Despre restaurante scumpe degeaba

8 mai 2013   Societate

Cînd în România te costă un milion fructele de mare din farfurie eşti un tîmpit că mai stai în restaurantul ăla. Nu există aşa ceva. Nu este elefant. Nu există în ţară un bucătar care să justifice prepararea acestor delicatese cu banii ăştia. Dacă tu plăteşti atîţia bani înseamnă că eşti tîmpit şi degeaba ai banii ăia. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani.

Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani. Tîmpit cu bani.

Tîmpit cu bani. Pardon, ai bani – nu eşti tîmpit în general, ci că te laşi păcălit în sensul fructelor de mare. Îţi dau consultanţă. În orice restaurant din România intri şi ţi se pare curios preţul, dă-mi un e-mail şi te ajut să priveşti ca un om ce ţi se întîmplă.

Istodor.eugen@gmail.com
 

Mai multe