De ce să apelezi la implant dentar Megagen?

5 iunie 2024
implant dentar 11 jpg

Dinții reprezintă o parte foarte importantă a corpului uman. Cu ajutorul acestora se produce masticația. Dar pe lângă acest lucru, dinții ajută foarte mult la menținerea unui aspect fizic arătos. Cabinetele stomatologice pot reprezenta locul cel mai înfricoșător pentru multe persoane. Dacă se merge regulat, nu neapărat pentru proceduri complicate, ci și pentru control de rutină, nu va mai fi atât de neplăcut. Obișnuința va învinge frica. Înainte de a merge la stomatolog, în caz că resimțiți frică, gândiți-vă doar la beneficiile pe care le veți avea în urma unei vizite la un medic dentist.

La ce sunt folosite implanturile dentare?

Dinții, cu timpul, sunt afectați, fie de alimentele care sunt consumate, fie de anumite vicii și apar cariile. Dacă nu se merge constant la stomatolog, aceste carii nu mai pot vindecate printr-o simplă plombă sau coroană dentară și apare necesitatea unui implant dentar. Acestea nu sunt singurele motive. Există situații mai grave în care este necesar acest lucru: în urma unor accidente fizice ce au afectat întreaga dantură sau gingia.

Ca să vă mențineți un aspect fizic plăcut și să nu vă simțiți complexați, puteți apela la implanturile dentare. Ele au rolul de a înlocui dinții deteriorați sau pe cei lipsă.

Avantajele implantului dentar Megagen

La nivel general, implanturile dentare prezintă diferite avantaje. Ele ajută la păstrarea sănătății osoase de la nivelul cavității bucale. Totodată, sunt durabile, adică odată ce a fost efectuat un implant, nu o să mai fie nevoie să vă îngrijorați de măseaua sau dintele respectiv. Se va menține sănătos timp de câțiva ani, poate chiar decenii, astfel că vă scutește de alte vizite ulterioare la stomatolog. Să nu uităm de aspectul fizic. Poate fi ușor neplăcut să avem dinți lipsă, pe lângă că ne îngreunează masticația, nu arată nici bine.

Dar de ce să alegi un implant dentar Megagen?

În primul rând, sunt foarte calitative, încadrându-se în topul implantologiilor dentare. Materialul din care este confecționat, adică din titan pur, gradul 4, permite o recuperare mult mai ușoară deoarece este non-invaziv.

În al doilea rând,  aceste implanturi, datorită suprafeței lor specifice, ajută ca țesutul osos să nu fie în contact direct cu implantul. De ce este așa de important lucru? Deoarece ca la orice alt corp străin pe care corpul îl detectează, implantul poate fi respins. Cum se poate întâmpla acest lucru? În momentul în care apar complicații după procedură, cum ar fi infecții, acesta este semnul vostru de la corp că ceva nu e în regulă. Din fericire, acest lucru nu se va întâmpla în cazul implantului dentar Megagen.

Pe www.dentalpremier.ro puteți vedea mai multe în legătură cu aceste implanturi, inclusiv fotografii ca să vă faceți o idee despre cum arată și ce sunt mai exact. Totodată, puteți să le trimiteți o radiografie cu dantura dumneavoastră ca să vă sugereze cel mai potrivit implant, în funcție de ce nevoie aveți.

Implanturile Megagen sunt calitative, la un preț optim, ele pot menține sănătatea dinților voștri și ajută la un aspect fizic plăcut.

