Trimite-ți scurtmetrajul la singurul festival de filme făcute de adolescenți

18 ianuarie 2017   Dileme on-line

Alătură-te armatei de regizori din curtea liceului!

Pînă pe 1 martie, tinerii pasionați de cinematografie se organizează în armate de regizori, în curțile liceelor, și realizează scurtmetraje. Fie că ai făcut un scurtmetraj despre viața de licean în pauzele dintre ore sau că ai făcut un thriller după lăsarea întunericului, te poți înscrie pentru participarea la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Super, un eveniment realizat integral de adolescenţi.

Dacă ai între 14 și 19 ani și ești la liceu, trimite-ne filmul tău completînd formularul de înscriere: http://tinyurl.com/inscrieriSuper2017. Regulamentul complet se află în formular, iar mai multe detalii despre festival găsești la facebook.com/superadolescentii și la superfestival.ro.

Deadline: 1 martie. Filmele pot fi de orice gen și cu orice tematică!

Iar dacă nu ai regizat încă nici un film, înarmează-te cu entuziasm și creativitate și cu siguranță pînă la primăvară îți va veni o idee și vei pune imediat mîna pe cameră.

„Ce găsesc captivant abia acum, student fiind la o facultate de film, la scurtmetrajele adolescenților debutanți, este lipsa de inhibiții, latura aia experimentală care încalcă toate regulile prăfuite ale cinema-ului. Iar festivalul de film Super este locul de joacă serioasă a acestor adolescenți care nu plictisesc publicul cu detalii despre producție, distribuție și alte lucruri «serioase». Ei produc filmul pur, cel făcut fără scopuri comerciale sau pentru a impresiona. Și cu siguranță iubesc cinema-ul.” – Călin Boto, cîștigătorul Super 2016

Super este primul și singurul festival din România unde se proiectează filme făcute de adolescenți. Ca în fiecare an, la Super 2017 vor avea loc, pe lîngă proiecții: ateliere, concerte, expoziții și cursuri de film, toate încurajînd arta făcută de tineri. Festivalul propriu-zis va avea loc în mai, dar evenimentele Super au loc pe tot parcursul anului. AdolescențiiSuper își încarcă obiectivele și luptă pentru artă și cinema!

Mai multe detalii pe pagina de Facebook Super: facebook.com/superadolescentii şi www.superfestival.ro.

Mai multe