Am primit această scrisoare

22 octombrie 2014   Societate

M-am amuzat. Are dreptate. Dar nu e mai bine să-mi dau singur cîte o bere şi să-mi corectez singur greşelile?

Bună ziua,

Mă numesc Bianca Ionescu, am 25 de ani şi am absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti. Activitatea pe care o întreprind se axează pe verificarea ortografiei paginilor web din România.

Vă rog să-mi permiteţi să vă atrag atenţia asupra a două greşeli de scriere de pe site-ul dvs. (istodor.ro), cauzate cel mai probabil din neatenţie sau viteză în redactare.

Cuvîntul greşit: mutle

De pe pagina web: istodor.ro/ 2009/12/ioana-parvulescu-3-sunt-satula-de-drumuri-atunci-nasi-escroci-si-tirani-azi-calatori-badarani

Cuvîntul greşit: sint

De pe pagina web: istodor.ro/2010/ 04/bucuresti-al-nostru-esti-centrul-cen trului-istoric-bucurestiul-merita-sa-aiba-un-centru-istoric

Pentru a vizualiza greşelile daţi click aici!

Greşelile de redactare / ortografie întîlnite de un vizitator pe pagina Dvs. web pot afecta credibilitatea site-ului.

De obicei, preţul pentru corectarea site-urilor de dimensiuni medii variază între 70 – 110 lei (neplătitor de TVA), dar istodor.ro este mai complex. Dacă doriţi, vă pot transmite o ofertă personalizată unică, împreună cu o hartă a site-ului Dvs. (în mod gratuit). Această hartă o puteţi folosi şi chiar dacă vă decideţi să nu comandaţi acest serviciu, pentru a verifica / identifica erori în structura site-ului Dvs.

Vă mulţumesc pentru atenţia acordată şi aştept cu interes răspunsul Dvs. În cazul în care decizia de a comanda acest serviciu nu este de competenţa Dvs., am rugămintea să redirecţionaţi mesajul meu către persoana vizată. 

Cu stimă,

Bianca Ionescu Corector web [Minta 2]

Mai multe