damian jpg
„În artă, nu ești niciodată singur” – Adrian Damian, omul din spatele SynergyX, instalația interactivă care va surprinde zecile de mii de vizitatori de la RDW 2024
Mărturisește că fuge de definiții și se ferește de etichetări. Totuşi, putem spune despre scenograful Adrian Damian că este unul dintre cei mai talentați artiști din generația lui și că superputerea lui este să transforme spațiile în personaje.
eveniment2 jpg
Sadeck Waff a semnat momentul surpriză din cadrul evenimentului IQOS Together X
Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o simfonie de mișcări și culori al cărei punct culminant a fost invitatul special al evenimentului.
igiena jpg
Lucruri pe care nu le știai despre istoria igienei și a îngrijirii personale
În multe culturi tradiționale ale lumii, femeile necăsătorite trebuiau să acorde mai multă atenție aspectului și igienei corporale, decât altele.
featured image (4) jpg
Cine a fost Loki în mitologia nordică?
Loki este unul dintre cei mai cunoscuți zei din mitologia nordică. Este considerat un zeu al focului și al magiei și poate lua diverse forme, atât umane cât și animale.
Halate si prosoape de baie jpg
Cadouri pentru evenimente: prosoape de baie și seturi de halate matrimoniale
Odată cu creșterea temperaturilor, tot mai multe evenimente sunt organizate de către persoanele apropiate.
Cum ne pregătim pentru Paște jpg
Cum ne pregătim pentru Paște
Masa de Paște este un moment special în care familia și prietenii se adună pentru a sărbători și a petrece timp împreună.
credite jpg
Ce putem face atunci când avem nevoie de un credit rapid?
Dacă te confrunți cu diferite situații financiare urgente, care nu pot fi amânate, trebuie să știi că sunt mai multe modalități prin care poți lua credite rapide.
Sanatatea ficatului  Cum identifici semnele unui ficat bolnav jpg
Sănătatea ficatului: Cum identifici semnele unui ficat bolnav
Ficatul este un organ vital în corpul omului, fiind implicat în sute de procese, printre care: digerarea alimentelor, eliminarea deșeurilor din organism și producerea unor factori de coagulare care facilitează circulația sângelui.
Rolul esential al adjuvantilor in optimizarea pesticidelor jpg
Rolul esențial al adjuvanților în optimizarea pesticidelor
Condițiile de mediu, intemperiile, buruienile, precum și bolile și dăunătorii plantelor reprezintă tot atâtea provocări pentru fermierii moderni.
IMG 20240408 WA0011 jpg
Casa Memorială „Amza Pellea”, din Băilești, a fost redeschisă publicului
Manifestările dedicate cinstirii memoriei îndrăgitului actor român, născut în inima Olteniei, au debutat pe 6 aprilie, pe scena Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova, locul în care și-a început fascinanta călătorie în lumea artistică.
pompy ciepła (2) jpg
Pompe de căldură - utilizarea, funcționarea și tipurile acestora
În ultimii ani, pompe de căldură s-au remarcat intre dispozitivele utilizate în sistemele moderne de încălzire.
header piese jpg
Sfaturi pentru conducătorii care apreciază piese auto online de calitate și serviciile unor profesioniști
Achiziționarea de piese auto online poate fi o modalitate convenabilă și eficientă de a-ți repara sau întreține mașina.
masa de paste jpg
Cum să aranjezi o masă festivă perfectă: trei sfaturi utile
Nu mai este mult până la sărbătorile de Paște. Chiar dacă poate părea cam devreme să începi pregătirile de sărbătoare, poți începe planificarea de pe acum dacă vrei să-ți impresionezi invitații.
caine in vacanta jpg
Cum să îți pregătești câinele pentru călătorii: 6 sfaturi pentru o vacanță fără probleme
Te pregătești să pleci în prima vacanță alături de câinele tău? Experiența de a pleca într-o călătorie cu cel mai bun prieten al tău poate fi una inedită, care te va încărca cu amintiri plăcute.
image png
Lumea în care trăim
Trăim ceea ce poartă numele de „marea epuizare”.
image png
Flori, lumi și profesoare
Flori le-am dus de cîte ori am avut ocazia, la propriu sau la figurat.
image png
Cît de puțin ne lipsește...
Zic alți psihologi: nu pierde copilul interior, „accesează-l”, joacă-te, have fun! Aiurea!
image png
Zoe, fii feminină!
În prezent, cînd vorbim despre feminism, nu ne mai raportăm la structura rațională a lui Beauvoir, ci la extremismele de tipul Solanas.
p 20 Aleksei Navalnîi WC jpg
O întrebare greu de ocolit
Pentru noi, astăzi, răul şi suferinţa nu sînt doar mari teme teoretice. Nici nu se limitează la experienţa lor privată.
image png
Tîlcuirile tradiției isihaste
O luminoasă excepție de la această triumfală decadență e de găsit în lucrarea Părintelui Agapie Corbu.
1038 21a centrul comunitar din Chiojdu, 2023 jpg
Arhitectura interesului public
Arhitectura interesului public reprezintă o dezvoltare rizomatică orizontală la nivel local.
p 24 M Plesu jpg
Cu ochii-n 3,14
Un preot din Spania, împreună cu partenerul său, au fost arestați pentru că ar fi făcut trafic cu Viagra.
image png
Pe ce te bazezi?
Pe măsură ce avansez în vîrstă, tind să cred că ceea ce numim intuiție se bazează pe experiența noastră de viață.
image png
De primăvară
Florile înșiruite mai sus se vindeau pe stradă, din loc în loc, înveselind-o. Schimbînd-o.

Adevarul.ro

image
De ce este blocată intrarea României în Schengen. Un reputat economist are răspunsul: xenofobie, ignoranță și Portul Constanța
Alegătorul austriac dă dovadă de ignoranță și xenofobie când crede politicienii care-i spun că ținerea României în afara Schengen îl va „proteja” de emigranți, la fel cum alegătorul român e ignorant când crede că refuzul are la bază „frica” de Portul Constanța, susține economistul Radu Nechita.
image
Fenomen uluitor surprins în Munții Metaliferi. Busola o ia razna, iar trăsnetele lovesc necruțător FOTO VIDEO
O furtună abătută peste ținuturile Bradului din Munții Apuseni a dat naștere unor fenomene meteorologice rar întâlnite, iar fotograful Marius Turc a surprins în imagini o scenă care a stârnit uluire.
image
Copii în comă alcoolică la spital: „Beau acasă și nu-i aduce nimeni la Urgențe. Bea și mama, bea și tata și li se pare o stare normală”
În multe zone din România, vârsta la care copii se apucă de băut scade în mod dramatic. Sunt și copii de 11 ani care ajung în comă alcoolică, la spital.

HIstoria.ro

image
Regimul Antonescu a instituit domiciliul obligatoriu pentru „bețivii incorijibili”
Regimul Antonescu instituise domiciliul obligatoriu, sancțiune dată „persoanelor a căror activitate este de natură a contribui la tulburarea ordinei și liniștii publice”. Cam ce înseamnă tulburarea ordinei și liniștii publice știm azi din Noul Cod Penal, Art. 371:
image
Cine au fost francmasonii din jurul lui Alexandru Ioan Cuza?
Alexandru Ioan Cuza a fost ales prinț al celor două principate dunărene cu sprijin francmasonic.
image
Apogeul Bătăliei Atlanticului
Perioada decembrie 1942 - mai 1943 a reprezentat apogeul Bătăliei Atlanticului, considerată ca fiind cea mai lungă confruntare a războiului.