08008-CENZURA, Anim'est, Filmele de la Cannes

3 octombrie 2012   DILEMA VECHE VĂ RECOMANDĂ

● Dacă învăţaţi sau munciţi în şcoli, licee, teatre, edituri, galerii de artă, muzee, cinematografe, în institute sau la nivel ministerial şi simţiţi că vă este încălcată libertatea de expresie, sunaţi cu încredere la Linia Verde Anticenzură: 08008-CENZURA (0800-823.698, număr de telefon gratuit) sau intraţi pe site-ul www.anticenzura.ro, unde se vor înregistra toate mesajele cetăţenilor, fie ei artişti cenzuraţi sau simpli martori ai unui act de cenzură. Acestea vor fi incluse într-o instalaţie itinerantă ce va fi expusă în faţa instituţiilor culturale din România. (Marius Chivu)

● Şi în toamna asta ne mutăm la cinematograf. Întîi la Anim’est, apoi la Filmele de la Cannes care vin la Bucureşti. În sfîrşit, o să putem să vedem şi noi filmul lui Cristian Mungiu, După dealuri. (Ana Maria Sandu)

● Pentru că puţin prost gust n-a stricat niciodată nimănui, Anim’est ne-a pregătit sîmbătă, 5 octombrie, de la ora 23, la Cinema Patria, „The Night of the Animated Bad Taste“, o noapte cu filme şi filmuleţe incorecte politic, revoltătoare, trash, penibile, dubioase. Ca să strîmbăm din nas mai puţin şi să nu ne mai luăm întotdeauna aşa de tare în serios. (Luiza Vasiliu)
 

Mai multe