Tripoteca – festival de film și artă psihedelică

11 octombrie 2018   Dileme on-line

Festivalul itinerant de film și artă psihedelică Tripoteca a ajuns la cea de-a patra ediție bienală după ce a parcurs peste 25 de orașe din lume. Timp de trei seri (12-14 octombrie), în București, la Cinemateca Eforie, Tripoteca își propune să imerseze publicul într-o experiență ce va extinde barierele avangardei peste oceane de concepte metafizce și abstracte.

Pe meniul intergalactic se află peste 70 de filme scurte, o expozitie de canvasuri, instalații video și live performance-uri audio-video, la care au contribuit peste 100 de artiști din 25 de țări.

Filme

În fiecare seară vor rula filme diferite, grupate în câte două secțiuni: „Meta-Fun” (un rollercoaster de umor cosmic) și „Introspective Journey“ (reflecţii elegante asupra existenței). Vedeţi lista completă pe www.tripoteca.com.
www.vimeo.com/286558824

Mai puteţi vedea o expoziție de printuri pe canvas și instalații video, plus „The Small Screen”, o instalație de videoclipuri muzicale ce va da și soundtrack-ul galeriei, „Mirror Me”, o instalație interactivă ce va topi privitorii în valuri de feedback, „Lumina”, o expoziție de vinyluri pictate de Soul Drops şi performance-uri live audio-video.

Atenție! Eveniment nerecomandat persoanelor ce suferă de epilepsie.

Mai multe