine (4) jpg
Teorii cu privire la serialul „Stranger Things”, ce ar putea fi confirmate în sezoanele viitoare
Sezonul cu numărul 4 a fost mult timp așteptat de fani, care deja se gîndesc acum la viitorul sezon.
chirilov cover jpg
Mihai Chirilov: „Un festival, dacă nu e construit în jurul comunității, e degeaba”
„Filmul de artă te forțează să devii inventiv în a găsi metode de expunere pentru a ajunge la cît mai mulți oameni.”
ILC jpg
Posteritatea Graziellei
În toți acești (mulți) ani în care l-am recitit, periodic, pe Caragiale, m-am întrebat nu o dată cum se face că opera sa a părut să accepte tot felul de interpretări, unele de-a dreptul stupide, reductive și, în fond, absurde.
jocuri noroc populare jpg
Care sînt cele mai populare jocuri de noroc din străinătate?
Oamenii din diferite țări de pe glob au preferințe specifice în materie de jocuri de noroc, modelate de culturi distincte.
boluri diversificare little prints jpg
Diversificarea, acum o joacă de copii – ce am învățat de la generațiile mai vechi de părinți
Din drag pentru copii, din nevoia de a oferi celor mici tot ce mai bun din tot ce mai bun, au apărut și branduri de lux, cu produse premium.

HIstoria.ro

image
Predica de la Clermont: Chemarea la Prima Cruciadă
În ziua de 27 noiembrie 1095, pe câmpul din fața orașului Clermont, câteva sute de oameni așteptau să audă predica papei Urban al II-lea.
image
Frontul din Caucaz al Războiului ruso-turc din 1877-1878
Războiul din 1877-1878 este cunoscut mai ales pentru frontul din Balcani, la care au luat parte mari unități otomane, rusești și românești în principal, dar și trupe sârbești și muntenegrene.
image
Necunoscuta poveste a raclei în care s-au odihnit osemintele voievodului Mihai Viteazul
Cu ocazia comemorării recente a morții voievodului Mihai Viteazul, Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I” a publicat pe pagina de socializare a instituției povestea inedită a raclei în care, pentru un timp, s-au odihnit osemintele.