Jurnal de viitor consilier al Vioricăi

19 iunie 2018   TÎLC SHOW

Orice om îi e frică de justiț.

M-am uitat patriotic și disciplinat la Antena 3 și România TV zilele astea, că o fost belea mare. Or arătat, frate, clar, cu dovezi ca la televiziunile profesioniste, cum era pe vremuri OTV-ul, că ne înconjuresc dujmanii. E jale, frățică, pericolul e cît casa. UE, NATO, Soros, naziștii, fasciștii, KGB-iștii, veninoșii, statul paralel, #rezist, democrații americani, sopranele, actorii, pulifricii, șobolanii, cîinii, slugile, străinii răi, acoperiții, serviciile, multinaționa-lele, BNR-ul, președintele, jurnaliștii, judecătorii, procurorii suptminește conducerea aleasă de popor, băi băiete.

Praf ar face-o dacă nu ar fi gloriile neamului, competenții planetei ășteia, magnificii luptăreți angajați de domnul Voiculescu, slavă, slavă numelui său! Mai sînt și cavalerii și cavaleroaicele domnului Ghiță, patriot, dom’le, care organizează rezistența în munții de la Belgrad, care și ei asudă pentru țărișoara asta a noastră! Și Mazăre, săracu’, sînt sigur că pregătește o rezistență, două acolo unde este el, că doar e prieten cu domnu’ Liviu. Brazilia și Costa Rica pregătesc și ele ajutoare de trimis cu parașute mai mult sau mai puțin autohtone.

M-am îmbrăcat regulamentar în tricou alb, că a zis nea Liviu că sîntem brigăzile albe, și m-am pus în fața televizorului. Aveam și verde, și maro în casă, că nu se știe niciodată de unde vin cotropitorii. Am aprins luminile şi am cîntat și imnul cu inima la mînă și cu domnul ăla de o fost turnător la Securitate, dar a devenit și el om de cînd s a dat cu securiștii noștri.

Acum este totul clar. Ăștia de vă zisăi mai sus că îmi ziseră vedetele televizate dupe ce se jurară pe cuvîntul lor de mari onorabili că conspiră, conspiră toți, dar toți, mă, împotriva lui nea Liviu, PSD și ALDE, a duamnei Firea și, implicit, a țărișoarei. Dar-ar dracii în iei, mi-am zis și mi-am făcut rapid trei cruci cu limba și am pupat poza cu poza lu’ doamna Firea pupînd moaștele alea sfinte. Am scos și tabloul cu tovarășul Iliescu.

Atîția dujmani – zic apostolii lui Dragnea sau ai cui mai dă banul sfînt, Gâdea, Ciuvică, Ciutacu și Badea – s-au strîns numai în ultimele patru zile. Stau toți, frate, pregătiți, gata-gata să ne belească liderul și lidera noastră de bossulică.

Să facem tranșee, zic. Nu înainte să furăm noi, frate, tot ce a rămas de furat și dupe să ne gîndim strategic cum protejăm tezaurul țărișoarei. Zeci de mii, ce zic io, milioane de mii de români, așa săraci cum sîntem, dar viteji, frăție, o să stăm cu piepturile goale în fața televizoarelor dacă nu ne plătește autocarele baronii de supt Liviu. Ne concentrăm psihedelic și tot biruim!

Eu cred că se lasă cu război, ăștia sînt hotărîți să ne fure! Ce New York, tăticu’, Soros e hotărît să alipească Afumațiul, Videle și Palilula la țara lui, bă! Și asta ca asta, dar avuțiile adevărate ale patriei, ale neamului, băăăăă, sînt la risc! Comorilii, băăăăă! Tezaurul tezaurului trebe să-l salvăm.

Onorariile deosebite, darurile de nunți și tablourile lui Vâlcov, profesionalismul și simțul ridicolului Vioricăi Vasilica, bun-simțul lui Nicolicea, calmul legendar al lui Codrin, frangleza Olguței, modestia doamnei Firea, jurămintele la biserică ale domnului Tăriceanu, primăria lui Pandele, înțelepciunea lui Pleșoianu și mai ales cinstea lui domnu’ Dragnea sînt la mare, mare pericol, zic. Codrul, balta aia de la Belina, ramul și ce o mai fi fost de protejat sînt la eroii neamurilor lor! Le păstrează pentru noi, băăă! ’reați ai dreacu’ de dușmani veninoși ai României libere!!

Hai, pupi la doamna primar general al României! Marș, mă, du tramvai la hipsteri! Dragnea preșădinte și Viorica șefa la Academia noastră a românilor neparaleli!

Foto: Cosmin Bumbuţ

Mai multe