Și eram la ora 8 în piață

6 noiembrie 2019   PE CE LUME TRĂIM

Erau două becuri chioare şi am cumpărat un kil de roşii, un kil de ardei kapia, un kil de castraveţi. Apoi, de la altă tarabă am luat un kil de mere şi un kil de pere. Şi omul cu legumele nu avea rest şi am făcut rost de rest de la cucoana cu mere. Aveam hîrtie mare şi ea vindea mai multe mere decît roşii şi castraveţi. Am ales pere răscoapte şi le-am mîncat în tramvai. Sau am mîncat doar trei. Trei le-am lăsat pentru mai tîrziu.

Și eram la ora 8 în piață.

Erau două becuri chioare şi am cumpărat un kil de roşii, un kil de ardei kapia, un kil de castraveţi. Apoi, de la altă tarabă am luat un kil de mere şi un kil de pere. Şi omul cu legumele nu avea -rest şi am făcut rost de rest de la cucoana cu mere. Aveam hîrtie mare şi ea vindea mai multe mere decît roşii şi castraveţi. Am ales pere răscoapte şi le-am mîncat în tramvai. Sau am mîncat doar trei. Trei le-am lăsat pentru mai tîrziu.

Și eram la ora 8 în piață.

Erau două becuri chioare şi am cumpărat un kil de roşii, un kil de ardei kapia, un kil de castraveţi. Apoi, de la altă tarabă am luat un kil de mere şi un kil de pere. Şi omul cu legumele nu avea -rest şi am făcut rost de rest de la cucoana cu mere. Aveam hîrtie mare şi ea vindea mai multe mere decît roşii şi castraveţi. Am ales pere răscoapte şi le‑am mîncat în tramvai. Sau am mîncat doar trei. Trei le-am lăsat pentru mai tîrziu.

Mai multe