A început Mondialul

●  Dacă vă plac dilemele ştiinţei, vă recomand emisiunea de pe Discovery Channel, „What’s That About“, în fiecare miercuri de la 21,50. (Marius Chivu)

●  Citiţi, zilele astea, cît puteţi de mult şi multe pe timesonline.co.uk, încă gratis. De la 1 iunie The Times, acest templu al jurnalismului, are un nou site, pe bani. Site-ul vechi va fi în curînd „înghiţit“ de cel nou. Va costa doar cîteva lire sterline pe lună, dar orişicît... (Mircea Vasilescu)

●  Vineri, 11 iunie, a început Mondialul de fotbal din Africa de Sud. Se recomandă renunţarea la terorizanta întrebare de ce nu sîntem şi noi acolo. (Radu Cosaşu)

●  Călătorilor de week-end, de ce nu, din nou, Bulgaria. La cîteva ore de mers cu maşina, Velico Tîrnovo, un orăşel medieval, cu un centru vechi fermecător, străduţe pietruite, biserici vechi, aer de vacanţă, terase minunate, priveliştea orăşelului terasat, mîncăruri excepţionale şi preţuri incredibile. Cazări bune şi servicii ireproşabile (pentru enervarea celor care continuă să arunce clişeul total nerealist cu „pînă şi bulgarii ne-au luat-o înainte“). O ieşire care nu poate decît să umple sufletul de hedonism, şi să clătească ochii de frumos.

●  Poni Hoax, o formaţie de muzică electronică care a dat peste cap Europa, vin la Bucureşti la Street Delivery, festival urban ajuns la a cincea ediţie: V de la Verde! Pe Facebook mai mulţi ascultători s-au mobilizat să-i convingă pe francezi să cînte hitul lor, „Budapest“, într-o variantă locală: la refren, în locul capitalei Ungariei, să se strige Bucarest! Cum se zicea mai de mult BUDArest is BUCApest!

Mai multe