Top agenții de pariuri online licențiate de ONJN

9 iunie 2016   Dileme on-line

Milioane de români pariază în fiecare zi. Cei care vor să facă trecerea pe online pentru prima dată, caută cu interes un top de agenții de pariuri online licențiate de ONJN, pentru a afla care sînt cele mai bune oferte promoționale ale caselor de pariuri la care se poate juca în mod 100% legal pe teritoriul României.

Dacă și tu ne numeri printre aceștia , îți propun să răsfoiești acest articol, care îți va răspunde la întrebările care te frămîntă în acest moment. Toate bonusurile și pariurile gratuite prezentate mai jos pot fi obținute exclusiv prin link-urile furnizate de site-ul celei mai active comunități de pariori din România, care au fost inserate și în acest articol.

Unibet - Pariu 100% fără risc, pînă la 150 RON

Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din Europa, numărînd peste 14 milioane de utilizatori, care practică diversele forme de divertisment, și anume pariuri sportive, cazinoul online, bingo și poker.

Pasionații din cele peste 100 de țări sînt protejați de experiența de 17 ani pe care grupul britanic o asigură. Unibet a investit peste 200.000.000 de Euro în platforma de Joc Responsabil de-a lungul existenței sale, pe care o sprijină și în parlamentul European.

Împătimiții care au deja cont la Unibet nu pot să mai renunțe la această casă de pariuri, deoarece experiența trăită în compania gigantului din industrie este una care nu lasă loc criticilor.

CLICK AICI pentru a primi un Pariu 100% fără risc, pînă la 150 RON la Unibet.

SportingBet - Pariu 100% gratuit, pînă la 300 LEI

SportingBet (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) este o agenție fondată în 1998, care între timp a fost preluată de William Hill. Operatorul se poate lăuda cu un număr impresionat de transmisii live video: peste 8500 de evenimente sportive sînt difuzate anual pentru utilizatorii înregistrați.

Oferta celor de la SportingBet este una extrem de bogată, și cuprinde printre altele, pe lîngă fotbal, discipline precum: curse de cai, tenis, snooker, box, arte marțiale mixte, handbal, volei, baschet, săgeți, rugby și sporturi cu motor.

Fiind prezent în peste 200 de țări, operatorul Britanic și-a definit deja locul în piață, fiind apreciat pentru îmbunătățirile pe care le-a adus, în mod constant, de-a lungul ultimilor ani.

CLICK AICI pentru a beneficia de un Pariu 100% gratuit, pînă la 300 RON la SportingBet.

NetBet - Bonus de 100%, pînă la 350 RON

NetBet (D. ONJN 927 / 24.06.2015) s-a lansat la începutul anilor 2000 și a oferit dintotdeauna utilizatorilor o gamă extrem de bogată de jocuri și promoții. Pe partea de pariuri sportive, platforma de pariuri live este una extrem de apreciată de pasionați. De asemenea, departamentul de relații cu clienții, care poate fi contactat pe e-mail, telefon sau chiar pe live chat, este disponibil în permanență și în limba română.

NetBet este o agenție apreciată și pentru jucătorii de poker și cazinou, deoarece în fazele incipiente ale existenței sale, grupul s-a bazat mai multe pe jocurile de noroc tip cazinou decît pe pariuri sportive. Comunitatea jucătorilor l-a ajutat pe faimosul operator să se perfecționeze în toate discipline pe care un operator poate să le ofere.

CLICK AICI pentru a revendica un Bonus de 100%, pînă la 350 RON la NetBet.

Fortuna - Pariu gratuit pînă la 200 RON

Fortuna (D. ONJN 2159 / 28.08.2015) este una dintre cele mai cunoscute agenții de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est. Grupul originar din Cehia se poate lăuda cu o experiență de 25 de ani în industrie, timp în care s-a extins în foarte multe țări de pe continent.

Chiar dacă debutul operatorului în România a venit abia la sfîrșitul anului trecut, Fortuna a intrat în forță pe piața locală și a deschis peste 600 de agenții în doar cîteva luni de la deschidere. Zecile de bonusuri și oferte de fidelizare au transformat această casă de pariuri relativ necunoscută pe plan local, într-una cît se poate de apreciată.

Platforma online a celor de la Fortuna este una cît se poate de prietenoasă și ușor de folosit, chiar și pentru cei care nu au mai pariat online.

CLICK aici și revendică 1000 RON Pachet de bun venit + 50 RON FREEBET prin PariuriX la Fortuna.

888sport - Profit triplu cu miză de pînă la 10 $/€/£ la primul pariu

888sport (D. ONJN 2162 / 28.08.2015) este una dintre cele mai cunoscute agenții de pariuri în Marea Britane. Operatorul din Gibraltar propune o platformă de pariuri completă și oferă aproximativ 50 de bonusuri pe parcursul unui an competițional.

Dacă pînă nu demult, principala problemă pe care o reclamau pasionații era lipsa limbii române de pe site, această situația a fost remediată de curînd. Tipurile de pariuri oferite și cotele imbatabile au făcut ca 888sport să devină una dintre casele cele mai apreciate și în România.

CLICK AICI pentru a paria un bilet la care vei avea Profit triplu cu miză de pînă la 10 € la 888sport.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile sportive trebuie tratate ca un hobby, nu ca pe o sursa sigură de venit. Dacă fenomenul vă scapă de sub control, puteți primi asistență pe site-ul jocresponsabil.ro.

PariuriX.com – Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Mai multe