Lacrimi în direct

6 noiembrie 2013   Tema săptămînii

După cum se vede din foarte scurta şi selectiva trecere în revistă de mai jos, televiziunile noastre sînt pline de personaje care plîng în direct. Uneori, fenomenul apare şi la case mai mari, prin alte ţări. Dacă în înşiruirea de mai jos apar şi nume de care auziţi pentru prima oară, nu vă faceţi griji, acest lucru nu e decît o confirmare că, în zilele noastre, notorietatea se cîştigă şi prin plîns. 

● Nicoleta Luciu a început să plîngă în timp ce prezenta emisiunea Bingo România, care se difuzează în fiecare duminică seara de la ora 22, pe postul Acasa TV. Floarea Olariu, cîştigătoarea a peste 200.000 de lei, din ultima emisiune, a impresionat-o pe frumoasa prezentatoare cu povestea sa de viaţă. (acasatv.ro)

● Andreea Mantea, prezentatoarea de la Kanal D, a apărut în lacrimi,  alături de Mădălin Ionescu, la show-ul pe care îl prezintă. Andreea Mantea a fost dărîmată de vestea pe care i-a dat-o Ştefan Stan prin intermediul presei, că ei doi se despart. (femina.ro)

● Momente extrem de emoţionante în emisiunea Cancan TV. Ştefan Stan a venit să vorbească despre despărţirea dintre el şi Andreea Mantea. Cîştigătorul primei ediţii a emisiunii Vocea României nu şi-a putut stăpîni lacrimile cînd a vorbit despre despărţirea de Andreea Mantea şi, oricît a încercat să se ţină tare, durerea cauzată de sfîrşitul relaţiei l-a făcut să cedeze. Profund emoţionată de povestea de dragoste dintre Ştefan şi Andreea, dar şi de suferinţa artistului, Ilinca nu şi-a mai putut stăpîni nici ea lacrimile. Deoarece ambii erau vizibil afectaţi de moment, Adrian Artene a fost nevoit să ceară o pauză publicitară pentru ca cei doi să-şi poată reveni. (stirileprotv.ro)

● Prezentatoarea TV Cristina Cioran a avut parte de un moment emoţionant în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Draga mea prietenă. Invitată în studio, Ellie White a interpretat piesa „Un actor grăbit“, care aparţine Laurei Stoica. Cristina Cioran, o mare admiratoare a Laurei Stoica, a fost vizibil emoţionată şi a fost surprinsă de camerele de filmat în timp ce lăcrima. (www.gandul.info)

● Adriana Bahmuţeanu a izbucnit în lacrimi din cauza problemelor cu banii! (youtube.com)

● Oana Zăvoranu, în lacrimi, în direct: „Îmi lipseşte mult Pepe!“ (stiri.com.ro)

● Melania Medeleanu, despărţire cu lacrimi, în direct la Realitatea TV. (220.ro)

● Bianca Brad a izbucnit în lacrimi în direct, vorbind despre băieţelul ei! „Sărăcuţu’, suferă.“ Bianca Brad a vorbit la emisiunea Agentul VIP, de la Antena 2, despre probleme cu care se confruntă în ultima perioadă, de cînd iubitul ei este arestat în SUA. Într-o situaţie dificilă se află şi băieţelul vedetei, care nu ştie ce s-a întîmplat cu sora lui, Emma, care nu a apucat să se nască. (antena2.ro)

● Nicolae Mitea a vărsat lacrimi în direct pentru Andreea Tonciu. (svnews.ro)

● Liviu Vârciu stoarce lacrimi în direct pentru Adelina. (ziarulatac.ro)

● Bianca Drăguşanu, cu ochii în lacrimi, în direct: „Nu aş accepta niciodată ideea că trebuie să-mi amputez vreun picior.“ (time4news.ro)

● Adi Minune, în lacrimi în direct! Vezi ce l-a emoţionat atît de tare! A venit cu Ferrari-ul în studio! Adi Minune a împlinit 37 de ani, prilej cu care a ajuns în studioul Happy Hour direct cu maşina sa de lux, dar a avut parte şi de o surpriză de proporţii. Fiica de 13 ani a lui Adi Minune, Carmen Simionescu, a vrut să îi facă o surpriză tatălui ei şi i-a cîntat pentru prima oară la o emisiune TV, o piesă a Christinei Aguilera. Manelistul a fost impresionat pînă la lacrimi. (ziaresireviste.ro)

● Luptătorul Cătălin Zmărăndescu a izbucnit în lacrimi, într-o emisiune televizată, în timp ce povestea drama prin care trece. (ziare.com)

● Robert De Niro a izbucnit în lacrimi în direct, în timpul unei emisiuni televizate, în timp ce îşi promova noul film, Silver Linings Playbook, pentru care a primit a şaptea nominalizare la Oscar, din carieră. (procinema.ro)

Mai multe