Teorii cu privire la serialul „Stranger Things”, ce ar putea fi confirmate în sezoanele viitoare

8 iulie 2022   Dileme on-line

Serialul american științifico-fantastic Stranger Things a ajuns recent la al 4-lea sezon. Serviciul de streaming Netflix a lansat ultimele episoade în două seturi: primul volum de șapte episoade a fost lansat pe 27 mai 2022, iar al doilea - doar două episoade mai lungi - a fost lansat pe 1 iulie 2022. În vogă de mulți ani, Stranger Things este unul dintre cele mai apreciate seriale ale momentului.

Sezonul cu numărul 4 a fost mult timp așteptat de fani, care deja se gîndesc acum la viitorul sezon. Partea a 5-a din Stranger Things ar putea fi lansată în a doua parte a anului 2023, conform unor surse online, însă nu există date clare în prezent.

Spre deosebire de sezoanele anterioare, care aveau un final mai clar al conflictului de sezon, ultimul episod din a 4-a parte a Stranger Things a lăsat conflictul deschis și nu doar subtil. Vecna, personaj fictiv care apare în jocul Dungeons & Dragons și care a fost personajul principal negativ în sezonul 4, nu a putut fi înfrînt total de Eleven, ci doar oprit pe moment. Mai mult decît atît, lumea actuală pare să fie puternic afectată de acțiunile lui Vecna din Lumea răsturnată.

Sezonul 4 de Stranger Things a fost vizionat timp de 7,2 miliarde de minute în săptămîna cuprinsă între 30 mai și 5 iunie 2022, adică la scurt timp de la lansarea primelor episoade din sezonul 4. Cel mai probabil, și ultimele episoade ale seriei au avut parte de o audiență foarte mare în perioada imedit următoare lansării. Astfel de seriale sînt în topul divertismentului online, alături de social media și jocuri pe internet.

La acest ultim capitol, există jocuri video clasice, inclusiv pe console, dar și jocuri online ce pot fi accesate pe diverse dispozitive. O nișă aparte este reprezentată de jocurile de noroc online, sloturi gratuite sau cu bani reali, celebrele păcănele - jocuri ca la aparatele din mediul offline. Acestea sînt cele mai populare forme de divertisment din categoria de jocuri de cazino, deși multe persoane preferă și jocuri de masă precum ruletă, poker, baccarat sau blackjack.

Cele mai interesante teorii cu privire la Stranger Things

Pe baza noilor informații apărute în episoadele din sezonul 4, fanii au dezvoltat o mulțime de teorii cu privire la unele personaje și la modul în care ni se vor prezenta lucrurile în sezoanele viitoare ale serialului Stranger Things. Pe rețele sociale precum Tik Tok sînt postate astfel idei. Iată-le mai jos pe cele mai interesante:

1. Eddie Munson, personaj ce ne este introdus abia în sezonul 4, ar putea să fie 010, unul dintre cei pe care se realizau experimente la Laboratorul Hawkins. Dincolo de asemănarea fizică dintre cele două personaje, se consideră că Eddie poartă mereu ceasul pe încheietura mîinii stîngi pentru a putea acoperi posibilul tatuaj 010. Mai mult, Eddie nu a fost deloc șocat cînd i s-a spus despre Eleven și puterile acesteia.

2. Karen Wheeler, mama lui Mike, ar putea fi sora lui Vecna. Aceasta ar avea vîrsta potrivită și ideea s-ar încadra în întorsăturile de situație specifice serialului Stranger Things.

3. Dr. Brenner pare să moară în Stranger Things, sezonul 4, volumul 2, însă nu ne este confirmată 100% moartea sa. Nu ar fi exclus ca acesta să se întoarcă în serial în viitor, așa cum s-a întîmplat, de exemplu, cu Jim Hopper.

Mai multe