Mitică Dragomir, semizeu

25 iulie 2012   TÎLC SHOW

Mitică Dragomir anunţă deja că în 2014 Mircea Sandu va cîştiga cu siguranţă un nou mandat la preşedinţia FRF. Oare nu cumva tipii ăştia doi sînt nişte semizei nemuritori şi noi nu ne-am dat seama de asta pînă acum?

Ba sînt chiar zei. Şi e ca-n Olimp: fiecare civilizaţie îşi merită divinităţile. Pînă cînd se hotărăşte să le ignore, şi atunci zeii cad în cap. Cu zgomot. Deocamdată, nemurirea celor doi stă în mîinile unor procurori şi tocmai a fost ciobită de o judecătoare cu aer că se bagă să regleze turaţia unui motor din care sar şuruburi.

Şefii fotbalului sînt probabil în cea mai proastă situaţie de cînd se ştiu pe scaunele care au capătăt forma lor: sînt cercetaţi de un stat cu o foame de leu şi s-au pus rău cu primarul Craiovei, care a priceput bine cîtă publicitate gratuită îţi oferă grija pentru cei „năpăstuiţi“. Banii şi politica, iată doi agenţi pentru care lacătele Casei Fotbalului sînt o distracţie de mic dejun. Cînd ai sechestru pe case, nemurirea e un termen relativ. Iar alegerile din 2014 par la fel de îndepărtate ca Judecata de apoi. Dragomir vorbeşte pentru că a văzut multe la viaţa lui. Dar nu şi din astea. Crede că FIFA şi UEFA vor înspăimînta autorităţile. Că Europa şi planeta ne vor băga minţile în cap. Haida de! Să mai citească, dom’le, ziarele…

Mai multe