Fashion Picnic la British Gallery

18 iulie 2012   La zi în cultură

În luna august, British Gallery îşi redeschide porţile pentru a zecea ediţie de rendez-vous-uri cu creatorii de modă din România. Sezonul Fashion Picnic a început în luna mai şi se încheie prin octombrie, fiind o etapă de apariţii interesante semnalate în moda românească şi marcate prin creaţii cu adevărat originale, adesea chiar de excepţie. Fashion Picnic la British Gallery îşi propune să aducă laolaltă pasionaţii de design vestimentar şi obiceiuri culinare, într-o atmosferă tipic britanică. Reuniunea din grădină va fi o sărbătoare sub cerul liber, în curtea unei case dintre cele mai englezeşti, şi în prezenţa cîtorva designeri români invitaţi să expună colecţiile pentru sezonul estival 2012.

Sărbătoarea începe pe la orele brunch-ului, în a doua sîmbătă din august, şi se aseamănă cu un festival de culori şi texturi. Invitaţii sînt de vîrste, contexturi şi temperamente diverse. Ne-am ferit pînă acum de creaţii ultra-preţioase, nu fiindcă nu am fi rafinaţi, din contră. Reperăm noutăţi la tot pasul şi grădina ne lasă să trăim în continuare în povestea asta, cel puţin în sezonul cald.

Degustări de vinuri, ceaiuri şi biscuiţi tipic englezeşti, cu muzică în acelaşi ritm de fîţîială, specialităţile britanice se vor alătura gustului pentru design vestimentar semnat de invitaţi, prezenţi la întîlnirea cu publicul pînă la finalul serii.

Intrarea este liberă. Tot timpul va fi vară şi totul conform planului.  

Tatiana Moise este creierul şi sufletul petrecerii (adică project manager) pentru Fashion Picnic.

Mai multe