Nimic și nimeni nu sînt ceea ce par a fi

26 aprilie 2023   Tema săptămînii

Refuză să crezi orice informație afli de la oficialități! Evident, să nu îi crezi nici pe așa-numiții experți. Ei (sau ele) sînt doar instrumente docile ale celor care stăpînesc de fapt Lumea și vor să te asuprească! Nu uita, nimic și nimeni nu sînt ceea ce par a fi! 

Apoi, nimic nu este întîmplător! Totul este rezultatul unei uriașe conspirații, viețile noastre sînt controlate din umbră de către stăpînii nevăzuți ai planetei și fiecare faptă care se petrece a fost de mult planificată cu grijă! 

Nu uita, ești extrem de prețios! Faptele tale zilnice pot deveni un pericol pentru acei conducători nevăzuți! De aceea guvernanții globali știu că trebuie să îți supravegheze permanent fiecare mișcare, în cel mai mic detaliu. Vor să fie siguri că fiecare pas pe care îl faci, fiecare decizie pe care o iei se potrivește cu planurile lor diabolice. Vor face totul să te supravegheze – nu uita, un microprocesor injectat în tine te poate transforma în robot. Nu va mai dura mult și, dacă nu te ferești, vei putea fi controlat de la distanță.  

Mai e ceva! Pe planeta noastră sîntem din ce în ce mai mulți! Sigur Stăpînii Lumii vor dori să mai scadă cifrele. De aceea inventează boli sau așa-zise soluții pentru boli. Așa ne pot controla mai bine starea de sănătate. Și cînd va veni momentul – să te ții! Vor rămîne pe planetă doar cei aleși (și, evident, noi ăștia care am înțeles din timp ce ni se pregătește). 

Uită ceea ce ai învățat la școală! Legile naturale sînt, de fapt, niște minciuni plantate în creierele noastre de cînd eram mici ca să putem fi controlați. De fapt, aceste minciuni au rădăcini mult mai vechi, cu mult înainte de a ne naște noi. Stăpînii din umbră vor să ne zăpăcească pe toți, trebuie să credem numeroase minciuni grosolane, cum că Pămîntul pe care trăim ar fi rotund. Sau că s-ar învîrti în jurul Soarelui. Sau că oamenii au ajuns pe Lună (de parcă ar putea sta cineva în echilibru pe o bilă atît de mică). Educația asta este pentru oi, nu pentru Oamenii Liberi, ca tine. 

Nu avea încredere nici în așa-zișii prieteni! Cei care îți spun că ești pe un drum greșit sînt și ei fie în tagma viitorilor stăpîni, fie simple rumegătoare spălate pe creier, pioni din marele experiment în care trăim.

Nu ascunde Adevărul pentru tine! Dacă tot ai aflat care este situația reală, încearcă să îi salvezi pe cît mai mulți! Spune-le mereu ce ai înțeles tu! Chiar dacă printre cei pe care îi cunoști vor fi și trădători, fiecare suflet trecut de partea bună contează! Nu pierde nici o ocazie, acționează acum! Vorbește despre asta oriunde te vei afla! 

Vor rîde de tine, alții vor spune că vorbești prostii, te vor insulta, dar trebuie să te ții tare. Printre agenții stăpînilor din umbră, cei mai mulți sînt sclavi nevinovați. Sărmanii, nu știu ce li se va întîmpla. Așa că tot tu vei rîde la urmă și vei rîde mai bine. 

Adrian Stănică este cercetător științific la Institutul Național pentru Geologie Marină – GeoEcoMar, profesor onorific la Universitatea din Stirling, Marea Britanie.

Mai multe