De ce ne citiți în continuare?

24 ianuarie 2015   Dileme on-line

La începutul lui 2015,

a împlinit 22 de ani. Din 1993, navigăm pe apele tulburi ale tranziției, încercînd să fim nici prea-prea, nici foarte-foarte, mereu atenți la tot ce se întîmplă în jur, comentînd calm și echilibrat actualitea. 

Am început cu o mașină de scris, cu texte scrise de mînă și o echipă de oameni care credeau că esența dialogului stă în primul rînd în civilitate și în pluralitatea opiniilor, am adăugat puțin umor și detașare, am schimbat patroni (dar nu pe I.L.Caragiale, care a rămas mereu al nostru), am inventat

și

, am făcut un festival și-un club (ajunse, ambele, la a patra ediție), am intrat pe Facebook, am rămas fără niște membri ai redacției foarte dragi și i-am primit pe alții noi cu brațele deschise. 

În toți acești ani, ne-am dorit să rămînem punctul de sprijin al cititorilor noștri, într-o lume din ce în ce mai agitată. Nu știm cît am reușit, dar știm că trebuie să vă fim recunoscători pentru că ne-ați fost aproape. La 22 de ani de la primul nostru număr, ne-ar plăcea să știm de ce ne citiți în continuare (sau de ce nu ne mai citiți), ce ați vrea să vedeți în paginile noastre și ce nu, care e locul

în peisajul media de azi și în rutina dvs săptămînală. De fapt, am vrea să știm ce așteptări aveți de la noi de-acum încolo, ce-ar trebui să facem mai bine sau ce ar trebui să nu mai facem deloc. 

Așteptăm răspunsurile dvs. pe adresa dilema@satiricon.ro, pînă

Pe cele mai bune le vom publica pe Blogul cititorilor. 

Mai multe