Lupta cu vita

13 noiembrie 2019   PE CE LUME TRĂIM

Sîntem în 2019 și am în continuare o luptă. Cu vita. Mă mir cum sînt încă magazine care vînd vită – or, vita aia nici fiartă, nici pe grătar nu merge, nu-i bună. Nu știu cum o dau eu în bară. Chiar dacă iau din locuri bătute, nu merge la mine în oală sau pe grătar. Nu se-nmoaie, tai o talpă. Fierb ore. Nu merge. Nu merge. Da, mor că dau bani, da, mor că nu pot să mănînc. Orice fezandare îi dă la Mîntuleasa, nu merge. Orice îi face la Angst. În Obor sînt mînzați buni de talpă de pantof. La Mega, gulașul este de toată jena. Are vaca toane? Hai, că am trăit s-o aud și pe asta. Nu, pur și simplu nu avem vacă bună de savurat pe piață. Încă mă lupt cu vaca eu, ca acum 30 de ani. Nu mi se pare normal. În atîta timp abatoarele nu cresc vițel de mîncat. Este o luptă inegală, este o luptă pe care o pierd și-mi dă frustrări cît casa. Vreau să nu mă mai îndop cu porc, dar nu găsesc un prieten în vițel. Nu vreau maturate și-nvechite. Fac apel la Chuck, Rib, Loin, Round, Flank, Plate, Bisket, Shank. Vreau să fiți moi, vreau să vă mestec și eu. Vă rog eu! Fac apel la Chuck, Rib, Loin, Round, Flank, Plate, Bisket, Shank. Vreau să fiți moi, vreau să vă mestec și eu. Vă rog eu!

Fac apel la Chuck, Rib, Loin, Round, Flank, Plate, Bisket, Shank. Vreau să fiți moi, vreau să vă mestec și eu. Vă rog eu!

Fac apel la Chuck, Rib, Loin, Round, Flank, Plate, Bisket, Shank. Vreau să fiți moi, vreau să vă mestec și eu. Vă rog eu!

Mai multe