Cîştigătorul campaniei „Dilema veche vă trimite în Cappadocia!“

15 octombrie 2018   Dileme on-line

Cîştigătorul este domnul Cristian Panghea Erdely, din Ghelinţa, jud. Covasna. Felicitări! Premiul este un circuit turistic de 8 zile în Turcia – Cappadocia, pentru două persoane.

***

Dilema veche vă trimite în Cappadocia! Abonaţi-vă pe şase sau douăsprezece luni, în perioada 22 octombrie – 25 noiembrie 2018 şi aveţi şansa să cîştigaţi o excursie de 8 zile pentru două persoane.

Petreceţi 8 zile minunate vizitînd mai întîi Antalya, apoi Konya, un loc de pelerinaj pentru turci, cu Mănăstirea Mevlana. Aici a luat naştere ordinul religios al dervişilor mevleviţi, cunoscuţi şi sub numele de dervişi rotitori. Vedeţi oraşul subteran Serhatli, săpat în roca vulcanică de locuitorii acestor meleaguri, cu sute de ani în urmă. Cu aspectul ei misterios, selenar, Cappadocia este cu siguranţă unul dintre cele mai extraordinare locuri pe de Pământ, iar carierele de tuf în interiorul cărora sunt încastrate locuinţe şi biserici reprezintă principalele puncte de atracţie ale zonei. Călătoriţi spre Parcul Naţional Göreme, ce face parte din patrimoniul cultural UNESCO, şi bisericile sale minunate.

Regulamentul complet al promoţiei poate fi accesat aici.

Preţul unui abonament de 6 luni este de 98 de lei, iar pentru abonamentele de 12 luni, preţul este de 159 de lei.

Mai multe