123Credit.ro își continuă expansiunea în România prin deschiderea unor noi birouri în Cluj, Baia Mare, Sibiu și Suceava

11 septembrie 2024   Societate

București, 10 Septembrie 2024 – 123Credit.ro, un jucător important pe piața brokerajului de credite din România, și prima companie din domeniu care a dezvoltat fluxuri full digitale de aplicare la credite, își continuă expansiunea națională prin deschiderea unor noi birouri fizice.

Această extindere face parte din strategia companiei de a consolida rețeaua de brokeri la nivel național și de a-și întări prezența în diferite regiuni ale țării.

În acest context, compania a inaugurat hub-uri noi în orașele Baia Mare, Sibiu și Suceava, răspunzând nevoilor crescânde pentru servicii profesionale de brokeraj de credite în zonele de Nord și Centru ale României. În plus, 123Credit.ro și-a extins operațiunile în Cluj-Napoca, deschizând un al doilea birou în mai puțin de un an pentru a răspunde cererii mari de brokeri credite Cluj. De asemenea, echipa din București s-a mărit prin recrutarea unor specialiști de top, pregătiți să facă față cererii tot mai mari din Capitală.

Această mișcare strategică face parte din planul ambițios de extindere al companiei, care include atât dezvoltarea prezenței fizice, cât și continua dezvoltare a functionalitatilor platformei online. 123Credit.ro continuă să investească în tehnologie și în formarea echipelor de experți pentru a oferi clienților o experiență profesionista, dar în același timp simplă, rapidă și fără birocrație, fie prin aplicarea unui proces 100% online, fie prin vizite directe în birourile companiei în hub-uri precum Cluj pentru a acoperi nevoia de brokeri credite.

“La 123Credit.ro credem într-un viitor în care beneficiile aduse de tehnologie vor crea sinergii care vor transforma radical intermedierea de credite din România, printr-un mix perfect între fluxurile digitale, prin care clienții au libertatea de a interactiona în orice moment, simplu și fără bătăi de cap cu serviciile financiare oferite de bănci, și completat de accesul la o echipa de experți autorizați care asigura tot suportul necesar pentru a crea cea mai frumoasă și eficienta experiența de obținere  a unui credit.”, Sebastian Piu, Co-Fondator si Managing Partner 123Credit.ro.

Până la finalul anului, obiectivul companiei este inaugurarea a încă două hub-uri de interes în orașele Iași și Constanța.

„Viteza cu care reușim să ne extindem reprezintă, într-adevăr, o premieră pentru industria de brokeraj din România. În mai puțin de un an am reușit să ajungem în topul companiilor de profil, ceea ce confirmă că strategia și modelul de business unic al 123Credit.ro sunt validate. Investițiile majore în tehnologie, fluxurile de lucru eficiente și calitatea profesională a oamenilor sunt ingredientele esențiale ale acestei rețete de succes. Creșterea va fi și mai accelerată în următoarea perioadă, pe măsură ce tot mai mulți profesioniști recunoscuți, fie din industria brokerajului, fie din zona bancară, și-au manifestat interesul să ni se alăture în această poveste despre tehnologie, viitor și oameni”, a declarat Ionuț Verzea, Directorul Național al rețelei de specialiști 123Credit.ro.

Articol sustinut de 123credit.ro

Mai multe