Gît subţire, gît gros de curcan – dezbatere publică şi management
7 octombrie 2015
Societate
Într-unul din articolele mele anterioare, aduceam în dezbatere publică felul în care în BIG Berceni se vînd gîturile de curcan. Mai mulţi cititori mă acuză de neverosimil, de impunerea unei false probleme. Ataşez, în primul rînd, fotografia care dovedeşte fără dubiu afişarea problemei. Apoi, vin şi spun că, într-o scurtă discuţie cu vînzătoarea, am aflat că se face o ciorbă nemaivăzută din gîturi de curcan, carne fiind din belşug pe gît. Apoi, legat de modalitatea de vînzare, doamna, amabilă, mi-a spus că nu de puţine ori rămîne cu retur pe „subţire“. „Aşa ceva nu mai poate continua. Este vorba de lipsă de management. Am rezolvat-o cu brio, mai ales că la BIG sîntem singurii care ne-am aventurat în comerţul cu gîturi.