Disco, french electro, chillwave

●  Disco, french electro, chillwave, abstract hip-hop, dub techno, deep house, numai rarităţi, remixuri pe val şi exclusivităţi în emisiunea Flight Club de pe Radio Guerrilla a lui Vlad Stoian (http://warmer-climes.blogspot.com), cel care în fiecare sîmbătă, de la ora 22, îţi transformă apartamentul în cel mai electro-elitist club din ţară. (Marius Chivu)

●  Pentru toţi beethovenienii, cîţi or mai fi, dar în frunte, desigur, cu dl Şerban Foarţă (prietenul ştie de ce): Mezzo a reluat, în fiecare miercuri, integrala sonatelor pentru pian cu Daniel Barenboim la clape. (Radu Cosaşu)

●  „Tiranul cu o cameră de filmat“ – eseul publicat de criticul american Jay Hoberman în ultimul număr din The New York Review of Books (http://www. nybooks.com/blogs/nyrblog/2010/jun/29/tyrant-movie-camera/) despre cel mai nou film al lui Andrei Ujică, Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu. Încă o dovadă măgulitoare a faptului că cinematografia noastră chiar contează. (Luiza Vasiliu)

●  Dacă vreţi să vedeţi sau să revedeţi cîteva filme ale ultimului mare independent american, Jim Jarmusch (Permanent Vacation, Stranger than Paradise, Down by Law, Mistery Train şi Night on Earth), „se dau“ pe Cinemax, în fiecare luni din iulie. (Ana Maria Sandu)

Mai multe