Valeriu Steriu, despre revocarea lui Tăriceanu

30 martie 2016   Dileme on-line

UNPR va decide pînă la sfîrşitul zilei de miercuri dacă va sprijini sau nu demersul pentru revocarea lui Călin Popescu Tăriceanu din fruntea Senatului.

Va susţine UNPR-ul revocarea lui Călin Popescu Tăriceanu din fruntea Senatului? "Este o decizie pe care o vom analiza, o vom lua astăzi, în şedinţa pe care o vom avea la grupul senatorial UNPR. Vom face în primul rînd o analiză a activităţii, dacă au fost elemente pozitive, elemente negative în ultimul an, vom analiza modul în care domnul Tăriceanu a pornit acest mandat cînd practic era o altă configuraţie a Parlamentului, la vremea respectivă UNPR-ul nu era constituit ca şi grup, acest lucru s-a întîmplat din februarie acest an şi probabil că la sfîrşitul zilei vom avea o decizie.

Întrebat ce anume îi reproşează UNPR lui Călin Popescu Tăriceanu, Valeriu Steriu a răspuns: "Sînt destul de multe derapaje evidente în ultima perioadă şi în cele legate de felul în care al doilea om în stat ar trebui să fie raportat faţă de ceea ce înseamnă justiţie, Ministerul Justiţiei şi alte elemente".

Citiţi şi ascultaţi mai multe pe rfi.ro

Mai multe