De ce să apelezi la implant dentar Megagen?

5 iunie 2024   Societate

Dinții reprezintă o parte foarte importantă a corpului uman. Cu ajutorul acestora se produce masticația. Dar pe lângă acest lucru, dinții ajută foarte mult la menținerea unui aspect fizic arătos. Cabinetele stomatologice pot reprezenta locul cel mai înfricoșător pentru multe persoane. Dacă se merge regulat, nu neapărat pentru proceduri complicate, ci și pentru control de rutină, nu va mai fi atât de neplăcut. Obișnuința va învinge frica. Înainte de a merge la stomatolog, în caz că resimțiți frică, gândiți-vă doar la beneficiile pe care le veți avea în urma unei vizite la un medic dentist.

La ce sunt folosite implanturile dentare?

Dinții, cu timpul, sunt afectați, fie de alimentele care sunt consumate, fie de anumite vicii și apar cariile. Dacă nu se merge constant la stomatolog, aceste carii nu mai pot vindecate printr-o simplă plombă sau coroană dentară și apare necesitatea unui implant dentar. Acestea nu sunt singurele motive. Există situații mai grave în care este necesar acest lucru: în urma unor accidente fizice ce au afectat întreaga dantură sau gingia.

Ca să vă mențineți un aspect fizic plăcut și să nu vă simțiți complexați, puteți apela la implanturile dentare. Ele au rolul de a înlocui dinții deteriorați sau pe cei lipsă.

Avantajele implantului dentar Megagen

La nivel general, implanturile dentare prezintă diferite avantaje. Ele ajută la păstrarea sănătății osoase de la nivelul cavității bucale. Totodată, sunt durabile, adică odată ce a fost efectuat un implant, nu o să mai fie nevoie să vă îngrijorați de măseaua sau dintele respectiv. Se va menține sănătos timp de câțiva ani, poate chiar decenii, astfel că vă scutește de alte vizite ulterioare la stomatolog. Să nu uităm de aspectul fizic. Poate fi ușor neplăcut să avem dinți lipsă, pe lângă că ne îngreunează masticația, nu arată nici bine.

Dar de ce să alegi un implant dentar Megagen?

În primul rând, sunt foarte calitative, încadrându-se în topul implantologiilor dentare. Materialul din care este confecționat, adică din titan pur, gradul 4, permite o recuperare mult mai ușoară deoarece este non-invaziv.

În al doilea rând,  aceste implanturi, datorită suprafeței lor specifice, ajută ca țesutul osos să nu fie în contact direct cu implantul. De ce este așa de important lucru? Deoarece ca la orice alt corp străin pe care corpul îl detectează, implantul poate fi respins. Cum se poate întâmpla acest lucru? În momentul în care apar complicații după procedură, cum ar fi infecții, acesta este semnul vostru de la corp că ceva nu e în regulă. Din fericire, acest lucru nu se va întâmpla în cazul implantului dentar Megagen.

Pe www.dentalpremier.ro puteți vedea mai multe în legătură cu aceste implanturi, inclusiv fotografii ca să vă faceți o idee despre cum arată și ce sunt mai exact. Totodată, puteți să le trimiteți o radiografie cu dantura dumneavoastră ca să vă sugereze cel mai potrivit implant, în funcție de ce nevoie aveți.

Implanturile Megagen sunt calitative, la un preț optim, ele pot menține sănătatea dinților voștri și ajută la un aspect fizic plăcut.

Mai multe