Homosexuali la Euro 2012

3 martie 2011   TÎLC SHOW

Grupuri de homosexuali din Polonia au cerut locuri separate de ale celorlalţi suporteri, la meciurile de fotbal din cadrul Euro 2012 din Polonia şi Ucraina. Să fie ceva de comentat? 

Nimic de comentat, ceva de implorat: toleranţă pentru fotbal, libertate pentru fani! Ştim că a te pasiona după datul cu piciorul în minge e o activitate aproape inavuabilă, care atrage tot felul de adicţiuni ruşinoase, dar într-un spaţiu liber ar trebui să existe un colţişor sub un strop de soare, şi pentru astfel de creaturi. E trist că oamenii inteligenţi şi dezinhibaţi ai lumii noastre dezbărate de orice preconcepţii nu acceptă fie şi ceea ce nu înţeleg, patimile întunecate ale unei părţi, fără îndoială damnate, a umanităţii. E timpul ca suporterii să nu mai fie discriminaţi, să-i privim ca pe semenii noştri.

A-i separa de grupurile de spectatori moderni, adaptaţi zilelor noastre pe cei încremeniţi în alegeri animalice, vieţuitoare torturate de nevoi contra naturii tolerante a planetei înseamnă a-i abandona propriilor porniri, a-i condamna să-şi perpetueze boala. Ajutaţi-i să se vindece! Nu vă întoarceţi cu faţa de la ei, nu-i închideţi în ţarcuri delimitate de restul mai bun al lumii! Primiţi-i printre voi, şi ei sînt oameni!... Ups, sorry...

Mai multe