Care este „Drumul către Finală” pe care l-ai alege?

18 aprilie 2013   Film

Sponsored post: Spotul lansat astăzi este ultimul element din campania integrată brand-ului “Road to The Final” ce marchează al şaptelea an consecutiv în care Heineken este sponsor oficial al UEFA Champions League.

continua campania globală

prin lansarea unui nou spot semnat de Wieden+Kennedy Amsterdam. Noul spot îşi propune sa ilustreze felul în care imaginaţia îl ajuta pe protagonist să ajungă la cel mai prestigios eveniment al fotbalului – Finala UEFA Champions League.

În timp ce unele dintre cele mai bune echipe de

din lume se luptă în sferturile de finală ale UEFA Champions League, Heineken® scoate la iveală cel mai recent element al campaniei sale

, lansînd o nouă campanie publicitară, numită

.

Protagonistul clipului pune în prim plan un fan norocos care primeşte un bilet la Finala

.  Singura problemă este că acesta se află în partea opusă a globului şi se confruntă cu o cursă contracronometru pentru a ajunge la meci. Combinînd ingeniozitatea, imaginaţia şi inventivitatea, acesta reuşeşte să depăşească fiecare obstacol pus în calea sa - şi să fie recompensat cu experienţa supremă de fotbal - un loc în primele rînduri pe Wembley, ajungînd chiar înainte de startul meciului şi de lovitura de începere.

Fanii mărcii pot juca un meci de pinball cu elemente care apar în reclamă.  Jucătorii pot concura unul împotriva celuilalt pentru a cîştiga drepturi de bravadă şi aprecieri publice.

Tags: Heineken, Fotbal, Champions League, Sponsored Post

Mai multe